20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 november 01, hétfő

Portugál bíró a rendőröket rendre igazítja

Szerző: Biró Éva

A mai (október 1.) Füllmich-féle ülés első vendége egy portugál bíró dr. Rui da Fonseca e Castro volt. Először bejátszottak egy néhány héttel ezelőtt készült videót, ahol a bíró a rendőröket rendre igazítja és felszólítja őket, hogy ne merészeljenek embereket ütlegelni azért, mert nem szabályszerűen hordják a maszkot.

(Majd posztolni fogom külön a videót) Jelenleg fegyelmi eljárás van ellene és felfüggesztették az állásából, ennek egyik oka, hogy a tárgyalásokat maszk nélkül folytatta, a résztvevők sem viseltek maszkot, mert látni akarta az emberek reakcióit, mimikáját. A másik ok az volt, hogy alapjaiban kritizálta a korona-intézkedéseket.

Az ülésen mesélt a portugál helyzetről, elmondta, hogy a bírók egy nagy része egyet ért a kormány intézkedéseivel és döntéseiket politikai alapon hozzák. A többi bíró, akik ugyancsak nincsenek kevesen, átlátják a helyzetet, de nem mernek szembeszállni a hatalommal. Mint mindenütt, sikerült a kormány intézkedéseinek nagy ellentéteket kelteni az emberek között. Az oltottak aránya magas, 80 százalék felett van, a kényszerítés nem jellemző, inkább a gyerekek tesztelésénél alkalmaznak kényszert. Az oltások mellékhatásai egyre szembetűnőbbek, sok oltott már rájött, hogy hibát követett el. A kismamák körében is egyre több gond jelentkezik oltás után. Itt Viviane Fischer megragadta az alkalmat, hogy szóba hozza a szeptember 20.-i patológuskonferenciát, amit azóta több nyelvre lefordítottak és felajánlotta, hogy portugálra is lefordíttatják.

Beszéltek a hosszú hónapokkal ezelőtti, áttöréssel kecsegtető portugál bírósági döntésről PCR teszt ügyben és arról, hogy az ítéletet meghozó 3 bírót azonnal politikai nyomás alá helyezték, akárcsak a weimari bírót itt Németországban.

Ezután dr. Shimon Yanowitz számolt be az izraeli helyzetről. Ő villamosmérnök és független kutató. Elmondta, hogy Izraelben is van egy olyan vizsgálóbizottság, mint a Füllmich-féle és több ezer dokumentumot és jelentést gyűjtöttek már be oltási szövődményekről.

Nemrég személycserék voltak a politikában, új minisztereket választottak, de a helyzet változatlanul katasztrofális. Az oltatlanok a társadalom veszélyeztetői, szinte terroristaként tekintenek rájuk. A kórházak oltottakkal vannak tele, kb. 85 százaléka az új "kovidosoknak" oltott. Az új "kovidosok" jellemzője, hogy szívproblémákkal, agyvérzéssel, daganatokkal és vetéléssel kerülnek kórházba. A halva születések száma ugrásszerűen megemelkedett.

Kezdetben mindenki Pfizert kapott, most már lehetőség van választani a Pfizer és Moderna között. Pár napja változtatták meg az előírást arról, hogy ki számít oltottnak. Az aki az utóbbi 5 hónapban lett beoltva. Ha valaki mondjuk túl van 2 oltáson, de a 2.-at 6 hónapja kapta és meghal, oltatlanként megy a statisztikába.

Az oltatlanok, vagyis akik nem kaptak vagy 5 hónapnál régebben kaptak oltást, semmiféle társadalmi tevékenységben nem vehetnek részt. A rengeteg mellékhatás ellenére sokan a 3. oltásért is sorba állnak, sőt, már a 4.-et várják. Úgy fogalmaz, hogy ezek az emberek végérvényesen áldozatául estek a tömegpszichózisnak és nem lehet meggyőzni őket semmivel.

Úgy érzi, hogy a mostani Holokauszt sokkal több áldozatot fog követelni, mint 80 évvel ezelőtt. A globalisták Izraelben is a saját embereiket juttatták a különböző magas pozíciókba a hosszú évek alatt, már látszik, hogy csak nemzetközi összefogással van esély megállítani a globalistákat. Izraelben haldoklik a jogrendszer, az oktatásügy és a teljes financiális rendszer.

Kitért még orvosi szempontból fontos dologra, mégpedig, hogy a koviddal diagnosztizáltak a kórházban Remdesivirt kapnak injekció formájában, ami bizonyítottan veseelégtelenséget okoz (Fauci ajánlása volt ez a "gyógyszer") és a betegek legalább 10 százaléka ebbe hal bele.

A spanyolnátha és a jelenlegi járvány között világos párhuzamot vont azzal a kijelentésével, hogy akkor sem egy halálos vírus, hanem egy halálos oltás szedte áldozatait. Állítja, hogy dokumentumok vannak a birtokában, melyek bizonyítják ezt. A maszk akkoriban is egy "fegyelmező eszköz" volt, kizárólag az emberek engedelmességre "nevelését" célozta meg. A maszkokkal kapcsolatban beszámolt arról, hogy több más kutatóval, többek között dr. Antonietta Gattival közösen megvizsgáltak orvosi maszkokat elektronmikroszkóp alatt és titán-dioxidot találtak bennük, ami tulajdonképpen egy citotoxikus (sejtméreg) anyag.

Harmadikként az Egyesült Királyság egy temetkezési vállalkozójával John O`Looney-vel beszélgettek az ügyvédek. Ez a férfi 50-60 másik temetkezési vállalkozóval áll kapcsolatban és megdöbbentő tapasztalatai vannak. A "pandémia" kezdetén az idős betegeket kirakták a kórházakból és emiatt 2020 március, április környékén valóban megemelkedett az elhalálozások száma, viszont a halottak java az idősotthonokból került ki, ők voltak azok, akiket megfosztottak a kórházi ellátástól. A helyzet pár hét alatt normalizálódott és összességében 2020-ban kevesebb temetése volt mint 2019-ben. Már akkor meglepőnek találta, hogy olyan halottakat is a kovid-statisztikába számoltak, akik végstádiumú rákbetegek voltak vagy balesetben haltak meg.

Előírás szerint tilos volt mosdatni a kovid-halottakat és emberhez méltatlan módon, mosdatás nélkül kellett volna zsákba csomagolni őket. John elmondja, hogy ő erre nem volt képes, végig úgy végezte a munkáját mint a "járvány" előtt és sem ő, sem a felesége és a balzsamozója nem viseltek maszkot munka közben, mégsem betegedtek meg.

2021 januárban ismét megemelkedett a halálozások száma, ez közvetlenül az oltások megkezdése után volt és kb. 12 hétig tartott, aztán ismét csökkent valamelyest. Ezen a héten három 20-30 év közötti ember temetését intézte, oltottak voltak. Ismer olyat, aki megvakult, olyat is aki deréktól lefelé lebénult, olyat is akinek oltás óta sebgyógyulással kapcsolatos problémai vannak. Ismer egy családot, ahol az autista fiú oltás óta teljes ápolásra szorul. Tud olyan esetekről, hogy gyerekek oltás után többszervi elégtelenség, szívmegállás vagy véralvadási zavar miatt haltak meg. Saját tapasztalatból jelentette ki, hogy az oltás gyerekeket öl.

Véleménye szerint az oltás olyan mint az orosz rulett, vagy megöl, vagy nem. Mivel a gyártón kívül senki nem tudja biztosan mi van benne, lehet, hogy placebot kapsz és semmi bajod nem lesz, de az is lehet, hogy belehalsz. Elborzasztja a nyilvánvaló tény, hogy az embereknek fogalma sincsen milyen veszélyben vannak és néha szeretné, hogy bárcsak ő maga is kevesebbet tudjon meg a munkája révén. Szomorúan mesélte, hogy a tulajdon testvére is kétszer beolttatta magát, nem vette komolyan a figyelmeztetést, sőt, ma már szóba sem áll vele.

Dr. Wodarg kérdésére elmondta, hogy az legutóbbi tél volt az első olyan tél, hogy egyetlen influenza-halottat sem kellett eltemetni. A kórházból kikerült kovid-halottak egyik figyelemre méltó közös jellemzője volt, hogy végtagjaik ödémásak voltak és a dokumentumok alapján sokuknak folyadék halmozódott fel a tüdejében Ez pedig pontosan alátámasztja dr. Yanowitz állítását a veseelégtelenséget okozó gyógyszerrel való kezelésekről.  https://www.youtube.com/watch?v=pj7rWUKb7KY

Folytatás:

A tegnapi (október 29.) Füllmich-féle ülés 1. vendége a kanadai újságíró és történész Matthew Ehret volt. Elmondta, hogy novemberben egy jelentős klíma-konferencia lesz Skóciában COP26 néven kb. 25 ezer delegált személy részvételével. Itt beszélik meg, hogyan tudják kihasználni a jelenlegi káoszt a terv következő lépésének megvalósításához. Ez lesz az az esemény, ahol felállítják az új értékrendet és egyeztetnek a világrend további átszervezéséről.
 
Tény, hogy a teljes rendszer a végét járja, a bankrendszer röviddel a bukás előtt áll, nyugaton már csak fiktív tőke létezik. A hitelek miatt egyre nagyobb az "adósság-buborék" és ez egyszer csak elindít egy láncreakciót és sorra fognak becsődölni a cégek, üzletek stb.
 
Hogy miért tartunk itt ahol tartunk? Ez egy hosszú folyamat "eredménye". Ahhoz, hogy megértsük, ismernünk kéne a korábbi politikai stratégiai helyzetet, a történelmi és tudományos hátteret és sok-sok összefüggést.
 
Egy bizonyos Mark Carney, a Bank of England korábbi elnöke felel a novemberi klíma-konferencia napirendjének meghatározásáért. Napirendi téma, hogy a CO2 kibocsátást 2030-ig 50%-kal kell csökkenteni az 1990-es szinthez képest, 2050-ig pedig nullára. A hőmérsékletet vissza akarják állítani az iparosodás előtti szintre. Minden országnak részt kell ebben venni és ha szükséges, kényszerítés árán kell elérni a változásokat. Ezután létrehoznak egy globális CO2-piacot és olyan védelmi területeket, melyekkel az ökológiai zavarokat próbálják helyreállítani. Mindezt persze komputermodellek alapján tervezik. Ugyancsak tervben van a következő 30 évben, hogy 135 billió dollárt invesztálnak majd a megújuló energiába. Röviddel a "kovid" érkezése előtt volt már egy ilyen kijelentés, hogy a klímaváltozás hamarosan központi helyet kap a politikában és akik együttműködnek azok nyerni fognak rajta, akik ignorálják, azok pedig sanyargatva lesznek. Tehát a "piszkos vállalkozások" nemhogy hiteleket nem fognak kapni, de büntetésekkel kell számolniuk világszerte. Az egészségfasizmust felváltja (vagy kiegészíti) a klímafasizmus.
 
Ha megvizsgáljuk a történelmi hátteret, látjuk, hogy a Rockefellerek már az 1920-as, 30-as és 40-es években szerepet játszottak a fasizmus támogatásában. Az emberekre mint "tenyész-élőlényekre" tekintettek, genetikai alapon akarták szabályozni, hogy ki szaporodjon. A sterilizáció, eutanázia, genetikai kutatások és eugénika központi szerepet játszottak.
 
Julian Huxley angol biológus már az 1940-es években a karbon-lábnyomról és a Föld túlnépesedéséről beszélt, az eugénikát a tudományok királyának nevezte és politikai világkormányról vízionált. 1946-ban megalapította az UNESCO-t, 1947-ben pedig az IUCN-t. Tőle származik a transzhumanizmus ötlete, hogy az embert gépekkel kellene összekapcsolni. A Brit Eugénikai Társaság elnöke is volt és 1961-ben létrehozta a World Wildlife Fundot Fülöp herceggel és Károly herceggel közösen.
 
Egy "érdekes" gondolat származik Paul Ehrlich biológustól a 60-as évekből. A "The Population Bomb" c. könyvében a népességszaporulatról írt és az emberek kontrollálatlan szaporodását a rákos sejtekhez hasonlította, amit sokszor csak brutális, szívtelen eljárásokkal lehet eredményesen "kezelni".
 
Talán az sem véletlen, hogy Eric Lander genetikus és biológus, aki egyike volt a 90-es években induló Human Genom Projekt létrehozóinak, ma felelős pozíciót tölt be az USA-ban a tudománypolitika területén.
 
Már a 18. században is figyelték a népességváltozást. Thomas Robert Malthus brit közgazdász a népesség és az élelmiszer előállítás összefüggéseit vizsgálta és ha az arány kedvezőtlenül változott, a brit birodalom vezetői "megoldották" a problémát. Bébiket öltek meg, kórházakat zártak be stb.
 
Ahogy most megpróbálnak hazugságokra egy teljes ipart felépíteni, ugyanezt tették a HIV hazugsággal is. Karry Mullis a PCR eljárás Nobel-díjas feltalálója fáradhatatlanul kutatott a HIV és az AIDS összefüggését igazoló tanulmányok után, de hiába. Egy tudománytalan, légből kapott mesére alapozva egy több százmillió dolláros ipart teremtettek. A kemoterápia, a gyógyszerek stb. mind-mind annak a következménye, hogy a HIV-AIDS összefüggése bizonyítékok nélkül elfogadásra került. A kovidra is egy ilyen ipart építettek fel az oltóanyagokkal és a CO2-vel kapcsolatban is ugyanezt teszik majd.
 
Statisztikai elemzésekből kiderül (mutatott egy csomó grafikont), hogy az elmúlt 1000 évben periodikus volt a klímaváltozás és valóban voltak hűvösebb időszakok, de pl. 1000 és 1350 között sokkal melegebb volt mint most. Az úgynevezett felmelegedés nem a kibocsátott CO2 emelkedésének következménye, hiszen éppen fordítva, mindig a felmelegedést követte a CO2 emelkedése.
 
Alexander King angol tudós a The Club of Rome megalapítója szerint minden természeti katasztrófának az ember az oka. A "The First Global Revolution" c. 1991-es könyvében arról írt, hogy az ember a természet legnagyobb ellensége.
 
Kollégája Maurice Lamontagne úgy fogalmazott, hogy a természet arra kényszeríti az emberiséget, hogy aktivitását és kreativitását csökkentse. Ha az ember arra törekszik, hogy az életét szebbé tegye vagy ha a népesség növekedik, akkor az a természeti egyensúly felborulásához vezet véleménye szerint.
 
Az emberek élete, életminősége lényegtelen. Az afrikai szegényeknek gyűjtött adományokat nem az éhezőkre fordítják, nem ételre és italra, hanem pl. napszolárokra költik. A gazdag elitnek nem célja felszámolni a szegénységet, sokkal nagyobb cél a pénzt úgy befektetni, hogy megint csak ők profitáljanak belőle. És teszik mindezt a "természet védelmében" szöveggel.
 
Matthew Ehret hosszú előadása végén aztán Viviane Fischer tömören összegezte, hogy a környezet- és klímavédelemmel kapcsolatos tiltó intézkedések gyakorlatilag megint csak a "kis embereket" fogják korlátozni és büntetni. Mindemellett arra a szomorú megállapítasra is jutott, hogy az aktív, "tudományos" "klímavédelmi akció-tervek" (pl. David Kee ötlete, hogy bizonyos anyagok levegőbe szórásával hűteni lehet az atmoszférát vulkánkitörés után) többet ártanak mint használnak. Hasonlóan a koronavírus-problematikához, itt is károsabb a "gyógymód", mint maga az eredeti "probléma".
Folyt. köv.

 

Beküldte Bíró Éva
Kiemelések és külalak Zolitól

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások