Print this page
2021 október 19, kedd

A hülyeség ellen beoltva !

Szerző: Dr. Bene Gábor

..."Ha életet mentene a vakcina, akkor nem lenne most káosz" ...

Én be vagyok oltva – a hülyeség ellen már gyerekkorom óta!

Viszont a média-diktatúra olyan erőteljesen nyomul, hogy nem az a kérdés miért vagyunk hülyének nézve, hanem az, hogy miért is tűrjük ezt? A vírus mintha eltűnt volna, ám a covid-terror marad?

Ma álságosan, az agyilag megfertőzött munkahelyek követelik meg a vakcina felvételét, s még az is megalázó, hogy aláíratják a felelősségvállalást azzal, akin a kísérleti vakcinát kipróbálják! A szerencsétlenek pedig a nyilvánvaló pszichés zsarolás hatására jelentkeznek, majd aláírják a felelősségvállaló nyilatkozatot, a gyártó, a média, az állam, a pártok, pedig mossák a kezeiket!

Nézzük miért is kell tüntetnünk most, amikor emlékezni kellene a szabadságharc hőseire?

Elsősorban azért is tüntetünk, mert az 1956-os szabadságharc 50-ik évfordulójára meghirdetett Nemzetgyűlést az egyik elitista bűnpárt-bagázs megakadályozta! De azért is itt vagyunk, mert a másik elitista érdekszövetség, szerintünk több, megalapozatlan dolgot akar ránk erőltetni! Szerintük nincs szükség a valódi magyar alkotmányosságra, de nincs szükség a saját akaratra a kísérleti vakcinák felvétele kapcsán! sem Vagyis nem akarnak valóban legitim államot kialakítani, de adminisztratív eszközökkel ránk akarják erőltetni a GMO vakcinákat!

Ennek a két dolognak az összefüggése azonban egyértelmű, mert a valódi magyar alkotmányosság nem engedné meg a covid-terrort!

Fontos azonban kiemelnem, hogy ezzel a háttérben leselkedő bűnözőket nem akarjuk hatalomra juttatni!

De akarjuk, hogy szervezze magát minden falun és városon a nemzetben gondolkodó tömeg azért, mert tűrhetetlen amit velünk csinál a naponta megtapasztalható elitista, párt-hatalmi gőg!

Mi nem akarunk többé bűnpártokat, nem akarunk többé alkotmányosság nélkül élni és nem akarunk semmiféle gyógyszerkísérletben részt venni, viszont szeretnénk tisztességes jövedelemmel és biztonságos országban élni!

Megértjük azokat, akik felvették a vakcinát, mert oltásnak gondolták és féltek a mesterségesen kialakított vírustól, amely biológiai fegyverként és az emberiség lélekszámának a fokozatos csökkentésére létrehozott fertőzésként valószínűleg: létezik.

Megértjük őket, mert féltek és úgy érezték, hogy az oltás életet ment reklám az igazságot takarja! Az tudható, hogy minden reklám túloz valamelyest, ám ez a reklám hatalmas túlzás!

Ha életet mentene a vakcina, akkor nem lenne most káosz Izraelben, ahol szinte mindenki be van már oltva, s mégis a legnagyobb a fertőzöttek száma a népesség arányában!

Ha életet mentene a vakcina, akkor nem lenne közöttük jelentős mennyiségű placebo, amire nemrég jöttek rá becsületes kutatók,

akik el is gondolkodtak azon, hogy mi értelme van annak, hogy a vakcinák első sorozatában több volt a placebo, s a másodikban kevesebb, a harmadikban még kevesebb, s így tovább.

Könnyű megérteni, hogy a gyártó cégek sem akarhatták, hogy azonnal kiderüljön, hogy mennyire komoly mellékhatásai vannak a kísérleti vakcináknak. Így mivel az első hullámban még csak kevés hatóanyag állt a rendelkezésükre, kiegészítették placebo-val. Az ár - amit meg kellett érte fizetni - természetesen nem csökkent ezzel! Vagyis még egy eladósítási hullámot is sikerült beindítani, mivel a média befolyásoltság állapotába került vírus-rettegő népcsoport egyenesen követelte, hogy ő is kapja meg a vakcinát.

Az államok vezetői pedig nem akartak népszerűtlenek lenni!

Persze a józanabbak, akikre kevésbé hat a reklám-demokrácia tudatipari elbutítása, nem rohantak magukat beoltatni kísérleti vakcinával, mert bíztak a saját immunrendszerükben. Szerintem semmi sem bizonyított abból, amit a fősodratú média hirdet, sőt azt hiszem, hogy a Big Pharma profit érdekeinek, valamint a bankárkaszt minden országot eladósító szándékai mellett, az emberiség valamilyen formában való lecsökkentése is cél most!

Fontos azonban kiemelnem, hogy a folyamatos tüntetéseinkkel a háttérben leselkedő bűnözőket nem akarjuk hatalomra juttatni! Sőt ki kell emelnem azt is, hogy kifejezetten azt szeretnénk elérni, hogy a magyar civiltársadalom szervezze meg önmagát, legyen újra Nemzet, ahogyan azt Wass Albert kérte tőlünk!

A magasabb tudatszintű ember átlát a hazugságokon, felismeri az anomáliákat és kérdéseket tesz fel, aminek utána is jár, mert érzi tudat alatt, hogy valami nem stimmel! Ellenben egy média által agyfertőzött ember alacsony tudatszinttel rendelkezik, és képtelen arra, hogy felismerje az anomáliákat, így nem is nyitott semmire!

Ezért a mi felelősségünk most hatalmas!

Meg kell értetni az emberekkel, hogy a Nemzet az a legmagasabb szintű lelki és tudati összetartozás, cselekvő közössége, amely képes a nép tagjait felvilágosítani, képviselni és ezáltal megvédeni!

A Nemzet cselekvő közössége pedig önök, akik most itt vannak és vállalták a menet fáradalmait, s ezt a következmények nélküli országot szeretnék végre jó irányba fordítani!

Mi, akik nem fotelforradalmárok, de közjogi szabadságharcosok vagyunk, világosan látjuk, hogy azért történhetett meg velünk minden galádság az elmúlt 77 évben, mert nem álltunk ki az elődeink által oly nagy becsben tartott történeti alkotmányunk mellett, nem követeltük egy-emberként az utolsó törvényes államunkkal való jogfolytonosságot, az igazi népképviseletet, s beletörődtünk abba, hogy jól-rosszul pártok képviseljenek minket.

A pártos hatalom pedig hülyére vett minket! Az elitista hatalom undorítóan elégedett vigyorral vezeti a tömeget a be az erdőbe, ahol csak a médiabutítás és a nyugatos minták szerepelnek, pedig a nyugat minden időben a gyarmataiból gazdagodott. Az állítólagos rendszerváltással azonban egy újabb gyarmati lét bennünket ért utol, hiszen a szovjet megszállás biztosította kifosztásunk mellett és után, jöttek az EU gyarmatosítói. Hazug módon állítják folyamatosan a hírekben, hogy mi pénzt kapunk Brüsszelből, holott abból pályázhatunk vissza, amit vagy befizetünk, vagy elvonnak tőlünk, vagy amiatt adnak, hogy önkéntesen felszámoltuk a termelésünket, s ők átvehették tőlünk az egykori piacainkat!

Most pedig az eladósítás egy újabb stációjában, belekergetnek bennünket az eddig is jelentős államadósság megduplázásába úgy, hogy azt soha ne tudja a magyarság visszafizetni, vagyis egy lerázhatatlan igát akarnak a nyakunkba tenni!

Mindezt a "Vigyázzunk egymásra!" álságos jelmondattal támogatják meg, hogy a többi – rettegést szolgáló - hazugságuk valamiféle emberbaráti cselekedetnek tűnjön.

Újra és újra ki kell mondjam, hogy nem vagyok oltásellenes, mert valóban vannak védőoltások! Ezekre a kísérleti vakcinákra azonban nem lehet ráfogni, hogy védene valamitől, hiszen maguk az előállítók sem tagadják, hogy a vakcina beadása után is elkapható a biológiai fegyverként bevetett vírus, sőt a mellékhatásokért sem vállal felelősséget senki! Sem a gyártó, sem a beadó orvos, sem az állam, vagyis SENKI!

Ám közben megy a médiában a rizsa, miszerint csakis az újabb és újabb vakcina beadatással érhetik el azt, hogy teljesen védettek legyenek! És természetesen a gyerekeiket is vigyék magukkal, hiszen ők is veszélyben vannak! Érdekes, hogy eleinte a gyermekek kapcsán azt mondták, hogy őket nem veszélyezti a vírus. Ők szinte észrevétlenül átesnek a fertőzésen, mert jó az immunrendszerük!

Persze a gátlástalan profitmaximalizáló gyógyszergyártók gyorsan felismerték, hogy nem szabad kihagyni a gyermekek oltását, hiszen az nekik hatalmas plusz bevétel lesz az, ha az aggódó szülő beoltatja a gyermekét is.

Ugye nem kell mondanom, hogy mindez a fősodratú média szerint conteo, vagyis egyszerű összeesküvés. S szerintem is az, mert az emberiség elleni összeesküvésnek az elmélete már nagyon régi, de a gyakorlata sem most kezdődött!

Nem én állítottam fel a georgiai tanúköveket, amelyen több nyelven is szerepel az elmélet, miszerint az előirányzott terv szerint a Föld népességének a létszáma a 7,8 milliárdról 500 millióra kell, hogy csökkenjen! Ez tény, amivel nem érdemes vitatkozni!

Vannak hírek, hogy lassan csak azok kapják meg a fertőzést, akiket már bevakcináztak!

Úgy látszik, hogy éppen a covid-terrort tartják a legalkalmasabbnak arra, hogy ez az elmélet, gyakorlattá váljon, hiszen most önként és dalolva sétálnak bele a csapdába azok, akik szabad akaratból magukra vállalták a vakcina mellékhatásai kapcsán jelentkező összes felelősséget!

Szeretném megnyugtatni az oltottakat is!

Mivel a mesterségesen előállított biológiai fegyver – vagyis a covid – nem tudta Bill Gates, Fauchi és az eugenika többi embertelen áltudósa számára biztosítani a valódi pandémiát, így kitalálták, hogy majd a vakcinával legyöngítik, az immunrendszerünket!

Egyrészt ezért kell erőltetni a vakcina felvételt, másrészt azért, mert ez az igazi üzlet a Big Pharma számára!

Ám mi egyre többen vagyunk, s felismertük már, hogy mi történik valójában körülöttünk!

Még ha nem is tud mindenki mindent, viszont a jelenlegi tudást már senki el nem veheti tőlünk! És aki elkezd feltenni kérdéseket, az már elindult azon az úton, amely nem a pusztulásba vezet!

Ám aki ezen felismerések után sem tesz azért, hogy újjá szervezze a helyi Nemzet, nem csak belenyugszik a pénzpórázra vett, pártos hatalmi gőg uralmába, hanem elárulja a gyerekei, unokái jövőjét is!

Én azonban: Hiszek egy Istenben……