20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 június 21, hétfő

Nem a vakcina a megoldás.

Szerző: Szabó Klára forditása

Olasz tényfeltáró televízió dokumentumai a covid gyógyításáról, miért hal meg annyi ember és nem a vakcina a megoldás.

Ha Youtube letörli, akkor megnézhető továbbra is: luogocomune.net, https://luogocomune.net/?start=11--ugyanis Youtube letörölte...
https://www.youtube.com/watch?v=_1KsDNQWrgU 

Olaszországról van szó, de ennek ellenére figyelmesen hallgassák és olvassák. Olaszországban a lényeg, hogy hivatalosan nincs kezelés a covid gyógyítására més aki covidos lesz, azt 72 órán keresztül megfigyelik s csak ennyi idő után kezdenek el valami kezelést...

“Jó napot, eme videóban 2 dolgot mutatok be, hogy

1) a covidra létezik kúra

  1. a mi (olasz) kormányunk nem akarja azokat alkalmazni, mert a gyogyszeripari cégek azt nem akarják. Nem engedik,mert állandó vészhelyzetben akarnak minket tartani amíg a lakosság nagy része be nem oltatja magát.

Más szóval zsarolnak minket az állandó ki-be csukogatással és megszorításokkal mindaddig, amíg a kimerült emberek végül beoltatják magukat, hogy vissza kaphassák a szabadságukat.

Ez a videó hosszú, mert tele van információkkal. De kérem Önöket,hogy figyelmesen nézzék végig, mert meglepő dolgokkal fognak találkozni. És megígérem Önöknek, hogy a végén mindannak,amit mondok ott lesz a bizonyítéka.

A végén van egy üzenet azoknak,akik alig várják,hogy beoltassák magukat, csak hogy kiléphessenek ebből a rémálomból. Sajnos a probléma nem fog ezzel megoldódni.

2021. májusában vagyunk. Ez a második év, amikoris a húsvéti ünnepeket ismét bezárva otthonainkba, töltöttük. A csiki-csuki folytatódik, és nem tudjuk,mikor lehetünk újból megint teljesen szabadok.

A mai egészésgügyi helyzet a következő: nem létezik hivatalos gyógyítási módja a covidnak, azok számára, akik otthon lennének kezelve. Az egészésgügyi minisztérium egyetlen útmutatása, hogy tachipirint adjanak a betegnek és figyelő várakozással legyenek, ami azt jelenti, hogy semmit nem tesznek a beteggel, amíg a beteg vagy meggyógyul magától vagy rosszabbodik az állapota. Ha rosszabbodik,akkor kórházba kell vinni. Ami viszont azt jelenti, hogy eltömítik a kórtermeket , dugik tömik az intenzív osztályokat,és nagyobb slesz a halottak száma, mivel a covid esetében minél később adják a kezelést annál nagyobb a lehetőség meghalni.

A hivatalos (olasz) adatok alapján napi 200 ember hal meg a covidtól. Most itt nem vitázunk arról,hogy hányan haltak meg covidban illetve hányan annak következtében. Most csak a hivatalos adatokra hagyatkozunk. Tehát az (olasz) kormány azt mondja, hogy a kórházak tele vannak, sok a covid miatti halott, tehát muszáj továbbra is alkalmazni a megszorításokat , hogy csökkentsük a fertőzést. Ez az a gyűrű, amibe belekényszerítettek minket: fertőzés-kórházba kerülés-intenzív osztályon kezelés-halál. Tehát újabb szigorítás. Azt mondják,hogy az egyetlen lehetséges kiút a védőoltás, amikor a népesség legnagyobb része be lesz oltva, akkor kaphatjuk vissza a szabadságunkat.

De mindez szükséges? Tényleg az oltás az egyetlen módja annak,hogy ezt a gyűrűt megtörjük?

Nem, nem ez az egyetlen mód. Van egy másik megoldás: otthon ápolni és kezelni a betegeket azonnal, amikor megjelennek a szimptómák, aheleyett, hogy arra várjanak, hogy kórházba kellejn őket szállítani. Az a 6-10 nap,ami az első szimptómák megjelenése és a kórházba szállítás között telik el, azok a napok döntő fontosságúak az emberek megmentésében. És ha a covidot azonnal kezelnék, akkor kevesebb ember töltené meg a kórházakat, csökkenne a nyomás az intenzív osztályokon, sokkal kevesebben halnának meg,mint most, és meg lehetne szüntetni a szigorításokat amelyek lehetetlenné teszik az életünket.

Ugye Önök azt mondanák, hogyha ezek a csodálatos kezelések léteznének, akkor ezt elmondták volna nekünk?! Nem, sajnos nem mondanák el, és ez gond.

Egy érdekes kérdés: mi történt amikor a nagy celebek tavaly megkapták a covidot? Ők egyenesen az orvosaikhoz mentek a korházakba és 3 nap mulva már otthon is voltak, gyógyultan, de legalábbis veszélyes állapot nélkül. Briatore tavaly nyáron kapta meg a covidot, a San Raffaele korházba ment és 3 nap mulva otthon volt. Donald Trump megkapja a covidot, megy a Walter Rid korházba és 3 nap múlva jobban néz ki, mint előtte. Berlusconi covidos lesz, kórházba kerül és 1 hét mulva otthon van. És maguk szerint mit csináltak vele a kórházban abban az egy hétben? Az apáca ápolónő megfigyelés alatt tartotta és kérdéseket tett fel neki, pl.: “Berlusconi ur hogy érzi magát? Egyelőre jól kedves apáca. Imádkozzunk akkor”? Természtesen nem megfigyelés alatt tartották, hanem a megfelelő gyógyszerrel kezelték és 3 nap alatt megoldották a gondot.

Emlékeznek Zangrillo kijelentésére, hogyha tavaly kapta volna meg Berlusconi a covidot, akkor belehalt volna... tehát látható, hogy a kúra létezik ma már. A celebek részére VAN. Az egyszerű népnek Tachipirin és megfigyelés és reménykedni, hogy nem kerül az intenziv osztályra lélegeztetőgépre.

És ez miért? Mert a gyógyszergyárak nem akarják a normális kezelést, mert akkor a világ beoltásának álma nem valósul meg. Nekik kellenek a betegek és a halottak, nekik kell a bezárás (lockdown), mert ezek az egyetlen zsarolási módok arra, hogy az embereket beoltsák.

Ez a bot és a sárgarépa mechanizmusa. A betegekkel az emberek szabadságát megnyirbálják, és csak akkor engedek és könnyítek, amikor az emberek oltatják magukat.

Biden 10 nappal ezelött azt mondta az amerikaiaknak, hogy Oltassátok be magatokat, mert különben nem lesz nyitás. Nálunk (Olaszország) is ugyanez a logika, ahol keveset oltanak be, ott kevesebb szabadság lesz. A beoltottak számától függ a nyitás... Emlékezzenek a sárgarépa-botra, a végén szó lesz még erről.

Jó, rendben, mondják Önök, a gyógyszergyárakat csak a haszon érdekli, el akarják adni a vakcinákat, ez még bele is fér az egészbe, de hogyan tudják ezt ráerőszakolni a különbözö kormányokra? Nem az ő kezükben van a hatalom? Nem a gyógyszergyárak döntenek a bezárásokról?! Technikailag nem, de gyakorlatilag igen.

Nézzék meg ezt a vázlatot, amely ábrázolja, hogy társadalmunkban hogyan működik az információ ellenőrzése. Legalul vagyunk mi a nép, millió és milliónyi ember,akik az információt-híreket a hivatalos médiából (mainstream) kapjuk, felettünk van a kormány,amj megmondja, mit kell tennünk,de ezek felett vannak a gyógyszergyárak amik ellenőrzik mind a médiát ,mind a kormányt.

De hogyan ellenőrzik? A sajtót 2 módon ellenőrzik: az egyik a pénz,a televíziók nagyon sokba kerülnek,így óriási szükségük van a reklámokra, hogy megélhessenek. Ha a gyógyszergyárak nem adnának reklámot a televizioknak akkor a televiozios társaságoknak hatalmas veszteségei lennének.

Tehát zsarolhatóak, vagy azt mondják, amit a gyógyszergyárak megengednek vagy ez utóbbiak elzárják a pénz csapot. A sajtó ellenőrzésének második módja, hogy ismert virológusoakt naponta megszólaltatnak a sajtóban, Basetti...stb, (magyar megfelelők lennének Szlávik, Merkely...), akik naponta elmondják, hogy csak az oltás ad lehetőséget arra, hogy megint normnális élet legyen. És ha netán valaki eltér ettől az irányvonaltól, akkor azt rögtön figyelmeztetik, mint történt Crisantival, aki az ősszel kijelentette, hogy nem bízik az új vakcinákban, s erre szinte azonnak szinte kivégezték és kötelezték, hogy a média nyilvánossága előtt oltassa be magát. Úgy néz ki, mint egy bárány, akit a mészárszékre vittek. Ez a Bigfarma ereje. Vagy az ő szájuk íze szerint beszélsz, vagy azonnal megzsarolnak és visszaterelenk az helyes útra.

Ezenkívül ellenőrzik a kormányokat. Ezt is 2 féle módon.

Az első a CTS (magyarul megfelel az Operativ Törzsnek), amely naponta befolyásolja a kormány döntéseit. Ők mondják meg, hogy egy tartományt be kell-e zárni vagy ki lehet nyitni, nyithatnak-e az iskolák, mikor kezdődjön a kijárási tilalom,

És kikből áll ez a Törzs? Az (olasz) Egészségügyi Főintézmény elnöke, az egészésgügyi minisztérium vezérigazgatója, az (AIFA) gyógyszer engedélyezési hatóság igazgatója,egészésgügyi minisztérium tanácsának elnöke, egészségügyi szervezetek igazgatója, gyerekorvosok szövetségének elnöke...stb.

Csak nem azt gondolták, hogy névtelen tudósokból állna a Tudományos Törzs összetétele, akik fehér köpenyben végzik kutatásaikat, Nem, valamennyien az olasz egészésgügy nagy emberei, a nagy egészésg bárók, akik dupla szállal kötődnek a gyógyszergyárakhoz,és akik soha nem mondanának semmi olyat,ami kellemetlen lenne a nagy gyógyszergyátraknak (Bigfarmának). Ellenkező esteben viszontlátást mindhatnának a millios fizetésüknek és a kivételes helyzetüknek. És nemrégen még tagja volt eme tanácsadó (Operatív) Törzsnek a pandemia egyik vezére is, aki most bűnügyi eljárás alatt van, és egy másik személy is, aki 2 évvel ezelőtt le kellett mondania igazgatoi állásábol az olasz egészésgügyi főintézetnél, mivel összeférhetetlen volt munkája a nagy gyógyszergyárakkal való kapcvsolatai miatt. Ezek azok a személyek, akik mindennpa befolyásolják a kormány munkáját, tehát amikor az egészségügyi miniszter Speranza mondja, hogy a Tudományos Bizottság tanácsára cselekszi, akkor a Bigfarma tanácsát követi.

A második mód arra, hogy a kormányt a Bigfarma befolyásolja az még direktebb, s ez a Gyógyszerügynökségek. Ezek azok,amelyek engedélyezik illetve tiltják, (figyelem!) a piacra kerülhető gyógyszereket, európai szinet EMA a neve, és az Ema alatt minden nemzetnek a saját ügynöksége van, Olaszországban az AIFA, a gyógyszerek olasz ügynöksége, amely természetesen az EMA tanácait követi és Speranzaa az olaszz egészésgügyi miniszter,akinek nincs is orvosi végezettsége,ésaki ki is mondja, hogy vakon bízik az EMA-ban és az Aifaban.

Ez terméstese, hogy a tudomány figyeljen és én hiszek/bízok az Aifa illtve az Emanak, amik a megfelelő válaszokat tudják nekünk adni. Na de ki finanszirozza az EMÁ-t? Ez a híres ügynökség, amely engedélyezi a vakcinákat, amikkel be kell magunkat oltatnunk?

Gondoljuk, hogy az Europai Unio pénzeli vagyis mi polgárok pénzeléjük, mivel a mi érdekünkben dolgozik? Tévedés, az Ema az Europai gyógyszer ügynökség nevet viseli, de az Europai Uniotol évi költségvetésének mindössze 14%-át kapja, az összes többit vagyis 86%-ot egyenesen a gyógyszergyáraktól kapja, a gyogyszerek engedélyezése cimen. Az ügynökség, amelynek ellenöriznie kellene a gyogyszerek piacra kerülését, maguktól a gyógyszergyáraktól finanszirozott. Az ellenőrzött ellenőrizve van az ellenőrzőtől.

Az EMA tele van a gyogyszergyáraktol jövö alkalmazottaktol. Olyan mint a forgoajto. Tudják, hogy az Ema jelenlegi elnöke honnan jön? Az aki 2 hetente kijelenti, hogy az oltások jótékony hatása meghaladja a kockázatokat, Ő a gyogyszergyárak európai lobbijából jön. Az Efpia-bol. Wikipédia irja róla, hogy ott 8 évet dolgozott, amikoris lobbizott a gyogyszergyárak érdekében, mint Novartis, Pfizer, Astrazeneca, Johnson and Johnson,

Önök szerint ki tette őt oda, hogy az EMA-t vezesse? A kis Jézus? Ebből is látható, hogy a Gyógyszerügynökség semmi más, mint egy szinház. Nekünk ugy mutatják be a Gyógyszerügynökséget, mint a mi biztonságunkank a garantálóját, ha ők elfogadnak valamit, akkor az jó nekünk. Valojában az EMA nem más, mint a privát gyáripar állami arca. És mivel a gyogyszergyárak maximálisan nyomják a vakcinákat, igy az Ema mindent megtesz, hogy azok minél hamarabb el legyenek fogadva, még akkor is,ha a vakcinák biztonságossa kevés.

Viszont ha kiderül, hogy van kúra a covidra, ezt a gyógyszeripar nem nézi jó szemmel és az EMA midnent megtesz annak letiltására, és persze a polgárok biztonsága érdekében nem engedik alkalmazni, meg hogy nincs elég tudományos kutatás e téren, és minden módon megkisérlik bizonyitani, hogy a kúra nem működik. Végülis a dolog egyszerű, akinél a pénz, az parancsol. Follow the money=kövesd a pénzt- mondják az amerikaiak.

Most hogy látjuk egészében a gyógyszergyárak befolyását, nézzük meg közelebbröl, hogy mi történt a mi országunkban (olasz), amiota a covid krizis elindult .

Az első kúra, amit elkezdtek alkalmazni a covid betegségben, az a C-vitamin alkalmazása volt. Már 2020. februárjának a felén a kinaiak bejelentették, hogy nagydozisu C-vitamin adását alkalmazták covid betegeken. Nem sokkal később a New York Times irja, hogy néhány Usa korházban a covid pacienseket C-vitaminnal kezelik. Dr, Andrew Weber tüdőgyógyász New Yorkban Lonf Islandon az intenziv osztályon levő betegeknek az odakerüléskor 1500 mg C-vitamint ad intravénásan.

Ez a protokol egy kisérleti protokolon alapul, amit a kianaiak Shanghaiban (Kína) alkalmaztak. A paciensek sokkal jobban vannak, azokkal szemeben, akik nem kaptak ilyet. Óriási segitséget ad a betegknek, de nem alkalmazzák hivatalosan, mert a C-vitamin nem elég szexi. Értve ez alatt, hogy anyagilag nem éri meg. A hír maga alig kerül terjesztésre, mert azonnal indul ellene a támadás a mi Enrico Mentananktol, (olasz mainstream ujságiró). Az ő online újságja kijelenti a cikkében, amelynek címe, hogy a “C-vitamin használ covidos betegknél? “--nem egészen, ez egy csalás. És hasonló hangvételű cikkek jelennek meg. “Koronavírus és C-vitamin: megállítani a csalást” . A Repubblica (olasz nemzeti napilap) cikke: Koronavírus és C-vitamin, a szakértő kijelenti, nincs semmiféle hatása a C-vitaminnak a vírusokkal szemben. Ez egy csalás. Másik olasz napilap az ilfattoq alimentare írja: A C-vitamin megvéd a koronavírustól? Egy újabb csalás a közösségi oldalakról...

Mindegyik cikk ugyanazt a szót használja: csalás. Elég ezt a szót használni és máris hihető vagy. És ne feledjük el, hogy az egész világon szinte egyszerre jelentek meg hasonló cikkek, ami bizonyitja, hogy felülről irányítottak. Ezzel a C-vitamin, mint segédanyag a covid kezelésében , hiteltelenítve lett.

Hasonló történt a D-vitaminnal is. 2020. szeptembere, a D-vitamincsökkenti a covid okozta szövődményt illetve a halálozást, amit egy uj tanulmány mutat ki. A Bostoni egyetem kutatása bizonyitja, hogy a a D-vitamin szedése 54%-kal csökkenti a koronavírus fertőzést. Másik D-vitamin tanulmány szerint 60%-kal csökken a koronavírus okozta halálozás. A tanulmány szerint koronavírus betegek D-vitaminnal történő kezelése 80%-kal csökkentette az inteznív osztályra kerülést. Olaszország is megerősíti ezeket az eredményeket, Pádova egyetemének kutatása szerint 80%-kal csökken a koronavírus okozta halál illetve kórházi kezelés. Az Il giornale nevű napilap irja, hogy van egy vitamin, ami eloltja a koronavírust, de a minisztérium hallgat róla.

Több száz tanulmány a világban bizonyitja, hogy a D-vitamin használata javitja a covid betegek állapotát. De az (olasz) egészségügyi minisztérium hallgat róla. Valójában a mi Speranz miniszterünk ennél többet is tesz, a D-vitamint egyenesen a fakenews közé teszi. “Hamis az az állítás, hogy a D-vitamin megvéd az újtípusú koronavirustól”-majd folytatja, hogy nincs jelenleg olyan tanulmány, ami bizonyitaná , hogy a D-vitamin védőszerepet játszana a koronavírus elleni fertőzésben. Ne feledjék ezt a refrént, nincsenek tudományos bizonyítékok a D-vitamin védő hatásáról. Ugyanakkor az AIFA (olasz gyógyszerügynökség) emlékeztet, hogy a D-vitamint csak orvosi receptre lehetr kapni és rögtön restrikciót is ad, emlékeztetve, hogy csak az kaphat D-vitamint, akinek valami betegség miatt arra szüksége van. Látják mennyire vigyáz az AIFA ránk? De még ennél is szebb,hogy mig az egészségügyi minisztérium azt mondja nekünk, hogy a D-vitamin használata fakenews, addig az (olasz) hadseregnek melegen ajánlja a D-vitamin és a C-vitamin fogyasztását.”

Mivel a videot Youtube törölte, igy nem folyatom a leforditását, csak azt a 11 perces összefoglalót teszem még ide, amit ebből a riportból a készítője összefoglal: https://luogocomune.net/?start=11

“ Az EMA, az Európai Unio Gyógyszerügynöksége, amely arról dönt, hogy mely gyógyszereket szabad használnunk és melyeket nem, ellentétben azzal,amit gondolnánk,nem az Európai Uniótol (vagyis tőlünk annak polgáraitól),kapja költségeinek a fedezését, hanem a gyógyszeripartól, amely 86%-ban fedezi a költségeket. Ezenkívűl az Ema tele van olyan személyekkel, akik mind a gyógyszeriparból jönnek. Például a jelenlegi elnök, az Efpia-ból érkezett, ahol is lobbizott az gyógyszergyárak érdekében.(Novartis, Pfizer, Astrazeneca, Johnson and Johnson,)

És itt rögtön felmerül a kérdés, hogy az EMA mennyiben képviseli az emberek érdekeit és nem a gyógyszergyárakét, amelyek pedig az alternativ kezelésről nem akarnak hallani sem? Ők mindenáron az oltásokat propagálják. A nem használható kúrák következők: Kínában elkezdték alkalmazni a covid betegségben a C-vitamint. Már 2020. februárjának a felén a kinaiak bejelentették,hogy nagydozisu C-vitamin adását alkalmazták covid betegeken. Nem sokkal később a New York Times irja, hogy néhány Usa korházban a covid pacienseket C-vitaminnal kezelik. A hivatalos média teljes össztűz alá veszi ezeket a cikkeket és hazugságnak nevezi.Ezek után többet nem lehet hallani a C-vitamin használatáról a covid kezelésében.

Ugyanez történik a D-vitaminnal. A Bostoni egyetem kutatása bizonyitja, hogy a a D-vitamin szedése 54%-kal csökkenti a koronavírus fertőzést és halált. Spanyolországban végzett kutatás szerint D-vitaminnal kezelt covid beteg közül 80%-kal kevesebben kerültek intenzív osztályra. Az olasz padovai egyetem kutatása szerint 80%-kal csökkent a covid betegek intenziv oasztályra kerülése 80%-kal csökkent. De az (olasz) egészségügyi minisztérium teljesen figyelmen kívül hagyja ezen kutatásokat , sőtkijelenti, hogy a D-vitamin használata egy féknyuz. És a D-vitaminről sem lehet többet hallani a hivatalos covid kezelési protokollokban.

VÉRPLAZMA:

Májusban robban a vérplazma terápia sikeressége, ahol a meggyógyult betegek vérplazmájával gyógyítják a új betegeket. A mantovai kórház orvosa igen meglepő eredményeket kapott a vérplazma kezeléssel. “22 komoly covid beteg kapott vérplazmát és állapotuk javult, sőt többen meg is gyógyultak. A javulás néhány óra alatt megtörténik-mondja az orvos.”

Kínából hasonló hírek érkeznek. A Nature nevű lap, első számú kúraként ír a plazma kezelésről.

Az (olasz) egészségügyi Minisztérium, ahelyett, hogy a mantovai orvost megbízná a kísérlettel, egy “cunami “fedőnevű kísérletet hoz létre, amiből a doktor urat kihagyják. A kisérletet hónapokon át elhúzzák, 56 központban osztják szét, ezernyi bürokratikus útvesztőben kering majd soha többet nem hallani róle. Egy évre rá az AIFA közli, hogy a plazma kúra nem adott semmiféle pozitiv hatást. Aha, világos, a plazma segitségével meggyógyult betegek ezek szerint soha nem gyógyultak meg...??

LAKTOFERRIN:

Áprilisban egy kutatás a Római Egyetemen bizonyitja, hogy az anyatejben is található laktoferrin tökéletesen legyőzi a koronavírust.

“ A covid pozitiv betegeket a betegség elején (hasmenés, köhögés, fehfájás) és aszimptomatikus covid pozitiv betegeket is kezeltünk laktoferrinnal és hihetetlen, de 10 nap után eltűntek a szimptómák, és a teszt eredmények is negativak lettek”

Ezek az eredmények a mi (olasz) minisztériumunkat nem érdekli,és a laktoferrinről többet nem lehetett hallani.

Tavaly április 24-én, az (olasz)egészségügyi miniszter 30 olasz orvos levelét kapta meg, akik leirják,hogy kortizonnal nagyon jó eredményeket értek el covid betegeknél és szeretnék eredményeiket bemutatni. A miniszter még csak nem is válaszol nekik. 2 honappal később angol orvosok ugyanezt fedezik fel, A WHO igazgatója gratulál nekik ezért azéletmentő felfedezésért.

Meg kéne nézni, hogy hány olasz beteg halt meg azóta, hogy azon 30 orvos levelét a miniszter kidobta.

KVERCETIN:

2020.szeptemberében a (olasz) Nemzeti Kutatások Tanácsa bemutatja, hogy a kvercetin molekula gátolja a Covid19 vírust. De ez a felfedezés is figyelmen kívül marad. A kifogás mindig ugyanaz, nincs elég kutatás e téren. Mintha a bizonyiték nem is létezne..

ÓZONTERÁPIA:

Az ózonterápiát is sikerrel használták a covid betegek kezelésében. Spanyolországban bizonyítottan hatásos volt covid betegek esetében,Aki kapott ilye, jóval hamarabb meggyogyult, mint aki nem.

Az Udinei kórház elkezdi ózonnal kezelni a betegeket: a betegség kezdeti fázisában kezelt 36 beteg közül még mielött intenziv osztályra kerültek volna, 35 meggyógyult.

De ez sem érdekli a mi minisztériumunkat. Az ózónterápia nem lesz alaposan kutatva és nem kerül be a covid kezelési protokollba sem.

ADENOZIN:

Az adenozint a szerevzetünk termeli a gyulladasok ellen s segit a károsult szövetek újraépítésében.

2020. juniusában Reggio Calabria (Dél-Olaszország) 2 orvosa Macheda és Correale kitalálnak egy mechanizmust hogyan éehet közvetlen odajuttatni az adenozint a tüdőhöz. “ Mint egy villanykapcsoló, úgy tudja az adenozin kikapcsolnai a gyulladást, ez a lehetőség nagy ekőrelépés lenne a covid fertőzöttek kezelésében. Correale doktor tanulmánya szerint nagyon jó eredményeket értek el,és Reggioban a covid okozta halálozás drámaian leesett.”

De ez sem érdekli a mi miniszterünket. Így az adenosin soha nem kerül kisérleti fázisba.Köszönjük doktor urak a felfedezést, de semmire nem használjuk.

IVERMECTIN:

Az Ivermectin, egy ismert parazita ölőt is sikerrel használtak a covid betegeknél. Ausztrál tanulmány szerint az Ivermectin 48 óra alatt megöli a covid vírust kisérleti körülmények között.

2021. márciusának elején, Csehországban a hivatalos orvosi covid kezelés protokoljába be lett iktatva az Ivermectinnel történő kezelés. A grafikon ábrája szerint szinte merőleges vonal mutatja, a halálozások drasztikus csökkenését. Napi 200 halott helyett 50-re csökkent a számuk néhány hét alatt. De nálunk (Olaszországban) az Ivermectin sem lesz a protokol része.

HIDROXIKLOROKIN:

Ennek a története még hosszabb, megpróbálom nagyon röviden összefoglalni:

A franciaországi Marseiile korházában Raoul doktor sikerrel alkalmazza a hidroxiklorokin a covid beteg kezelésében, Tudni kell, hogy a dr. Raoul a világ egyik legismertebb virológusa. Olaszországban is több tucat orvos alkalmazta sikerrel a hidroxiklorokint,Ma azt mondani,hogy ez agyógyszer nem alkalmas a covid kezelésére, azt jelenti, hogy több tucat olyan orvost neveznek hazugnak Olaszországban, aki ksikerrel alkalmazták e gyógyszert.

Ennek ellenrée nemhogy az AIFA be sem vezeti a gyógyszer alkalmazását, de az első kísérlteke után kifejezetten megriltja a használatát. És amikor egy csoportnyi orvos feljelentést tett a Legfelsőbb Biróságon,hogy hagyják abba a covid gyanus betegekneél a Tachipirin és a megfigyelés prokollját, a mi minisztériumunk megfellebbezte a bíroság ítéletét.

Ez egy skandalum! A mi minisztériumunk NEM AKARJA a betegek otthonában történő kezelést. Ezek után csak egy rosszindultú ember nem látja a tagadhatatlant.

Végül, mindez a covid kúrát elősegítő gyógyszerek nem használata nem azt jelenti, hogy a kúrák nem működnek, hanem pont az ellenkezőjét, hogyha elismernék ezeket a gyógyítási lehetőségeket, akkor a gyógyszergyárak soha nem kapták volna meg az ő kisérleti oltásaiknak a gyorsított elfogadását.

Mind az amerikai, mind az európai gyógyszerügynökség világosan kimondja, hogy vakcinák gyorsitott eljárásban megadott elfogadását csak akkor lehet kiadni, ha nincs más kezelése a betegségnek. Tehát ez kimutatja azt, akit a legelejétől kijelentettem, hogy rengeteg embert meg lehetett volna menteni ebben az egy éves pandemiában, ehelyett fel lettek áldozva a vakcinázás oltárán, mint egyetlen megoldható lehetőség.

Mindent újraindíthatnánk, maszk és megszorítások nélkül már holnap, a betegeket a rendelkezésre álló gyógyszerekkel kezelve, s beoltva azokat, akik akarják az oltást. Ezt senki nem tiltja meg nekik. Egy normális világban ennek kellen történnie, ehelyett a kúrák szisztematikusan tiltva vannak, hogy ezzel elérkezzenek az egész népesség beoltásához, mint egyetlen lehetséges megoldás.

Én úgy gondolom, hogy minden ember az AIFA-ban és a kormányban ilyen vagy olyan módon felelősek abban, hogy megtiltották az embereknek ezeket a kúrákat és egy nap bíróság előtt kell ezért felelniük. És ugyanígy bíróság elé kell kerülnie valamennyi újságírónak, akiknek a kezében voltak ezek az információk már az egész pandemia legelején, de nem csináltak semmit vagy mert nem akartak vitatkozni vagy mert féltették az állásukat.

Így nem lehet valaki újságíró, amikor ez a covid helyzet áll fenn,ha nem vagy képes arra, hogy felelősséget vállalj.

Beküldte Szabó Klára
Külalak és a kiemelések Zolitól


Egy időszerű hír Olaszból:
Megszállták Észak-Olaszország városait az illegális bevándorlók ⇒

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások