Print this page
2021 május 26, szerda

Érjük el az 5000-et ! AJBH panaszokkal

Szerző: Korona Igazsága

Kedves Zoltán ! / Csatolom a kis cikket és a panaszbeadványt, a cél, hogy ez is tömegesen beadásra kerüljön ! Ha lehet a cikkhez letölthető módon csatolni, az lenne a legjobb ! Annyit már elértünk, hogy egyre több magánszemély is kezdett panaszokat írni, de jogászt még nem vontak be, ügyvéd nincs a beadványok mögött ! Ez a jogász is fél, akit most találtunk, ezért rajtam keresztül lehet további információkhoz jutni, aki kéri, elküldöm neki a bszla számát ! 

Panasz a veszélyhelyzet meghosszabbítása ellen

A jogaikért küzdő civilek újabb panaszbeadványt készítettek a meghosszabbított veszélyhelyzeti rendelet Alaptörvényt, és Emberi Jogi Egyezményt sértő rendeleteinek fenntartása miatt. A beadványt saját adatokkal kitöltve az ajbh.hu honlapon keresztül lehet beadni az „ügyet adok be azonosítás nélkül” opciót választva!

Az első, tömegesen beadott panasszal már sikerült nyilatkozatra kényszeríteni az Ombudsmant, a nagy mennyiségben beadott panaszok átütötték a Portfolio ingerküszöbét is! Mostanra jól látszik, hogy a parlamenti pártokat jobban foglalkoztatja az, hogy a kínai, vagy az orosz vakcina ürügyén egymást támadják, - mint az, hogy az országban soha nem tapasztalt ,mindenkit érintő súlyos jogsértések történnek a járványügyi védekezés ürügyén a kényszervakcinázással !

Napról napra egyre több oltási sérülésről, értesülhetünk, köztük súlyos mellékhatások, vetélések, halálos reakciók jelentkeznek ,a kórházakban szaporodnak a megbetegedett vakcinázottak, amiről a médiák a kormány parancsára hallgatnak ! Most már a gyermekeket is alá akarják vetni a gyógyszerkísérletnek, a fertőződéstől nem védő „védő”-oltásnak, a szüleikre gyakorolt kényszerítő hatású nyomásgyakorlással a rendeletek útján,- holott az adatok nem igazolják a gyermekek tömeges megbetegedését, de fertőzöttségét sem, még a túl magas, 45 -ös CT értékkel használt PCR-tesztekkel sem ! 

Ahogy a többi országban is tették,- nekünk is csak egy módunk van a profitérdekelt gyógyszerkísérlet leállítására, ha összefogunk, és együttes  erővel, mi is a nyomásgyakorlást alkalmazzuk a jogaink védelmében, mert így lehet csak véget vetni ennek az emberi méltóságunkat is sértő helyzetnek ! 

Azért kell most több ezren beadnunk a panaszokat, mert ez elől már nem tudnak kitérni, nem tudják elmismásolni, letagadni , a nagy nyomás miatt nem tudnak rákényszerülnek a rendeletek felülvizsgálata, vagy megsemmisítésére, és a tömeges civil beadványoknak már nemzetközi visszhangja is lehet! A civil jogvédelem szakami képviseletéhez nemrég felkértünk jogászt is, akivel elsőként a GYERMEK JOGAI védelme érdekében készült AB beadvány elkészítésében állapodtunk meg.

Akik segítséget tudnak nyújtani a jogdíj megfizetéséhez, vagy az AJBH panaszt szeretnék benyújtani , ezen az emailcímen kaphatnak bővebb tájékoztatást : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kormány megtanított minket, hogyan kell megvédeni a jogainkat! TEGYÜK HÁT MEG! 
/ Gurabi Ági - a " Korona Igazsága" 

 

PANASZ LETÖLTÉSE AMIT BE KELL KÜLDENI: ⇒

A veszélyhelyzet meghosszabbítása, és az oltási igazolványokkal történő, egészségi állapot alapján előnyszerzést és megkülönböztetést elrendelő rendelkezésekkel szemben