20220523
Last updateK, 23 nov. 2021 5pm

rovas logo

2021 május 26, szerda

Van ezeknek eszük?

Szerző: Magyaródi Szabolcs

Ma már az egész világ tudja -ha tetszik, ha nem- egy szerencsétlen fekete kis csirkefogó, drogos, tolvaj, rabló, rendőri beavatkozás közben meghalt...

A rendőrt és társait azóta már bíróságra is hurcolták és bűnösnek találták. Próbálták volna felmenteni!. Az várakozó tömeg, valószínűleg meglincselte volna az esküdtekkel és bíróval együtt.

A bizonyítékokat szépen legyártották. Van kétféle boncolási eredmény, kétféle esetleírás, jegyzőkönyv. Mindenki azt hiszi el, amit úri kedve diktál. A szerencsétlen többször mondta „nem kapok levegőt”. Hogyan lehet beszélni levegő nélkül?

A sajnálatos eset óriási sajtót kapott, a Föld összes lakója olvashatta, hallhatta, láthatta az egész folyamatot. A szépen és alaposan megrendezett tüntetések elborították az Egyesült Államokat. Ordítoztak autókat gyújtottak fel, kirakatokat törtek, üzleteket fosztottak ki, ártatlan fehéreket aláztak meg, térdeltettek, fiatal fehér nőkkel bakancsokat csókoltattak. Odáig fajult a cirkusz, az amerikai futball meccsek előtt a himnuszuk alatt, a fekete játékosok tüntetés képen letérdeltek, még néhány fehér játékos is szolidaritásból vagy félelemből.

Megalakult egy politikai erőfitogtató szervezet is, amely teljes katonai század alakulatban, egyenruhában és géppisztolyokkal vonulgat néhány városban. Ez persze ellen intézkedéseket is kikényszerített. Egyes helyeken a fehér félkatonai alakulatok is felvonultak. https://www.youtube.com/watch?v=-PLHPmlRcmw

Nagy szerencsére, végülis nem csaptak össze. Egyetlen sortűz, roham lángba boríthatta volna az országot. Ennek veszélye persze ma is fennáll.

A Black Lives Matter szervezetet nagyon komolyan kell venni, hatalmas befolyásuk van a mai kormányzatra. Érthető.

A Demokrata párt mind erősebben veszti el a fehérek bizalmát, tehát szükségük van a színesek és „másfélék” támogatására. Bizonyíték erre a kormányának az összetétele

Az elnökük is, csak ebből az érdekből hibás cselekedetekre szorul. George Floyd sajnálatos halálának évfordulójára meghívta annak családját. Biztosra vehető, ez az elhibázott lépése sokezer fehér választójába került.

Az a család óriási hasznot húzott Floyd halálából. 27 (huszonhét) millió dollárt kapott Minneapolis város kasszájából. Ez is alaposan feldühítette a fehéreket

Jó emlékeztetni magunkat a feketék rendőrgyilkosságairól is. Ezeknek se szeri se száma, köztük sok fekete rendőr is van. Ezek miatt nem tiltakozik senki?

A feketék szerint ez nem is elég....

Megnyitva 544 alkalommal

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások