Print this page
2021 május 07, péntek

A helyzet változatlanul tarthatatlan

Szerző: Lengyel Károly

..."Ki kell mondanunk, hogy Magyarország számára történelmi létfontosságú cél a teljes, gyökeres rendszerváltás."...

- A magyar alaptörvényben az egészségügyi veszélyhelyzetre hivatkozással nem lehet a szabad vélemény nyilvánítását korlátozni.

- Továbbá ugyanezen jogi környezet nem biztosítja a magyar kormány számára a szabad mozgáshoz való általánosan elfogadott nemzetközi egyezményben biztosítékokkal rögzített szabadságjogát korlátozhassa.

- Továbbá a magyar alaptörvény rögzíti, senkit nem érhet semmilyen hátrányos megkülönböztetés.

- Békeidőben, hazai földön gépkarabélyos magyar katonákat vezényeltek a magyarok ellen.

- Olyan mértékű gazdasági visszaesést idéztek elő, ami lassan indokolt és tarthatatlan társadalmi, szociális feszültséget hozott létre.

Mindezekre nincs és nem is lehet a magyar jogrendben foglaltak szerint a jelenlegi magyar kormánynak mentséget találni. Tehát a jelenlegi magyar kormány teljes mértékig ellene beszél és cselekszik az őket megválasztó emberek akaratával, és azt teljesen hamis, erőszakos propagandával próbálja igazolni.

Ki kell mondanunk, hogy Magyarország számára történelmi létfontosságú cél a teljes, gyökeres rendszerváltás.

A magyar politikai vezetők minden oldalról eljátszották a magyar állampolgárok bizalmát és a saját becsületüket. Kizárólag a fegyveres erővel fenntartott és mára már csak bitorolt hatalmuk tarthatja ezeket az embereket a vezetői megbízásukban.

Nem volt annyi bátorság bennük, ha valóban olyan nagy veszély volna, mint ahogy állítják, noha semmilyen tudományos tény nem támasztja alá, hogy meghatározott időre teljes korlátozást vezetnek be. Meghatározott időre! Nem tovább.

Gyávák voltak, mint sok más dologban, ami a magyarok életét érinti. Ne szépítsük a dolgot, A fidesz-kdnp egyszerűen megbukott.

Mielőtt bárki megvádolna azzal, hogy a balosokhoz húzok, hát nem, nagyon téved. De ez így tovább nem mehet!

Vagy józan belátás mentén visszalépnek ebből a helyzetből, vagy borítékolható ez így nem fog tovább folytatódni.

Ki kell mondani, ennek a játéknak vége!

 

2021. május 6.
Lengyel Károly