Print this page
2021 január 09, szombat

Bevégeztetett

Szerző: Aldobolyi E. Judit

A cikk megjelentetésen előzményei: / Kedves Judit! Kérném szépen az engedélyed, hogy ezt a kiváló hozzászólásodat megjelenthessem a honlapomon is az "olvasóink írják" rovatban. Esetleg ha még megszeretnéd toldani azt sem bánnám. / Szeretettel: Zoli / Válasz: - Kedves Zoltán! - Elismerésnek tekintem, hogy érdemesnek tartod írásom továbbítását, én tartozom köszönettel érte. Nem kívánok semmit hozzátenni, ezt akkor így éreztem komplettnek. Rövid, tömör, lényegre törő. Szívélyes üdvözlettel, Judit

Az írás e sor alatt kezdődik:

A tegnapi nap folyamán írtam az alábbiakat, csak nem küldtem el, mert nem javítottam még ki benne a gépelési hibákat.

MA REGGELRE beigazolódott a megérzésem, HOGY MIRE MENT KI ⇒ A PROVOKATÍV JÁTÉK A CAPITÓLIUM LÉPCSŐIN. Ma reggelre előjöttek a patkányok a földalatti kanálisból.

A mai helyi újságban a'financial Live'nek mondta ma reggel az előzőekben Fehér-ház Communication (hírközlési) igazgató, hogy Trumpnak börtönbe kell mennie, mert ő felelős a Capitoliumban kialakult helyzetért. Ő lázította fel a követőit, hogy törjenek be az épületbe.

Előbújt a lényeg. Be akarják börtönözni az elnököt, az pedig amivel vádolják, főbenjáró bűn, amiért az egyik legnagyobb büntetés jár az Államokban!
A végén még bebörtönözik TRUMP-ot.

Most olvasom itt a hírekben. Biden őt okolja a Capitóliumban történtekért, mert olyan "gyújtó beszédet" mondott! S rábízta TRUMP eltávolítását a kormányzatra!
Csak nem tudom milyen kormányra?
A sajátjára, ami még meg se alakult?
Vagy a még regnáló Trumpéra, bár az események láttán, az lesz a legelső, hogy lemondatják!

Ezért engedték, szinte csalogatták be az embereket a Capotólium épületébe, AZOK NEM IS ÉRTETTÉK, MERT A CAPITÓLIUM SZENT HELY AZ AMERIKAI NÉPNEK AKÁRKI NEM MEHET ODA KI-BE CSAK ÚGY, SZÓRAKOZÁSBÓL, MINT A HASONSZŐRŰ ócska proliestárok TÓDULTAK BE LENIN ÉS DICSŐ TÁRSAI BUZDÍTÁSÁRA AZ OROSZ CÁRI PALOTÁBA.

A CAPITÓLIUMBA ALIG MERTEK BELÉPNI, LÁTSZIK A VIDEÓN, ANNYIRA TISZTELIK A HELYET. CSAK EGY-KÉT EMBER MENT KÖRBE, KÖRBE SZÉJJEL NÉZNI, DE NEM TALÁLT SEMMI BELEKÖTNI VALÓT, CSAK JÁRTAK KELTEK AZ EMBEREK NÉZELŐDVE, HA MÁR BETERELTÉK ŐKET, LEGALÁBB NÉZZENEK SZÉT, TALÁN SOHA TÖBBET NEM LESZ ALKALMUK HELYISÉGRŐL HELYISÉGRE, AMÍG MEG NEM JELENT A CSŐCSELÉK. AZOK CSINÁLTAK TOLONGÁST.

Egyszer csak lelőtték egy arra bóklászó, bámészkodó nőt, vagy mindegy kit, csak vér folyjon mert ok nem volt, és gyorsan még három embert, hogy tömeges vérontásnak tűnjön. STB.

Trumpot tőrbe csalták, bűnbaknak használták pedig akkor ott se volt, hogy felelősségre vonhassák és lecsukhassák, s capitóliumi eseményekért! S még jobban megalázhassák. Biden vagy tízszer is elmondta, hogy Trump a felelős.

EZ AZ EGÉSZ ELŐRE ELTERVEZETT CIRKUSZ VOLT, TRUMP BEKERÍTÉSÉRE ÉS LETERÍTÉSÉRE!
Le akarják és le is fogják csukni! ÉVEKRE! HA HALÁLRA NEM ÍTÉLIK ÁLLAM ELLENES BŰNCSELEKMÉNYÉRT!

  • ELŐSZÖR MAGÁÉRT A TÉNYÉRT MERT NÉMET! Azt nem tudják NEKI MEGBOCSÁJTANI A LEGFELSŐ SZINTEN REGNÁLÓ ERŐK. MONDJAM HÁTTÉRHATALOM?!
  • AZTÁN AZÉRT MERT JÓ ELNÖK ÉS SOKAT TETT AZ ORSZÁGÉRT,
  • AZTÁN AZÉRT MERT FELLENDÍTETTE A GAZDASÁGOT,
  • AZTÁN AZÉRT MERT ERŐSEN CSÖKKENTETTE A MUNKANÉLKÜLISÉGET,
  • AZTÁN AZÉRT MERT NEM TŰRTE AZ ÁRULÓKAT MAGA KÖRÜL,
  • AZTÁN AZÉRT MERT MEGÁLLÍTOTTA A KORLÁTLAN BEVÁNDORLÁST ORSZÁGVÉDELMÉRE.
  • AZTÁN AZÉRT MERT ÁTLÁTOTT A kínai SZITÁN ÉS HAZA VITTE KÁNIBÓL A MUNKÁT AZ AMERIKAI MUNKÁSOKNAK,
  • STB. STB
  • Nem utolsó sorban AZÉRT MERT TISZTELIK ÉS SZERETIK AZ EMBEREK, JÓ ELNÖKÜK VOLT,
  • EGYSZÓVAL MERT KEZDETT RENDET CSINÁLNI AZ ORSZÁGBAN.

INDOKKÉNT A HÁROM VAGY TÁN NÉGY, EMBER HALÁLÁT OKOZÓ CAPITÓLIUMI ZAVARGÁSOKAT FOGJÁK MEGJELÖLNI!

EGÉSZEN ELKÉPESZTŐ MI FOLYIK AMERIKÁBAN. Mi a kommunizmusból nagyon jól ismerjük ezeket a forgatókönyveket!
TRUMPNAK IS, ÉS AZ AMERIKAIAKNAK IS ISMERETLEN AZ AMI MOST AMERIKÁBAN FOLYIK. ŐSZINTÉN SAJNÁLOM ŐKET!

. . .

AZON SE KELL MAJD CSODÁLKOZNI, HA A KÍNAIAK VÉGREHAJTJÁK A DEMOKRATÁKKAL KÖZÖS FORGATÓKÖNYVET, HISZEN UGRÁSRA KÉSZEN ÁLLNAK A HÓDÍTÁSRA, HOGY ELFOGLALJÁK AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKAT!
MICSODA GYŐZELEM!
AKKOR MEGKEZDŐDIK A KÍNAI RABSZOLGASÁG. A FÉLEMBEREK IRÁNYÍTOTTA OROSZ SE VOLT KUTYA, DE A KÍNAI KEMÉNYEBB LESZ!

A KÍNAIAK VÉGREHAJTJÁK A DEMOKRATA TERVEK SZERINTI TELJES AKCIÓT, AMIT TRUMP MEG AKART ÉS MEG IS TUDOTT VOLNA HIÚSÍTANI, HA AZ ELNÖKHELYETTESÉT AZ UTOLSÓ PILLANATOKBAN NEM KORRUMPÁLJÁK!!
BIZONY, HA VALAKIT LE KELL CSUKNI ÉLETFOGYTIGLAN, AZ AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK JELENLEGI ELNÖKHELYETTESE. HA Ő NEM HAGYJA CSERBEN AZ UTOLSÓ PILLANATBAN AZ ELNÖKÖT, DONALD TRUMPOT, akkor meg lett volna AZ AZ SZÉK AMIRE SZÜKSÉG VOLT A GYŐZELEMHEZ.

Nagyon nagy ára lesz az egész világra nézve ennek az elnökhelyettesi árulásnak, mert ez a 2020. november 3.-i amerikai elnökválasztás, VILÁGSORSDÖNTŐ VÁLASZTÁS VOLT!
Nos, ebből lesz a hüllők által régen tervezett harmadik világháború! Erre jó ha mindenki lélekben felkészül. Mert máshogy úgy se érdemes!

ISTEN ÓVJA AZ EMBERISÉGET!
Aldobolyi E. Judit

A kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől.