20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 január 02, szombat

Élj ember módra

Szerző: id. Kiss László

Zoltán! / Kívánom neked külön az erőt az egészséget és hogy lehetőséged legyen a magyarok megmaradásának horribilis hatalmas munkádat továbbvinni.... szeretettel id. Kiss László ui: ha úgy gondolod a lenti írásomat felteheted... köszi!

ÜZENETEIM 2021-RE MINDENKINEK!

„…..„Ember módra élsz, ha igazságosan élsz. Ha minden cselekedeted és szavad alján a szándék van: NEM ÁRTANI AZ EMBERNEK. Ha megkísérled – feltűnés és hiú szerep nélkül – segíteni az embereknek.

Néha csak azzal, hogy NEM HALLGATOD EL AZ EGYSZERŰ IGAZSÁGOKAT. Néha csak azzal, hogy NEM MONDOD TOVÁBB, AMIT MÁSOK HAZUDNAK. Néha csak azzal, hogy nem mondasz igent, mikor mindenki kiabál: „igen, igen!” Egy életen át, következetesen, nem beleegyezni abba, ami az emberek hazugsága, nagyobb hősiesség, mint alkalmilag hangosan és mellveregetve tiltakozni ellene. A halálos ágyon csak akkor pihensz nyugodtan, ha mindennap, minden öntudatoddal, az igazságot szolgáltad. Néha nagyon egyszerű és kicsinyes az IGAZSÁG. De te ne válogass. Ennyi az élet értéke.”

Idézeteket fogok írni különböző emberektől következőkben,hogy érthető legyek

" a tudás az hatalom " ---

" ha az a hited, hogy a sors téged szemelt ki arra, hogy az igazság hirdetője légy, akkor tedd azt, legyen meg a kellő bátorságod. Ha hiányzik ehhez a bátorságod, vagy magad sem vagy teljesen tisztában jobb jövendőddel, akkor ne nyúlj hozzá "

– útravalóul – mindenkinek…„miért töröd a fejed azon, ami megtörténhet veled? Meglehet, hogy meg sem történik. Tűzvészre gondolok, házad összeroskadására, csupa olyasmire, amibe

Beleeshetsz, s nem pedig BELE CSALOGATNAK. Inkább a CSAPDÁKRA figyelj, azokra, amelyek orvul leselkednek rád…

Mikor attól rettegsz, hogy az emberek veszélyt hozhatnak rád, gondolj arra, hogy mivel tartozol nekik…

Méltóképpen élj, hogy méltóképpen ítéltess.

Ne tégy semmit mások kárára, örülj , mások szerencséjének, indítson meg az elesettek balsorsa, és mindig tartogass egy könnycseppet a szívedben az arra rászorulóknak …

Ne feledd: emberhez méltóan kell élned , hogy méltó légy, e magas cím viselésére… Hívd segítségül a bölcsességet .Ha tógájában burkolózol, megóv a bajtól, szentélyében biztonságra lelsz. Csak azok lökdösik egymást, akik ugyanazon úton járnak. A bölcs sohasem kérkedik, sok emberre hozott már veszélyt a dölyfös lélek. Elűzi önmagától a bűnt, és másnak sem rója fel. Nem rémül meg a világi erkölcsök láttán, és nem kárhoztatja mások cselekedeteit. A kárhozat veszedelmes. Élj nemes szívvel, és élj egyenes lélekkel!

Parádé nélkül, gyűlölködés nélkül élni – íme: tiéd a BOLDOG ÉLET…”/seneca/

Ha valóban megértettél, akkor minden erőddel akaratoddal azon leszel, hogy az um. nyugati de a keleti lebutítás csapdájából kiszabadulsz és ehhez csak egy dolog kell csak a valóságot terjeszd – és ha nem ismered a valóságot hallgass!

Írtam visszaemlékezésemet ma 2021. 01. 02.-án édesanyám születése napján ma már nem él Isten nyugosztalja és unokám Zsófia születése napján nektek id. Kiss László ui: szív leljük meg!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások