20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 június 10, szerda

Olaszban megtalálhatták a „koronavírus" ellenszerét?

Szerző: Farkas Zoltán és Szabó Klára

Nemrégen kaptunk egy körlevelet Farkas Zoltántól a következö bekezdéssel: / " Most kaptam egy orosz nyelvű cikket, amelyről fontosnak tartom tájékoztatni Olvasóimat. Ezért azonnal lefordítottam és közreadom." ...

 

Nos tovább olvasva Zoltán mondanivalóját, érdemesnek tartottam a fordítást átküldeni az Olaszországban elő honfitársunknak, hogy Ő ott hogyan látja ezt az orosz állítást?

(A lefordított szöveg valahogy így hangzott:

 "Olaszországban véglegesen megtalálták a „koronavírus" ellenszerét.

Az olasz orvosok nem rendelték magukat az Egészségügyi Világszervezet utasítása alá, mely keményen követelte, hogy ne boncolják a koronavírus áldozatait, és arra jutottak, hogy a kórokozó nem VÍRUS, hanem BAKTÉRIUM, ami halált vált ki.

Olaszország arról próbálja meggyőzni a világot, hogy az úgynevezett Covid-19 nem más, mint az erek belsejében elterjedt koaguláció (trombózis).

Az ellene felhasználandó eszköz, azaz a kezelése – antibiotikum, gyulladáscsökkentő gyógyszerek és a vérhígítók. Elsősorban – az ASZPIRIN.

Ezt a szenzációs újdonságot olasz orvosok készítették elő, miután felnyitottak, néhány Covid-19 áldozatot.

Amit még patoloanatómusok elmondtak, hogy intenzív kezelésekre sohase volt szükség.

Olaszországban megkezdődött a protokollváltás, az EVSZ ezt felismerte és megállította az ITÁLIA CALL globális pandémiát, de az EVSz erről nem tájékoztatta Kínát

Az EVSz számára – ez egyszerűen üzlet.

Forrás: Olaszország, Egészségügyi minisztérium.

Osszátok, hogy az egész világ tudja meg, hogy gyilkoltunk, meggyilkoltuk az időskorúakat. @italiavelacurardelcovid19

Riasztás

Adják tovább családjuknak, szomszédjaiknak, barátaiknak, kollégáiknak ... stb., stb. és azok környezetének ... a Covid19 nem vírus, ahogy ők megpróbálták velünk ezt elhitetni. Ez egy baktérium ... amely az 5G elektromágneses sugárzással felerősítve gyulladást és hipoxiát vált ki.

A továbbiakban a következő a teendő:

Fogyasszuk az Aszpirint 100 mg-jával vagy a Paracetamolt ...

Miért? Mivel kimutatták, hogy a Covid19 besűrűsíti a vért, serkenti az emberben a trombusképződést. Mivel a vér nem kap oxigént, a vér besűrűsödik, lelassul a vérkeringés a szívben, a tüdőben, az ember nem képes lélegzeni, és hamar elhalálozik.

Olaszországban megsértették az Egészségügyi Világszervezet által tanácsolt protokollt, és feltárták a Covid19-ben elhunytak tetemeit, felnyitották a testet, a kezeket, a lábakat és a testek más részeit, és megértették, hogy a vénákban bő és megalvadt vér van, az összes vénák és artériák tele vannak trombózisokkal, melyek gátolják a vér normális áramlását, mely az oxigént szállítaná a szervekhez, elsősorban az agyhoz, a szívhez, a tüdőhöz, és a páciens végeredményben belehal.

Ismerve ezt a diagnózist, Olaszország Egészségügyi minisztériuma azonnal megváltoztatta a Covid19 kezelésének protokollját ... és a fertőzött pácienseket 100 mg Aszpirinnal és Apronax-szal kezdték kezelni. Az eredmény: a páciensek elkezdtek gyógyulni, és elkezdtek javulni . Az Egészségügyi minisztérium 1 nap alatt kiengedett és haza irányított - 14.000 pácienst .

Sürgős:

adják tovább ezt az információt, legyen mindenki számára azonnal elérhető. Hazánkban az Egészségügyi Világszervezet szította ezt a pandémiát. Elnökünk mindennap arról beszél, hogy ezek adatok és statisztika. Ha nem továbbítja ezeket az adatokat, az emberek megmentése érdekében, az elit részéről meg lesz fenyegetve. Tudjuk, hogy a világ összes országa köteles végrehajtani az Egészségügyi Világszervezet ajánlásait, ám Olaszország megszegte a normákat ... most az Egészségügyi Világszervezet ... az egész világ keresettel fog élni – ennyi haláleset eltitkolásáért, és a világ sok országának gazdasági csődjéért ... és mindenkinek érthetővé válik, miért lett kiadva a rendelet a hullák azonnali eltemetésére boncolás nélkül, és mint „erősen fertőzöttek" címkével ellátva. Amit mi tehetünk, hirdetni az igazságot, és reménykedni, hogy sok életet meg tudunk menteni ...

TERJESSZÜK SÜRGŐSEN, MINDEN HÁLÓZATBAN!!! Hát ezért az antibakteriális gél működik, a klórdioxid ...

Az egész PANDÉMIA Pszichózisra azért volt szükség, mert az árnyék világkormány vakcinázni és chipezni akar, hogy tömegeket tudjon meggyilkolni, hogy kontrollálni tudja a lakosságot, csökkenteni a világ népességét."

Eddig az idézet.

Most pedig ide szerkesztem Szabó Klára tudositónk válaszát:


Kedves Zoli!

ez a hír igy nem igaz.

Olaszban tényfeltáró újságíróknak köszönhetően tudni ma már sok mindent.

Észak-Olasz kórházban Piacenzában koronán átesett betegek vérplazmájával gyógyítanak koronás betegeket vagy 2 hónapja.

Akarták, hogy ez hivatalos terápia legyen, de egyelőre a kormány nem engedi ezt hivatalosan, ennek ellenére így gyógyítanak teljes sikerrel.

Ezt tudtommal Otthon is csinálják vagy 2 hónapja. Igaz, otthon sokkal kevesebb a beteg.

Valamint gyógyítottak heparinnel, C-vitaminnal, d3-vitaminnal.... kininnel.

A C-vitamin és a d3-vita is működőik, de mivel az orvosok lenézik a vitaminokat, (pedig azzal teljesen meg lehet előzni bármiféle felső-légúti betegséget, ezt a vírust is) így ez sem vált országossá.

A kinin származékok, amit Trump is szedett nagyon nem jók, mert azoknak rendkívül, akár az egész életre kiható mellékhatásai lehetnek, ezért ugyan a maláriából meggyógyul az ember, de egy életre más betegsége lehet. (Ezért vagyok kiváncsi, hogy Trumpnál lesz-e valami mellékhatás..)

Az Aszpirin mindenféle formában rossz gyógyszer, főleg ha huzamosan szedett. Senkinek nem szabadna adni, első körben gyomorbántalmakat okoz, majd huzamos idejű szedés esetén gyomorvérzés is felléphet.

A paracetamol szintén veszélyes gyógyszer, az elmúlt évtizedekben nagyon sok ember lett tőle beteg és gondolj bele,hogy ezt recept nélkül adják akár lázcsillapítónak is gyerekeknek is. Igaz, utóbbit már több orvos is ellenzi.

Tehát nincs terápia elhallgatás. Az is kimutatott már Olaszban, hogy akiknek a d3- vitamin szintje alacsony -30 ng alatti- azoknál történt a halál illetve a súlyosbodás,annak mértékében, hogy mennyire alacsony a 30 ng alatti érték.

A d3-vitamin s ezt Te is biztosan tudod, egy rendkívül fontos vitamin, amit különösen a nyugati világban,mindenkinek napi szinten és nagy dózisban kellene szednie. Csak ezt nem terjesztik, mert nem szabadalmaztatható, így a gyógyszergyáraknak nem éri meg. Olcsó az előállítása és nem kellenek rá kutatási pénzek se.

Amúgy a pandémia elején egy olasz orvos már az állami tv-ben is ajánlotta, hogy a kormány ingyen adjon mindenkinek d3-vitamint nagy dózisban s semmi nagyobb baj nem lenne. Az orvost elhallgattatták... .

Sokat írhatnék még, mert nagyon érdekes dolgok történnek Olaszban. A 900 fős parlament mellett egy 450 fős tanácsadói testület lett felállítva, hogy segítse "szakértelmével" az olasz kormányt, napi 800 euró/fő fizetéssel... eme task force egyik "alkalmazottja" volt a Londonban élő Vodafone multi olasz igazgatója, aki egyszer sem jött be Olaszba, mert akkor 15 napos karantént kapott volna ő is, hogy kifejlesszék a vírus követő app-ot.

Érdekes módon a minap az olasz kormányfő eme úrtól visszavette a megbízást..

te. ez ország olyan korrupt, és az emberek oly buták, hogy az elképesztő legalább van végre Sara Cunial és másik 2 képviselő, akik nagy beszédet mondtak a parlamentben, hogy mekkora hazugság van... Valami elindult..

Üdv, Klára

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások