20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 április 15, szerda

Miben hasonlítanak az olasz hazug hírek a többihez?

Szerző: Szabó Klára

Felgyújtott lámpákkal katonai teherautók sora megy keresztül Bergamo központján,...

BERGAMO és a fake news (hazug hírek) 2020. március 19.

A meghaltak közül hányan kaptak influenza elleni védőoltást?

- " A hadesereg hordja el a holttesteket, hogy más krematóriumokban égessék el őket"-, mondja be egy megtört hangú újságíró, ezt átveszik a tv és az újságok és senki nem kérdi: hányan vannak?
Egy teherautó minden koronavírusban meghalt bergamoinak? Minden teherautóban mennyi van? Nem lett volna elég egy nagy teherautó mindnek? És Bergamonak nincs temetője, ahol el lehet őket temetni?

Egy moziba illő komor kitalációról van szó, természetesen azért, hogy terrort keltsen. Elég lenne csak azon elgondolkodni, hogy mindama tragédiákban, amelyek országunkat (Olaszország) érte történelme során, valaha is volt-e ilyen katonai-apokaliptikus rendezés: se a Vajont-völgyi halottak esetén, se az Ustica-i repülő lelövésekor, se a bolognai vagy a bresciai Loggia téri politikai tömeggyilkosságok idején, amik sokkal inkább méltóbbak lettek volna erre a sztentori koporsó felvonulásra.

A terrort elhintő újságírói hamisítvány eljutott eddig a pontig: Bergamo városába tette azon koporsók sorát, amelyek 2013-ban Lampedusa szigetén , egy migránsokat szállító hajó elsüllyedésekor meghalt emberek koporsóinak a sorát mutatja.( Lásd az eredeti cikkban a fotót.)

2013-ban Lampedusa szigetén

2013-ban Lampedusa szigetén

De megvolt, ahogy mondják, a hatás. Az Olaszországban élő átlagos idős ember normális időkben is és egész nap bekapcsolva hagyja a tv-t, ma meg ki sem léphet a lakásából, semmit nem tud csinálni és órákon át hallja a meg nem álló propagandát.

Semmi másról nem beszélnek csak a vírusról és a hiányzó lélegeztető gépekről, hogy az orvosoknak azonnali döntéseket kell hoznia, hogy kit hagynak életben. Semmi másról nem lehet hallani, csak filmbeli horroról és tragédiákról: a tv egy olyan fekete alagutat hozott létre, amelybe bevonzotta az otthonukba bezárt öregeket a halálfélelemmel, reményt sem hagyva nekik, terrort és aggódást hozva.

Marad az igen nagyszámú bergamoi áldozat és az itteni különös súlyosságú esetek. Az összeesküvés elméletet majdnem, hogy elvető olvasók is felteszik a kérdést, hogy nincs e valami összefüggés a vírus okozta nagyszámú súlyos esetek és a nagy oltás kampány között,- amit a tartomány és az önkormányzat hozott létre -, ami által a tartomány mindenkire vonatkozóan kimondva beoltotta Bergamo és Brescia idős embereit , pár héttel a fertőzések kirobbanása előtt.

Két oltás kampány volt: az első valóban is aggódást okozó agyhártya gyulladás miatt.

2019.december 24-től január végéig, kb. 34000 embert oltottak be néhány hét alatt agyhártya gyulladás ellen (Meningocco C) "elérve majdnem az előre meghatározott célszemélyek 70%-át.""Bergamo és az általa önkormányzatilag vezetett helységekben ebben a rendkívüli oltás sorozatban 21331 lakos vett részt, amelyből 1680 diákot a iskolákban, 2414 dolgozót pedig a vállalatoknál oltottak be. A terület 40 családorvosa csatlakozott ehhez az előzmények nélküli akcióhoz és értesítette erről pacienseit. Brescia területén 9200 embert oltottak be az erre létrehozott rendelőkben, ehhez csatlakozott még 1700 ember, akik a családorvosi és gyerekorvosi ellátáson keresztül jutottak az oltáshoz, valamint 1000 diák és egyéb cégek 300 dolgozója, összesen 12200 polgár"

Előtte, 2019. novemberétől még nagyobb számú embert oltottak be influenza ellen.

Különös figyelemmel a 65 év felettiekre, de nagy számban beoltották a "veszélyeztetett" kategóriának nevezett gyerekeket és felnőtteket is.

Ha tavaly Bergamo egészségügyi hatósága 154 000 adag oltóanyagot vett és ebből 141 000 adagot beoltott, amiből" 129 000 a 65 év feletti embereknek került beadásra, ami 56%-osnál több influenza lefedettséget jelent , ez évben 185 000 adag lett rendelve", mondta dr.Giancarlo Malchiodi, Bergamo egészségügyi hatóságának Megelőző Orvoslás szervezetének igazgatója...

Az eredeti cikkben van egy táblázat, ami alatt irva: közel 70% súlyos kardiovaszkuláris betegségben szenvedett.

Quasi il 70 per cento erano cardiopatici gravi.

Tánlázat

Biztos, hogy a legjobb szándékkal lettek beoltva, hogy megvédjék a "törékeny" öregeket (ahogy ezt most mondják) az influenza súlyos következményeitől.

Az influenza elleni védőoltás 36%-kal növeli a koronavírusos fertőzések számát

A baj az, hogy egy kutatás, amit amerikai katonai veteránokon és fogyatékkal élőkön végeztek el, a 2017-18-as influenza szezonban kimutatta, hogy az influenza elleni védőoltás 36%-kal emeli meg a koronavírus fertőzés veszélyét, ez pedig egy váratlan, vírus egymásra hatás miatt következik be.

"A beoltott személyeknél emelkedik más felsőlégúti fertőzés veszélye, mivel nem kapták meg a nem specifikus genetikai immunitást más környezeti vírusok ellen".Forrás: ITT és ITT

Meglepő kutatási eredményt hozna, amely olasz kutatók témája lehetne: hány száz idős "törékeny" öreg halt meg Bergamo és Brescia térségében a koronavírustól, akik kaptak influenza elleni védőoltást?

Ez egy olyan kutatás, ami sose lesz megcsinálva, mivel ez a "No-Wax" oltásellenes "démonok" malmára hajtaná a vizet, vagyis olyan családok, akik ellenállnak, hogy kis gyerekeikbe tucatnyi oltóanyagot adassanak be, amiket a gyógyszergyártó cégek által diktált programok alapján az Állam kötelezővé tesz és ezen családok autizmus eseteket és szoptatós gyermekeik hirtelen halálát jelentik be az oltások után

. A haladó ideológia tilos témává tette az oltásokat, sőt tabu téma lett és a közvéleményből ki lett tiltva.

A televíziók, amelyek a kormány terrorjának órákat szentelnek, nem fognak oltásokról információkat adni. Az én idős, aggódó ismerőseimnek egy újság és tv ellenes oltást szeretnék beadni: kapcsolják ki a tv-t és az újságokat.Tudom, hogy nem fogadják meg a tanácsom és áldozatai maradnak az ellenük irányuló pszichikai hatásnak.

A táblázatban írva:
Egy orvos üzenetváltása:

"Minden influenza elleni védőoltás ez évben (2020.) tartalmazza a Covid-ot. 60 elemzett paciensből 58 beoltatta magát". Monica, országos szinten ellenőrizzük ezt. Kórházi orvosok és a mentők dolgoznak velünk együtt". 60 ellenőrzött esetből köszönet azoknak,akik segitenek nekünk a szabad választásban, 58-an influenza ellenes védőoltást kaptak. A lélegeztető gépen levő fiatalok VaxGrip Tetra-t kaptak, amit a gyerekeknek is nyomnak. Valamennyi ezévi influenza ellenes oltásban levő vírustörzs a 2019-es évi WHO ajánlat és mind tartalmaz 2 (elvileg inaktív) koronavírust. És ez nem elhanyagolható tény...

A megfigyelés alatt levő oltóanyagok : Fluad 2019-2020, Influvac S Tetra, Influvac S, Vaxigrip Tetra. 2019. novembere óta gyűjtöm a kórházba került emberekről az adatokat, akiket tüdőgyulladással hoztak be néhány nappal azután,hogy megkapták az oltást. Amikor még egy szót sem lehetett olvasni olaszul a Covidról..."
Egy barátom írja,folytatja az újságíró:

"Nem furcsa az, hogy a tv csatornák folyamatosan thrillert, horrort, és különösen katasztrófa filmeket (világvége) sugároznak? Ma este kettőt is láttam, egyet a RAI-on (állami tv), egyet meg a Mediaseten (Berlusconi magán tv társasága). Nem lennének jobbak könnyedebb programok és humoros filmek, hogy megkönnyítsék az emberek lelkét? Vagy talán akaratlagosan akarják emelni az emberek aggódását, félelmét és zavarodottságát? Egy másik elem, ami eszembe jut, az egy hatalmas destabilizálási terv s majd az azt követő diktatúra létrehozása."
Amit valójában észrevettem és meglepett az, amikor Libanonba hívtak meg az 1989-es háború alatt. Michel Aoun ezredes kormányának utolsó napjai voltak, a Baabda palotában voltak elbarikádozva, szíriaiak lőtték őket (akiket akkor az USA támogatott) és a Geagea-i rebellis "keresztények". Beirut szögesdróttal és tankokkal volt kétfelé osztva , minden frakció a palesztinok, a siíták, mind egymás ellen harcoltak, valamennyinek volt páncélos autója és fegyverei.

Nos: éjjel a tv, amit állandóan bekapcsolva hagytam, hogy híreket halljak, háborús filmet sugárzott. Folyamatosan, csak háborúsat, és olyan erőszakosat, hogy arra gondoltam, hogy ilyet sem a RAI, sem a Mediaset nem adott volna le. Ezen órákban Aoun biztos, hogy nem ellenőrizte az állami tv csatornát. Ki sugározta ezeket és miért? Volt valami forgatókönyv, amely nézhetetlen filmeket készített háborús területekre?

A szöveg alatti kép, az eredeti cikkben, mutatja, Aoun ezredest 1989-ben, a megrongált palotában


Beküldte: Szabó Klára
A kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől.


Vagy itt egy másik hasonló írás:

Meningitisz veszély

2020 január 18

Meningitisz veszély, az olasz Brescia és Bergamo városában 34 000 embert oltottak be

Brescia és környékén specializált orvosi rendelők 9200 embert oltottak be, amely számhoz hozzákerül még 1700 személy, akik orvosok és gyerekorvosok paciensei és 1000 diák és 300 dolgozó

Közel 34 000 embert oltottak be néhány hét alatt agyhártya gyulladás ellen (Meningocco C) elérve majdnem az előre meghatározott célszemélyek 70%-át. Tehát végéhez ér az első szakasza a 14 -erre a célra létrehívott -orvosi rendelők munkásságának,amely egy tartományi tervnek a része.
Erről beszélt Giulio Gallera Lombardia tartomány jóléti tanácsosa, aki kiértékelte Lombardia tartomány oltási programjának az első szakaszát, amiben részt vett Bergamo és Brescia egészségügyi hatósága és ezt az oltási sorozatot a tartományhoz tartozó Basso Sebinoban és Grumelloban hajtották végre, ahol az elmúlt hónapban 5 agyhártya gyulladásos esetet regisztráltak, amelyből kettő halálos volt.

" Nem csökkentjük a figyelmet, mondta a tanácsos és január 20-ától is lehetséges még beoltatni magukat ingyenesen a családorvosnál és gyerekorvosoknál, azok rendelőiben.
Tovább folytatódik a tervezett oltások programja is azon iskolákban és vállalatoknál, akik eme programban résztvesznek. Nyitva marad, csak az oltásra létrehozott , Villongo rendelője és folytatja szokásos oltási tevékenységét Sarnico, Grumello del Monte és Iseo helységek rendelői.

Az oltások adatai
"Bergamo és az általa önkormányzatilag vezetett helységekben ebben a rendkívüli oltás sorozatban 21331 lakos vett részt, amelyből 1680 diákot a iskolákban, 2414 dolgozót pedig a vállalatoknál oltottak be.

A terület 40 családorvosa csatlakozott ehhez az előzmények nélküli akcióhoz és értesítette erről pácienseit. Breascia területén 9200 embert oltottak be az erre létrehozott rendelőkben, ehhez csatlakozott még 1700 ember, akik a családorvosi és gyerekorvosi ellátáson keresztül jutottak az oltáshoz, valamint 1000 diák és egyéb cégek 300 dolgozója, összesen 12200 polgár" (zárójelben a website,ahol meg lehet nézni az oltások adatait)

Ez a különleges biztonsági oltás sorozat Lombardia tartomány kezdeményezése volt 2019.december 24-étől ingyenes oltásként. Részt vehettek benne Basso Sebino és Grumello állandó lakosai és helyi dolgozók 18-60 éves korig, valamint ezek kívül a 18 éves korig bezáródó korosztály, akik így a már amúgy is tervezett oltást hamarabb megkapták.

Valamint ezt se feledjük tavalyiról, hogy egy olasz újságíró azt állítja, Vučić is egyike azoknak az európai politikusoknak, akik pénzt fogadtak el a covid-válság felnagyításáért! ⇒

Beküldte és fordította: Szabó Klára

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások