20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 január 24, péntek

Megvalósításra javaslom!

Szerző: Bakonyi Tibor

Az adófizető Választópolgárok közvetlen,közvetlen eltartója a Magyar államnak Ez köztudott, ezzel a pénzel a megválasztott a választók megbízása által megválasztott képviseljük gazdálkodnak. az össztársadalmi megállapodás szerint.

Ezért javaslom, hogy létre kell hozni, egy Nemzeti érdekeket –védő szakszervezetet. Amely jogosult elklenôrizni, a nemzeti vagyon felhasználását
pártok feleti, tagjai pártokon kívüli személyek tölthetik be.

Kimondottan Független Pénzügyi közgazdászok tölthetik be. Ez úgy is nevezhető mint civilkonról a képviselők bérét is Ők határozzák meg és általában a közalkamazottak bérét is Pl: önkormányzatok, rendőrök, honvédség, tűzoltók és minden közfeadatot ellátók bérezését összehangolva az adófizetők bérezésével!

Na, most mivel a kormány Csak megbízott az ország irányításával köteles számot adni minden tevékenységről. A rendőrség igénybevételét, a Fenntartó adó fizetők Illetve Jóváhagyása nélkül nem lehet felhasználni, a hatalom megtartása érdekében munka adójukkal szembe! Ez minden állam belügye beleszólást, nem tűr:

Ez az írás egy gondolat. Szakemberek részletes klidogozását igényli?!


Bakonyi Tibor „ Rács akadémikus" PM RFK Közalkalmazott nyugdíjas, a Szemere Bertalan Rendvédelmi társaság Tagja a Történelmi Igazság Tétel Bizottság Tagja A szent Lászó Ifjúsági szövetség volt alapító Elnöke. a Pro Patria et Libertate Alapítvány Alapító Titkára Baráti kéznyújtással. Budapest 2020.01.24

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások