20220527
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2019 december 26, csütörtök

3-tenger-mosta-Izrael-Birodalom

Szerző: Sebestyén István

Az amerikai, tulajdonképpen izraeli, zászló Európa három tengere között kialakítandó Cordon Sanitaire országai fölött. - Terjesszétek minden eszközzel!!!

Ez a cikk a bizonyítékot szolgáltatja előbbi cikkeimhez, melyeket már több portálon is leközöltek. Ezekben német cikkeket fordítottam le, ill. nemet nyelvű videót adtam közre, ahol ugyanezt hangoztatják, vagyis felsorolják a 16 államot, melyek területére Izrael lakosságát fogják telepíteni. A Dubrovniki Egyezmény USA és az EU tagállamainak vezetői között ezt a célt fogja szolgálni!
A következő linkben lévő cikk alján vannak a linkek a cikkekhez, melyeket lefordítottam németből, illetve ott találjátok az Anonymous, a világ legnagyobb hacker csoportjának a videóját, mely ugyanazt a témát tárgyalja: Nagy Izrael (Erec Israel) meg alapítása Közép-Kelet Európában!
"Sebestyén István fontos közleménye!" →
-írta, forditotta és összeállította:Dr. Ing. István Sebestyén – Teleki, Zürich

**************************************************************

Az alábbi írás a 3-Tenger-Izrael-Birodalom bizonyítékait sorolja fel. Akinek még most sem világos, hogy Magyarország ennek a a geopolitikai mocskos játszmának az egyik végveszélybe került érintettje az egy nemzettudatában már nem magyarnak nevezhető Mankurt!

"Miközben az Európai Uniónak belső problémái vannak, az Egyesült Államok Közép-Európát a "Három Tenger Kezdeményezése" geo-projekt keretében kezdte átszervezni. Ez egy nagy projekt, amelyet az Obama adminisztráció fejlesztett ki, és amelyet a Trump adminisztráció hajt végre egy oroszellenes blokk létrehozása érdekében, amely védi Nyugat-Európát." (szerző: Manlio Dinucci)
Tehát az ütköző államok nem semlegesek, hanem ellenkezőleg egy nagyhatalom érdekeinek védelmét látják el, és ha kell ennek érdekében feláldozzák gazdaságukat, népüket!

A csicska gondolkodású lengyelek miniszterelnöke:
"Duda elnök a kezdeményezést "az európai egység előmozdításának új megközelítéseként" határozta meg."
A NATO-n keresztül ezek az országok inkább Washingtonhoz vannak bekötve, mint Brüsszelhez.

2016. augusztus 25-én hirdették ki a dubrovniki együttes nyilatkozattal:
-A hivatalos cél altató dala: „A Közép- és Kelet-Európa biztonságosabbá és versenyképesebbé tétele."
-„Összekösse az északi és déli gazdaságokat és a közép-kelet-európai infrastruktúrát az energia, a közlekedés, a digitális kommunikáció és általában a gazdaság területén folytatott együttműködés kiterjesztésével".Valójában amerikai gazdasági érdekek vannak az előtérben.
Trump bejelentette Varsóban:
"A Swinoujscie (Swinemünde) balti kikötőben lévő terminál, amely körülbelül 1 milliárd dollárba kerül, lehetővé teszi Lengyelország számára, hogy évente 5 milliárd köbméter nagyságrendű amerikai cseppfolyósított LNG-t importáljon, amely 7,5 milliárd köbméterre bővíthető.
Ebből a terminálból és néhány más ország termináljából, amelyek közül az egyiket már tervezik Horvátországban, az USA-ból vagy más országokból származó gázt az amerikai vállalatok ad hoc csővezetékek útján osztják el a „három tengeri régió" országaiba."

Ez az amerikai lépés a 16 országot meg szegényebbé, és nem gazdagabbá teszi, mert az amerikai gáz jóval drágább, mint az orosz. Tehát mind a 16 állam ezt az amerikai gázt szubvencionálni köteles. (Megjegyzem, hogy most Magyarország számára mennyire jól jönne a székelyföldi föld gáz, amit a román hatalom egyszerűen csak ellop a székelyektől és semmit vissza nem fektet ezekbe a megyékbe!!!)
Tehát ezzel a projekttel a 16 állam ezentúl nemcsak katonailag van Washingtonhoz bekötve, hanem gazdaságilag is.

Lehet számítani arra is, hogy Ukrajna stabilizálása után Ukrajna lesz ebben az Ütköző Zónában a 17. állam, hisz a zsidóság úgy tekint rá, mint valamikori Kazár Birodalomra.
Ezzel Amerika szétveri az EU-t, mivel ezt a 17 államot dupla vazallusként fogja mind jobban gúzsba kötni és Oroszország ellen bevetni. Másodlagos, de nem elhanyagolható cél Oroszország földgáz bevételeit drasztikusan csökkenteni.

Amiről Dubrovnikban hallgattak, és más Amerika által dominált nemzetközi egyezményekben sosem szerepel az nem más, mint Izrael. Ezért még most sincs szó arról, hogy ezt az egész régiót majd az ide áttelepedett Izrael fogja vezetni a csicskává tett népek csicska vezetőinek segítségével.

Még most sem érti senki, hogy számunkra a semlegesség lenne a lehető legjobb út?

3 tenger mosta Cordon Sanitaire

A 3 tenger mosta Cordon Sanitaire, aminek a kivitelezését az Obama adminisztráció alatt határozták el és a Trump adminisztráció kivitelez majd, meg Izrael a háttérből irányít! A cél, hogy a Cordon Sanitaire országokat Izrael polgárainak át települése után Izrael irányítsa!!!
Forrás: www.krisenfrei.de →

Dr. Ing. István Sebestyén-Teleki
Dr. sc. techn. ETH Zürich

Private adress:
Winzerhalde 92
CH-8049 Zürich
+41-43-818 44 44
+41-76-607 36 46
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: dr.ing.sebestyen

Megnyitva 1707 alkalommal

Hozzászólás   

#2 Nem elhinni hanem mérni kellPető Imre 2020-01-31 21:56
A cikk fő címe: Három tenger mossa Izrael határát. A hozzászólás témája a kálisóval való sózás, műtrágya és konyhasó káliumtartalma mint mérgezés-okozás. Feltételezés vagy ellenőrzött bizonyság? Nyírtason csomagolják-kiszerelik a Mao-n forgalomba hozott só tetemes részét, tudomásom szerint Izraeli érdekeltségében. Mi az igazság? Követelj ük a vizsgálatot, igazságot! Ideje mozgalmat indítani a tisztázásért!
#1 Nem elhinni, hanem mérni kell a hatások következményeit!S. Tejfalussy András 2019-12-31 01:11
A VÁCI VÍZMŰ BUKI SZIGETI NYERSVÍZ KÚTJÁBAN A NÖVÉNYVÉDELMI LABORATÓRIUM 8000 %-KAL TÖBB MÉRGEZŐ NÖVÉNYVÉDŐ SZERT MUTATOTT KI, MINT AMENNYI AZ EURÓPAI UNIÓBAN MEG VAN ENGEDVE. A PEST MEGYEI ÜGYÉSZSÉG NEM VOLT HAJLANDÓK KINYOMOZTATNI HONNAN, HOGYAN KERÜLT BELE. A JEHOVA HŰ ZSIDÓKNAK TISZTA ESŐVIZET ÍR ELŐ A TALMUD. CSAK ŐK NEM NEM VOLTAK A VÍZMÉRGEZÉS KÖVETKEZTÉBEN VESZÉLYBEN.
"KUTYAKOMÉDA", HOGY KASLER MIKLÓS ÉS NOVÁK KATALIN ÉS TÁRSAIK "K-KOSHER BONSALT" (JÓ SÓ) HAMIS ELNEVEZÉSSEL GYÓGYHATÁSÚ ÉTKEZÉSI SÓKÉNT ÁRUSÍTTATJÁK A NOBEL DÍJAS KUTATÓK MÉRÉSEI SZERINT MAGAS VÉRNYOMÁST ÉS RÁKBETEGSÉGET IS OKOZÓ, ÉLETRÖVIDÍTŐ ÉS IVARTALANÍTÓ HATÁSÚ, PATKÁNYMÉREG KÁLISÓT, MIKÖZBEN JAVULÓ EGÉSZSÉGET ÉS JOBB NEMZŐKÉPESSÉGET ÍGÉRNEK A MAGYAROKNAK! A HAAREC LAP (IZRAEL) SZERINT "2050 UTÁN MÁR NEM LESZ NEMZŐKÉPES NYUGATI FÉRFI". VAGYIS MAGYAR SEM! A KÁLISÓVAL MŰTRÁGYÁZÁS ÉS A KÁLISÓVAL ÉTELSÓZÁS A TÉNYLEGES FŐ OKA. A KELETI NÉPEKET NEM MÉRGEZIK KÁLISÓVAL. MINKET A NEMZETI STOP SÓ PROGRAMMAL KIIRTANAK ÉS A NÉPIRTÁSSAL KIÜRÍTETT INGATLANAINKAT KIÁRUSÍTJÁK A KELETI NÉPEKNEK. A BIOLÓGIAI HATÁS MÉRÉSEKEN ALAPULÓ KONKRÉT BIZONYÍTÉKOKAT LÁSD A HONLAPJAIMON! A „MIGRÁNSOZÁS” ÉS A „SOROSOZÁS” IS ERRŐL VALÓ FIGYELEM ELTERELÉS!!! Zsidó népirtásról, a Hit Gyülekezet lelkészéhez, Németh Sándorhoz: Miért engedik a kereszt(y)én lelkészek a patkányméreg kálisót kosher BONSALT (jó só)-ként bebeszélni? Kérlek válaszolj! (SMS 2019.12.10.)
Donald Trump amerikai elnök részére, aki csak az antiszemitizmus ördögi sorscsapását akarná kiirtani:
ELSŐSORBAN AZ „ÓSZÖVETSÉGI ÉS TALMUDI ANTIKSZEMITIZMUS” ÖRDÖGI SORSCSAPÁSÁT KELL KIIRTANI! Azért, hogy a rablógyilkosságon (II. Sámuel, Rabba bevétele) gazdagodó zsidók ne siránkozhassanak ha emiatt utálják és ki akarják irtani őket azok, akiknek az elszennyezett ivóvízzel és a tiszta konyhasó helyett a patkányméreg kálisóval „ételízesíttetéssel” (lásd internet, K-kosher Bonsalt) akadályozzák a betegségekből kigyógyulását, a hosszabb életét és tökre teszik a nemzőképességét (lásd: II. Mózes 23, 20-33, 5 Mózes 7./ 1-26., Talmud Taanith 10 a.lap, Talmud Baba kamma 93 b. lap)!

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások