20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2017 augusztus 26, szombat

Menjen haza nagykövet úr és maradjon is ott!

Szerző: Madarász László

Mint ismeretes a leköszönő holland nagykövet, Gajus Scheltema a 168 órának adott interjújában többek között azt találta mondani, hogy a szélsőséges iszlamisták "ugyanolyan elv mentén kreálnak ellenséget, mint a magyar kormány".

Tisztelt Nagykövet úr!

Én nem tudom biztosan, hogy a szélsőséges iszlamisták pontosan milyen elvek mentén kreálnak maguknak ellenséget, de hogy a hollandok ezt milyen megfontolásból tették Indonéziában, az már számomra teljesen egyértelmű: annak érdekében, hogy továbbfolytathassák ott a szabad rablást!

Gajus Scheltema

← Gajus Scheltema

Mint Ön előtt bizonyára ismeretes, Jakartában 1945. augusztus 17. –én kikiáltották a független indonéz államot. Ez azt jelentette, Hollandia elveszti egyik legjövedelmezőbb gyarmatát, amit persze bármi áron meg kívánt őrizni magának, ezért 1946 novemberétől mintegy 70000 holland katonát küldtek Jáva szigetére, akik „vissza”foglalták azt. A holland különleges egységek, az egyébként Isztambulban született (!) Raymond Westerling százados vezetésével katonai terrorakciókat hajtottak végre elsősorban Celebesz szigetén, melynek során legalább három-ezer embert (milicistákat és polgári személyeket) brutálisan megöltek. (Indonéz források szerint 40000 életet oltottak ki! Tehát Westerling, a muszlimoktól eltanult kegyetlenséget, már Hollandia javára gyakorolta.)

Raymond Westerling százados (a hóhér)

← Raymond Westerling százados (a hóhér)

A Jakartai kormány később a századost háborús bűncselekményekkel vádolta, de kiadatását Hollandia megtagadta! Jellemző a hollandokra: Még Nico Schulte Nordholt holland történész is védelmébe vette a századost ily módon: “… a tettei a legmagasabb hatóságok hallgatólagos jóváhagyásával jártak, a holland hatóságok szemében pedig sikeres volt, nagyon kegyetlen, de hatékony.” És most egy leköszönő holland nagykövet mondja meg nekünk a frankót!

Következtetésként, mivel Önök is terroristaként léptek fel hatalmuk megőrzése érdekében az elveszni látszó gyarmatukon, pontosan tisztában kell lenniük azzal, hogy a szélsőséges iszlamisták miként faragnak maguknak ellenségképet! Ugyanúgy, mint Önök! Az érdekeik mentén!

Hollandiával szemben, Magyarországnak sohasem volt gyarmata. Amúgy igaza van. A jelenlegi magyar kormány plakátokon keresztül is bírálja Brüsszelt, és az unió más államait, a migránsválságért és az elhibázott politikai döntésekért. Pont az a bajunk a “saját kormányunkkal”, hogy ezt meglehetősen langyos módon teszi! Ha rajtunk, magyarokon múlna, már régen kiléptünk volna ebből az EU-nak nevezett gittegyletből! Ám akkor Önök (is) brutális katonai úton kényszerítenének minket a bennmaradásra, mint tették azt Indonéziában! Ugyanis biztosan nem engednék elveszni megszerzett közép-európai új gyarmataik egyikét sem! Kellünk, mert egyfelől olcsó, de képzett munkaerőt biztosítunk az Önök számára, ugyanakkor az ócska áruiknak – mint pl. nitrátos holland burgonya és hagyma, stb. – igen jó felvevőpiacot jelentünk, miközben Hazánkban megtermelt egészséges mezőgazdasági termékek az Önök asztalára kerülnek fillérekért! Másfelől, ha kiöntené Önöket a tenger, itt új országot akarnának maguknak. Ha hiszi, ha nem, annak sem örülünk, hogy többek között hollandok is vásárolnak fel Hazánkban ingatlanokat, termőföldeket! És még Ön mer bírálni minket!

Kérem, menjen haza honfitársaival együtt és maradjanak is otthon! Legalább addig, amíg a klímaváltozás miatt a tengerek szintje 20 méterrel meg nem növekszik!

Itt Ön, még egyszerű látogatóként sem lesz kívánatos személy sohasem!

Madarász László

A szerző honlapján: →

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások