20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 december 15, hétfő

Altatás /Konteó helyett/

Szerző: Gavallér János

Csipkerózsika álmát alussza a világ, senki sem akar ébredni, aki az igazak álmát alussza. Hülyeségek halmaza uralkodik minden gondolaton. Amit akarsz, azt hitetik el veled, mert mint az álomban, az igazságérzet győzedelmessége boldoggá tesz.

Meghalnak a bankárok, az uzsorások, a bűnözők és az igazak. Ezer különbséget tett közzé a média, az a hang, az a megtestesült gondolat (az IGE), amely megaláz, tönkretesz, gyötör és káoszt termel tudatodban a sokaság – s hogy semmit sem érts, egyre több és több információval áraszt el -, időfoglyává tesz. Nem kell gondolkodnod, ha elfogadod 40-100 négyzetméteres börtönöd, ahol mindent megkapsz, amit álomként rád bocsájt (az ég) az uralkodó gondolat.

Ember, bekerítetted önmagad! Jobb azt hinni, hogy más tesz tönkre és fejed a mocsárba hajtva sírni, mint hazugok arcába köpni? Miért és mit vár a leigázott tudatmámorban hentergő jelenlélek? Nincsenek mában élő, jelenlévő lelkek, csak illúzióban fetrengő vak álmok.

Hihetjük, hogy sorsunkat mások irányítják, de fejünket mindig mi hajtjuk karóba, mi fekszünk a hódítók elé, mint szajhák mentve életüket, mi akarjuk, hogy a látszat-fátyol fedje a valóságot. Elveszejtették velünk, hogy a mindenség nélkülünk üres, teljesen mindegy, hogy sötétség uralja, vagy a fény (spirituálisok szemében dogmatipró az életvalóság), ha kihal az érzés, vagy a 1984 (George Orwell) regénye uralja: //www.youtube.com/watch?v=httpsZ4rBDUJTnNU , akkor az individuum jelentősége a nullával egyenlő. Meg nem magyarázva, de magyarra fordítva, az ember egyéni akarata a nullával lesz egyenlő, azaz a halmazok striguláinak igénytelen falósejtjévé válik. És teljesen mindegy, hogy Putyint bíráljuk (Szeszák Gyula), vagy épp Rockefellert, önmagunk elvesztése, akaratunk érvényesítésének szándéka vezet a rabszolgáságba. Ugye a 40-100 négyzetméteres börtön az ugyanaz, mint a földbe vájt kunyhó, ha nem teheted azt, amit a szíved diktál.

36 halott bankár egy év alatt! Mi folyik itt?? ⇒

Bármi megtörténik, amit akarsz! A közvélemény kutató intézetek kimutatásai alapján az emberek elvárásai azonosak – demokratikus hitük alapján %-osan kimutatva -, azzal, amit a média közvetít nap, mint nap. Vagyis nem létezik teremtő gondolat (IGE), amely beteljesülhetne, csak egy közvetített https://www.youtube.com/watch?v=AY_8mXeIZ14 (látványpékség, ahol nem lisztből sütik a kenyeret). Aztán mindenki elégedetlen, hogy nem a szája íze szerint ömlik a moslék a csatornákból.

Megkaptuk azt, amire vágytunk, egyszerre ömlik ránk a szenny ezer meg ezer csatornából, hisz átadtuk személyiségünk egy torztudatú győztes valóságnak (a győztesnek minden szabad). Hogy élnek még emberek, ez teljesen lényegtelen. A statisztikai kimutatások alapján a mai korban elhanyagolható tényező az érzelem, lélektelenül hajszolni kell a nihilvágyak kivetüléseit és a beteljesüléskor senki sem ébred fel, csak a nagy üres tér, a semmi, keríti hatalmába.

2014. 12.15.

A kiemelések és külalak Zolitól

Hozzászólás  

#2 Egy régi cikk ami újra illetve továbbra is időszerű.R Zoltán 2021-12-09 09:35
Ma reggel "valami okból" a véletlenszerű válogatások közt tekintetem egyik régi cikk címre tapadt (Altatás / Konteó helyett) amit az ösztönöm arra vezetett, hogy megnyissam a cikket. Rá is kattintottam és lám-lám egy 2014-es decemberi írás tárul a szemem elé amit azon nyomban olvasni kezdtem, mert valahogy újból időszerűnek éreztem.

Alatta ugyancsak volt a cikkhez kapcsolódó hozzászólás ami szintén figyelme méltó észrevételnek tartok.

Elmondom nektek miért érzem, hogy ezt ennyi év után is újra elébetek kell tárnom.

Azért mert a szerzőnk Gavallér János már 2014-ben sok mai valóságot megírt csak Mi nem kellő figyelemmel olvastuk a már akkori észrevételeit. Melyekre gondolok?

Figyelmeztetett bennünket, hogy az "Orweli" eszme uralja már napjainkat, Csipkerózsika álmát alussza a világ, Nem kell gondolkodnod, ha elfogadod 40-100 négyzetméteres börtönöd, Ember, bekerítetted önmagad, fejünket mindig mi hajtjuk karóba, mi fekszünk a hódítók elé, mint szajhák mentve életüket, Nincsenek mában élő, jelenlévő lelkek, csak illúzióban fetrengő vak álmok, Megkaptuk azt, amire vágytunk, egyszerre ömlik ránk a szenny ezer meg ezer csatornából...


Hunicillin hozzászólónk megjegyzései is nagyon találóak, sőt még bővebben kifejtik azon dolgokat amire a cikk szerzője nem tért ki, de mi sem figyeltünk kellően az említett olyan dolgokra, mint pl hogyan és mikor kezdődött a HH-tól függetlenül gondolkodó emberi lények tömeges kiirtása, azután ami legjobban tetszik így ennyi idő után, hogy arra hívja fel figyelmünket, hogy keressük elő mit szedtek el tőlünk, mert azokkal a dolgokkal árthatunk nekik, vagyis az a gyenge pontjuk amivel sikeresen felvehetjük ellenük a harcot.
#1 Szintén zenészHunicillin 2014-12-15 20:24
Nagymértékben és támogatólag egyetértve az írás szellemiségével és a megfogalmazott gondolatokkal, lehet, hogy mélyebbre ásnék 1-2 helyen. Ott van pl. Szeszák Putyin bírálata, mintegy szembe állítva Rockefellerrel. Holott, iegen jó eséllyel a két említett személy (és még több meghatározó világpolitikai szereplő) ugyanabból a kottából játszanak, legalábbis én ezt olvastam ki Szeszák Gyula cikkeiből. A megtévesztés sokkal magasabb szinteken zajlkik és sokkal nagyobb mértékű, mint azt a cikk szerzője körvonalazta. A háttérhatalomtól függetlenül gondolkodó emberi lények tömeges kiirtása Saul egyházának hatalomra kerülésével kezdődött. A magyarság múltját és hitét, hagyományait eltörölni, elfeledtetni hivatott tevékenység Géza/István párossal például több, mint ezer éve kezdődött. A tenni képes és tenni merő magyar embereket folyamatosan irtották ki, a "lázadások" (Vata, Dózsa) és szabadságharcok (1692, 1848, 1956) megtorlásait követően, és ezeken felül is (Basta). Egy populációban, ha generációkon keresztül irtom a legkiválóbb egyedeket és a gyengébbeket hagyom meg, előbb utóbb meglesz az eredménye. A hunok istenét lecserélte a zsidók istene, az igét a sajtó. Olyan látszat választékot tesznek az emberek elé, emiatt a valós ismereteket közlő magyar honlapok néhány ezer látogatója csepp marad a tengerben.
Azt gondolom, hogy arra kell figyelnünk, mit vettek el tőlünk és miért. Annak ugyanis kőkemény oka van, attól a valamitől fél az ellenségünk. Hogy ez micsoda? Mindenkinek magában kell felépíteni ezt a tudást, szétszakítva a pókfonalakat, amelyeket körénk fontak.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások