Print this page
2014 január 05, vasárnap

Miért van mindez?

Szerző: Babi

Nem vagyok benne biztos, hogy már írtam Neked MIÉRT van mindez!! Amíg az Idők Hajnalától az ISTENTŐL kapott Szentséges Spirituális Csillagokból eredő Hitet vallották az emberek a Földön, addig jólétben, Megértésben, Szeretetben élek az emberek, megbecsülték a Földet, óvták tisztaságát, és NEM pocsékoltak, nem szemeteltek !

Sok 10.000 évvel ezelőtt a Mezopotámiában előkerült ékírásos agyagtáblák bizonyítékai szerint a Drákó = Sárkány Csillagképből idegen EREDENDŐEN GONOSZ lények jöttek a Földre az EUFRÁTESZ mellé. Ugye ismerősek ezek a nevek és szavak, és az is, hogy BOSSZÚÁLLÓ ISTEN.

HÁT! -- a SZERETET HATALMAS ISTENE NEM bosszúálló! Ez a kettő ugyanis abszolút kizárja egymást!!! AZ ISTENI SZERETET a Legmagasabb, Mennyei, Isteni frekvencia, a Maitreya-rezgés, a bosszúállás pedig rendkívül alacsony, gonosz, az anyagi világban honos frekvencia - rezgés! EZ SOHA NEM FORDUL ELŐ A MENNYBEN, mert sátáni frekvencia!!!!

Az embereket ilyen hamisra "gyártott" szövegekkel vezették félre már AKKOR, NAGYON RÉGEN, a Csillagháború után, amit a Máhábháráta és a Rámájána Indiai Eposzokban is olvashatsz, mert az NEM MESE!!! ÉS ÍGY EGYMÁS UTÁN SZŰNTEK MEG a Földön a Virágzó Spirituális kultúrák! A megtalált ékírásos szövegek szerint ezek az idegen, gonosz lények alakváltók voltak és beférkőztek mindenhová! megrontották mindenütt a szeretet Istene által adott Szentséges Szeretetvallást, és helyébe később ők alapítottak egy hazugságokkal telei, dogmás, hamis vallást.

Most is itt vannak a földön és a hibridjeik is, mert már ide - jövetelükkor nagyon kitűnő gén-manipulátorok voltak! Amíg csak kísérleteztek, és az emberek DNS-ét is átalakították, addig sok áldozatuk volt. Azok ugyanis tojásokkal szaporodtak, mert hatalmas hüllő-szerű lények voltak. Amit a Biblia ír, -- "az emberek leányai rettegtek az óriásokról, a hatalmas termetű VÉRENGZŐ FENEVADAKTÓL, mert a "születendő magzatok" TOJÁSOK szétszakították anyjukat"!!!!! Nagyon sok-sok időbe telt, amíg az asszonyokat úgy át tudták alakítani, és a saját génjeiket úgy manipulálni, hogy azokból emberi lények szülessenek, de amik rendelkeztek idegen és nagyon gonosz tulajdonságokkal!!! ÍGY terjesztették el a Földön a saját gonosz fajtájukat!!!

Az ékírások azt is közlik, hogy látták, amint embereket tépnek szét és esznek meg!!!
Nem volt probléma nekik csillaghajókkal Amerika földjére átmenni, és sok-sok népnél, törzsnél megvalósították a gyermek és emberáldozatot vérengző istenük ANU tiszteletére. /Moche-k, aztékok, inkák, később a majáknál is./

A Földön az évente eltűnő és soha elő ne kerülő gyermekek, felnőttek mind ezeknek a vérengző és nagyon gonosz lényeknek az áldozatai. Képesek arra, hogy méhen belül hozzanak létre gém-manipulációt. gy a születendő utódok mind az ők tulajdonságaikat hordozzák!
Ha még nem láttad az ÓMEN c. filmet nézd meg. Nagyon jó tanulság ez az emberek számára, akik " istenítik és imádják," nagyon-nagyon szeretik a gyermekeket, hogy a gyermek már születésekor hordozza magában az idegenektől, ezektől a sátáni lényektől eredő, EREDENDŐ GONOSZSÁGOT!!!! A földön nagyon elterjedt a gonoszság: - először az emberek számára a legszégyenteljesebb rabszolgaság, azután a háborúk, a gyűlölet, az önzés és a fennhéjázó, csak "MI tudunk mindent jól" mentalitás!!! Elterjedt a promiszkuitás, a gyermek és nőt-férfi különnemű és egynemű szex. A kábítószer és fegyverkereskedelem, a vegyipari, "gyógyszer"ipari manipulációk, mert a gyógyszerektől még soha senki NEM gyógyult meg véglegesen, mert ugyanannyi betegséget okoznak káros mellékhatásaikkal, és AZ A CÉL, hogy egész életükön át szedjék! EZ az igazi biznisz a gyógyszeriparban!!!

Az "élelmiszer" ipar is nagy mértékben közrejátszik -- az idegenek által -- az emberek egészségének károsításában. Az ízfokozókkal = glutamátokkal, /ezek az emésztőcsatornában okoznak elváltozásokat!/ , a káliumozott élelmiszerek, amelyek CSAK a veséket teszik tönkre, az édes befőttekben lévő kálium-szorbát, a savanyúságokban lévő nátrium-glutamát, az ivóvízben és más poralapú élelmiszerekben" lévő fluorid, amely CSAK az Immunrendszerünk karmesterét, a csecsemőmirigyet károsítja - így természetesen a mesterségesen legyengített immunrendszer miatt egyre több a beteg gyermek és ember - a gyógyszeripar legnagyobb örömére és anyagi"épülésére"! Sajnos a politikát is ők csinálják, és tőlük ered a Svájcban megtartott NEMZETKÖZI LUGANÓ - i EGYEZMÉNY is!
Ebben azt írták alá - hogy a Föld országai lakosságának számát egy ÁLTALUK OPTIMÁLISNAK TARTOTT lélekszámra-létszámra kell ÉSZREVÉTLENÜL LECSÖKKENTEI!!!!
EZ magába foglalja a fent közölteket, és a tömegek számára rossz, végtelenül gonosz módom megállapított gazdasági, szociális, egészségügyi élelmiszer-ipari, gyógyszer-ipari törvényeket, rendelkezéseket!!!

ÍGY valóban "észrevétlen" marad ez a gyalázatosan kigondolt, az idegen ANUNNAKIK által szorgalmazott terv.
Földünk szeméttel elárasztása is csakis rájuk és hibridjeikre jellemző!!! Az embertelenül - igazságtalan és Jogellenes, Törvényellenes Banki manipulációk is azoktól az emberi lelkiismeretet nélkülöző idegen lényektől ered!

AZ EMBER ugyanis ISTENTŐL származó ÖRÖK ÉLETŰ SZELLEMI LÉNY! Az idegen, de itt a földön élő Anunnakik belerondítottak Isten Szent munkájába és Törvényébe az emberek világában, a Földön! Azt akarják megmutatni, hogy ők erősebbek, mint a SZERETET MAGASSÁGOS ÉS VÉGTELENÜL IGAZSÁGOS ISTENE!!!

Az emberek gondolatait, érzéseit és érzelmeit gonosz manipulációkkal befolyásolják! Hallottál már te is a tudatmódosításról!

EZT a Nikola Tesla által megalkotott, JÓRA megtervezett, -- az időjárás megváltoztatásával az aszályos területekre esőt hozó, de az Anunnakik, velük karöltve a hadseregben lévő Anunnakik és a "kutatók" kezében lévő H.A.A.R.P. VIOLA sugarának, ezzel a hatalmas IRÁNYÍTOTT energiával létrehozták" az Indiai óceánon a cunamit, a japán katasztrófát, a földcsuszamlásokat, az összes, irányítható Föld-erőkre ráfogott "természeti" katasztrófát!!!

Az embereket - minden országban a nap, vagy éjszaka bizonyos óráiban tudatmódosításnak vetik alá a gonosz céljaik valóra váltásának megvalósítására!

Milyen iszonyúan gonosz az emberek és a föld elleni kísérletezés folyik a H.A.A.R.P - nál, ha még Jesse Ventura Kormányzót SE engedték be!!! NÉZD MEG A VIDEÓKAT!!!

Globálisan kell nézni az emberiség, a föld és az idegenek által megtett dolgokat! Hidd el, sok párt embereit, népcsoportokat, népeket, országok vezetőit, a hadsereget, a vegyiparban, élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban, a Bankok világában dolgozó Vezetők lehetnek gonosz, az Anunnakik terveit, céljait végrehajtó manipulált hibridek.

Nem untatlak tovább, mert ezt úgysem tudod elhinni! Pedig -- NEM MESE EZ Boldog, szeretetteli, sikeres Újesztendőt kívánok nektek

Babi.