20230604
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2013 február 08, péntek

Elkezdődött... Riadó!

Szerző: Kásler Árpád

Sem a Fideszék sem az MSZP-ék ne alkudozzanak a vétlen emberek élete felett. Alig két napja írtam a Frontvonal című bejegyzésemben, hogy ha az események ezt szükségessé teszik akkor előrehozzuk a D-Dayt. Hát előrehoztuk.

ELKEZDŐDÖTT... RIADÓ!

Orbán és kormánya vigye a saját családját Ócsára, ne a miénket! A „devizahiteleseket" egy valamitől kell megmenteni, a korrupt állami bűnözőktől.

2013. február 9-én déltől gyülekező Budapesten, a Kossuth téren. Mindenki öltözzön rétegesen, vastagon, sapka, kesztyű elengedhetetlen, hozzon magával kis hátizsákot a legszükségesebbekkel, hosszú ostromra rendezkedünk be ha szükséges. Csak piros, fehér, zöld zászlókat hozzanak magukkal! Mindenféle pártcsatlakozástól elhatárolódunk. Tiltakozunk a kiadott aljas közlemény ellen, tiltakozunk a magyar nép nyomorba döntése ellen és megvédjük magunkat a bankárok és végrehajtóitól valamint az általuk megvesztegetett állami bűnözőktől.

Miért nem tettek említést az okokról, miért nem említik meg az ezermilliárdokat a Nemzeti Bankból, amit a kisemmizett családoktól harácsoltak be és alig várják, hogy rátegyék a kezüket? Miért nem tesznek arról említést, hogy minden hatályos törvény a „devizahitelesek" mellett szól, miért nem tesznek említést arról, hogy köztörvényes bűncselekményeket követtek el a bankárok, miért nem tesznek említést arról, hogy törvénysértő aljas módon falaznak a hatóságok, hogy ki ne derüljön az igazság?

Azért nem tesznek említést mert részesei és haszonélvezői az egész törvénytelen folyamatnak. Most a „devizahitelesek" megmutathatják, hogy megmentik-e saját magukat, vagy várnak az eszközkezelőre, esetleg Ócsai lakóparki lakásra nyújtanak be pályázatot és megmutathatja az egész nemzet, hogy megértette-e miről van szó?

Mert nem pusztán a „devizahitelesekről" van szó, hanem arról, hogy köztörvényes bűnözők cselekedetei nyomorba taszította az országot és öngyilkosságba ezreket. Közvetetten okozói a gyilkosságoknak. Valójában nemzetpusztító gyilkosok!

Mindenkit értesítsenek, akit tudnak! Értesítsék a külföldre menekülteket, jöjjenek és csatlakozzanak, a fotelforradalom ideje elmúlt. Családanyák és családapák, helyezzék biztonságba gyerekeiket rokonoknál és csatlakozzanak. Ha most nem kényszerítjük térdre ellenségeinket akkor nem marad más hátra, mint a menekülés, a külföldön való cselédkedés, a hontalanság!
Csatlakozzanak!

Én ott leszek! Éjjel és nappal, amíg össze nem gyűlik a sereg!

Kásler Árpád,
2013. február 8. napján, 20 óra 30 perckor


 

Fidesz-frakció közleménye:

Kiadó: Fidesz-frakció
OS - A Fidesz-frakció közleménye (1. rész)
Budapest, 2013. február 8., péntek (OS)

A Fidesz-kormány megalakulása után több mint 2,5 évvel kijelenthetjük, a bajba jutott devizahiteles családok nagytöbbségét sikerült megmentenünk a legrosszabbtól, hogy ezrek veszítsék el az otthonukat és kerüljenek utcára. Túl vagyunk a legnehezén. Nem hagytunk senkit mentőöv nélkül, akit a Gyurcsány–Bajnai-kormányok veszélyes gazdaságpolitikája eladósított, devizahitelbe taszított.
Több tízezer család helyzete stabilizálódott és került biztonságba az eddigi intézkedéseknek és törvényeknek köszönhetően. A PSZÁF mai közlése alapján közel minden harmadik jogosult, több mint 102 ezer devizahiteles élt eddig az árfolyamgát lehetőségével, korábban további 170 ezer hiteles élt a végtörlesztés lehetőségével, a Nemzeti Eszközkezelő tavaly év végig 600 lakást vásárolt, idén pedig akár 10 ezer család megmentésére van keret a programban, sőt a jogosultak köre is bővült. A legnehezebb helyzetben lévők számára pedig már épülnek a házak Ócsán.

Emellett a Fidesz-kormány az elérhető és kiszámítható otthonvásárlás érdekében visszaállította az otthonteremtési kamattámogatást, amelyet az előző szocialista kormányok szüntettek meg.
A magyar lakosság drámai deviza lakáshitel mértéke a szocialista kormányok legsúlyosabb és megbocsáthatatlan öröksége, amellyel 2010-ben, a kormányváltáskor szembe kellett nézni. A szocialisták által magukra hagyott devizahitelesek ezrei csaknem szociális katasztrófát jelentettek az egész társadalomra nézve.

Kiadó: Fidesz-frakció
OS - A Fidesz-frakció közleménye (2. rész)
Budapest, 2013. február 8., péntek (OS)

Túl vagyunk a legnehezén! A lakosság eladósodottsága 2003 óta gyűrűzik, az akkori szocialista kormány ugyanis megszüntette a korábbi – 1988 és 2002 között működtetett – kedvezményes állami támogatású otthonteremtési hiteleket. A szocialisták korlátozták, majd megszüntették az adókedvezményt, szűkítették a hitelplafont, csökkentették a kamattámogatást, vagyis gyakorlatilag eltörölték a lakáshitelezési kedvezményeket azzal az indokkal, hogy az otthonteremtők "sokba vannak az államnak". A Gyurcsány-kormány különösebb korlátozás és gondos "használati útmutató" nélkül zöld utat adott a devizahiteleknek, ezzel együtt olyan mértékben szűkítette és drágította a hitelfelvevők számára a korábbi kedvezményes forinthitelt, hogy a magyar fiatalok, a családalapítók, akik tetőt szerettek volna a fejük fölé, egyszerűen rákényszerültek a deviza alapú hitelekre. 2002 és 2010 között a devizahitelek összege a 140-szeresére emelkedett. Tízezrek létbiztonsága, otthona került veszélybe az esztelen, a magyar emberek biztonságát semmibe vevő szocialista politika miatt. Magyarország nem kér ebből többet.

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója

Megnyitva 2800 alkalommal

Hozzászólás   

#1 2621 Verőce, Lugosi u. 71.S. Tejfalussy András 2018-04-23 23:07
A MAGYAR KORMÁNY AZÉRT EMELTE FEL AZ ÉTKEZÉSI KÁLIUMDÓZIST, HOGY KIPUSZTÍTSÁK A MAGYAROKAT!?

A kálisóval is műtrágyázott növények megnőtt káliumtartalma a biológiai hatás mérések szerint a növényeket is mérgezi, pl. SOKSZOROSÁRA FOKOZZA AZ ASZÁLYKÁRT, és az emberek és állatok negyedik nemzedékét teljesen nemzőképtelenné teszi. A nyugati országok népeit, minket is, kb. 1950 óta mérgeznek a káliummal is műtrágyázott növényekkel és a kálisóval ételsózással. Azóta hal meg több magyar, mint amennyi megszületik. A keleti népeket nem mérgezték. A kínaiak, oroszok, ukránok, izraeliek a magyar népszaporulat állandó csökkenése miatt tudnak Magyarországon egyre több ingatlant felvásárolni. A spermaromlási nemzetközi statisztikák menete alapján a „nyugati férfiak” teljes nemzőképtelenségét valószínűsíti egy izraeli tudós 2050-re (Haarec), de hamis okokat nevez meg, elhallgatva a mérgező káliumdózisok Nobel-díjas kutatók által bizonyított ivartalanító hatását! A biológiai torzulások okait nem elhinni kell, hanem rendesen mérni! Teljesen mindegy, hogy milyen politikai stb. cirkuszok vannak, ha 2050-re nem marad nemzőképes magyar! Vegyétek végre észre, hogy a politikai cirkuszok figyelem elterelésre szolgálnak. Azért, hogy ne lépjetek fel a benneteket és utódaitokat rövidült életű nemzőképtelen nyomorékká degeneráló hazaáruló tömeggyilkosok ellen! Tanulmányozzátok a honlapomon a nemzetközi méréstudományi szabadalmaim szerinti GTS-ANTIRANDOM méréseket, a 8., 10. és 61. videókat, és az 1., 58. és 101. email könyveket, valamint a MEHNAM rovatban közzétett honvédelmi intézkedéseket, és hívjatok fel, vagy írjátok meg, ha szerintetek valami nem világos! A telefonszámom: + 36 20 218 1408 és a honlapomon az egyéb elérési lehetőségek is megtalálhatók.

Verőce, 2018. 04. 23.
Tejfalussy András

(honvedelem180423)

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások