20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 február 03, vasárnap

Nyilt levél a Miniszterelnök Úrnak

Szerző: Fodor Sándor

"Kérem , vegye példaértékűnek az izlandi államfő gondolatát , miszerint : "a pénz piacok érdekei a fontosabbak vagy az átlag emberek demokratikus jogai ?" ! Ő az utóbbit választotta ."

Miniszterelnök Úr !

Nem tudom , levelem eljut-e Önhöz , esetleg , ha el is jut meghallja-e , hogy nem hátsó szándék vezetett e levél megírásához ! Egy sóhaj ez , amit tekintsen óhajnak , figyelem felkeltésnek !

Nem hatalmazott fel senki sem , hogy ezt a levelet megírjam , de a napjainkban zajló történések erre kényszerítenek .

Ön Miniszterelnök Úr , a 2/3-s szavazattal hatalomra jutott pártja és ez a társadalmi rend MEGBUKOTT ! Nincsenek kétségeim , hogy a régebbi szándékai nem NEMZETÓVÓ tettekkel voltak töltve . Azonban a kezdeti lelkesedése , amikor még megfelelő kommunikációja is volt az ország népe felé , alább hagyott és megváltozott valami hatására !

Az Ön és Önök kommunikációját és cselekedeteiket elemezve , már nem látszik , hogy a NEMZETET , az ország népét és annak érdekeit képviselik ! Ha hinnék az összeesküvés elméletekben , ami ugye "badarság" , azt mondanám , hogy egy másik , egy "HÁTTÉRHATALOM" érdekei vannak előtérben .

Már hiába próbálják JOGI és más egyéb buktatókra hivatkozva elhitetni az emberekkel , hogy a javulás nagyon hosszú folyamat és még várjunk türelmesen , mindenki látja , hogy lefelé csúszunk .

Nos , felhívom a figyelmét , hogy a türelem elérte a KRITIKUS HATÁRT ! Innentől , már abszolút az Ön , Önök felelősége , hogy mi fog történni az országban . Önök , beleértve a 23 év óta kormányon lévő politikai elitet is, mély nyomorba taszították az országot és az itt élő emberek többségét. Akarva-akaratlanul asszisztáltak ehhez a folyamathoz az emberek megosztásával. Ám a kritikus határ elérésénél már nem lesz az embereknek veszíteni valójuk és a kisebb-nagyobb csoportokra megosztva nem tudni, milyen indíttatásból (félő, bosszúvágy) és milyen eszközt ragadva próbálnak érvényt szerezni sérelmeiknek. Titkon bízom benne, nem ez az Önök célja !

Miniszterelnök Úr ! Ahhoz , hogy ezt a folyamatot megállítsa egy dolgot tehet . Vegye a bátorságot , álljon ki a népe elé és a népe mellett !!! Valljon színt , álljon ki az elesettek mellett , cselekedetekkel !! Hagyják abba a jogi és egyéb csűrést-csavarást !!! Határozza el , kit képvisel , kinek az érdekeit SZOLGÁLJA ?!

Kérem , vegye példaértékűnek az izlandi államfő gondolatát , miszerint : "a pénz piacok érdekei a fontosabbak vagy az átlag emberek demokratikus jogai ?" ! Ő az utóbbit választotta .

Ezt , még most Ön is eldöntheti , még meg van az a lehetősége , hogy a történelmi arcképcsarnokba hova kerüljön a későbbiek folyamán !

Engedje meg , hogy Mahatma Gandhi szavaival búcsúzzak :

"Kétféle hatalom létezik. Az egyik a büntetéstől való félelemmel éri el a célját, a másik szeretetteljes cselekedetekkel. Az szereteten alapuló hatalom százszorta hatékonyabb és maradandóbb, mint az, amelyik a büntetéstől való félelemből ered."

"Ha Isten velünk , ki ellenünk "?!

Fodor Sándor

Hozzászólás  

+1 #2 Dunaújváros, Gagarin tér 19. V/2Melczer Lajos 2013-02-06 11:35
A szívemből szóltál Kedves Barátom!
...."hogy a nép felkel és elzavarja a politikusokat és magából választ vezért akivel gyözelemre viszi az ISTEN választott nemzeteit"..
Reméljük pirkad már a napunk és bíbor színű lesz a Magyar-"ég alja"!!!
+1 #1 Az Ég aljaTengerszem 2013-02-05 23:33
TISZTELT FODOR SÁNDOR !
Teljes mértékben rátapintasz az igazságra, de ezt tudja a miniszterelnökünk is, de a pénzhatalom probálgatja vele csürni csavarni az idöt, hogy ez idö alatt is rabolja a szenthazánkat, azzal is tisztában van a pénzhatalom és Orbán miniszterünk is, hogy nem mehet tovább ez a nép gyilkolás , aztt hitették el vele, hogy kimentik innen az utólsó percekben, de éppen ugy cserben hagyják mint 1956. októberében a magyar nemzetet. Már egyre rövidül az idö, hogy Orbán miniszterünk fejét hulajta a Magyarnép porba a gyöngyörüséges pénzhatalom, vagy ahogyan tiszteljül a csalárdságukból kifolyplag ( deviza ! ) tisztességesebben nevezve a gyilkos zsidó cion nemzet ! HÁNYSZOR ! - tették tönkre a becsületes keresztény nemzeteket európában , II. Ramszesz Egyiptom Fáraója, ha most élne másodjára régen kiüzte volna a becsületes nemzetkiböl, de mivel a menyböl figyel ránk most a nemzet gyermekeit biztatja arra, hogy elég !- és tegyék ugyan azt amit a cion csinált a néppel, ezt a zsidóság is tudja, hogy teljes mértékben végük van, a Népharagja elsöpri öket, nem ugy mint a saját vértestvérük feláldozta öket a koncentrációs táborokban amit a CION-ok szerveztek, hogy tudják zsarolni a holokausz pénzé a Nemzeteket. Minden gazdag zsidó megmenekült, csak a szegény, nagycsaládosok kerültek munkatáborokban, a gyerekeik is megmenekültek , kevés halt meg tifusz járványban, és öreg betegek akiket tény és való elégettek, hogy a járvány ne terjedjen tovább. Nekünk nemzet gyermekeinek, azt hazudozták, hogy 6-millió zsidót gázositottak el a Német fasiszták, amikor abban az idöben 16 milió élt a világon és akiket magyarororszégról deportált a hittestvérei azok túlnyomó részben vissza is jöttek és (kb) 1-millió 800-ezren voltak EU-rópáböl, és nem mi Magyarok bántotuk a zsidót, hanem évszázadok óta ök uzsoráskodtak rajtunk, most meg rabolnak mindenünket, nincs védelmünk a kormányunk nem törödik a népével, sem a jobb , sem a bal oldali politikai kormány. Most jön el az a joslat amit ISTENÜNK profétái meg josoltk, hogy a nép felkel és elzavarja a politikusokat és magából választ vezért akivel gyözelemre viszi az ISTEN választott nemzeteit, - ( nem a zsidót- ö csak magáénak hazudta )- ezt a joslatot is ! :sigh:

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások