20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 december 14, szerda

A Krisnások nem magyar érzelműek

Szerző: Vattay Szabolcs

"A Krisnások nem magyar érzelműek, hanem magyar ellenes érzelműek. Ők idegen kultúrát, nem pedig a magyar és keresztény kultúrát képviselik. A föld birtoklása kezükben annyi, mintha azt külföldiek birtokolnák. Ennél lényegesen jobb, ha a magyar földet visszaveszi a magyar állam, hisz az akkor a Szentkorona tulajdonába marad.

 Néhány nappal ezelőtt egy körlevélben mondtam el a Krisnavölgy kilátásban lévő államosításával kapcsolatos véleményemet. Nagy örömömre szolgál, hogy a levelezőpartnereim körében egy egészséges vita indult el, melynek eredményeként többen is elmondták véleményüket. Ezek változattak a Krisnásokkal kapcsolatos álláspontomon.

A Szentkorona Lovagrend Nagymestere, Dr. Bakos Batu Úr is megtisztelt válaszával, melyből a közvetlen tapasztalataira alapított véleményét ismerhettem meg. Ebből néhány gondolatot:
...elgondolkodhatnánk jó e, ha ilyen naivak és jóhiszeműek vagyunk, hogy
mindenki érdekét előbbre helyezzük a sajátunknál !!! Kardcsörtetve rohanunk az erősebbek védelmére, miközben sajátjainkat elvérezve otthagyjuk. Minden hazugságot előbb hiszünk el, miközben az igazságnak hátat fordítunk. A magukat egyháznak kikiáltó, vallási köntösbe bújt csoportok - melyeknek a szálai mellesleg külföldre nyúlnak-, jó ha nem birtokolhatnak magyar földet, mert az a Szentkorona tulajdona! A föld államosítása ezért jó, sokkal jobb, mintha azt a külföldiek kezére játszanák át.

És akkor következzen a Szentkorona Lovagrend hivatalos álláspontja:

"A Krisnások nem magyar érzelműek, hanem magyar ellenes érzelműek. Ők idegen kultúrát, nem pedig a magyar és keresztény kultúrát képviselik. A föld birtoklása kezükben annyi, mintha azt külföldiek birtokolnák. Ennél lényegesen jobb, ha a magyar földet visszaveszi a magyar állam, hisz az akkor a Szentkorona tulajdonába marad.

Budapest III. kerületében a Jézus Szíve templommal szemben van a Krisnások hatalmas központi palotája. ( szinte már az egész utcát felvásárolták akár tripla árat is fizetve a házakért Csillaghegyen, a főváros drága kerületében. Az itt lakók tiltakozása ellenére az éjszaka leple alatt ősfákat vágtak ki azért hogy parkolót építhessenek 10-15 milliós luxusautóiknak).

Nem kell sajnálni Őket, nem szegények. Hatalmas arany és ezüst bálványszobraikat, a vezetőik és papjaik luxusvilláit bárki megláthatja, ha végig megy a III. kerületi Lehel utcában. Bezzeg a gyanútlan megtévesztett, elcsábított magyar fiataljainkat rabszolgasorban dolgoztatják és kéregetésre kényszerítik.
Nekünk a saját Magyar és Keresztény Egyházunkkal kell foglalkoznunk és elsősorban azért kell aggódnunk és azt kell támogatnunk!
A fent írottakról közelről, részletesen lehet meggyőződni a III.- kerületi Lehel utcában.
Tisztelettel és szeretettel a Szentkorona Lovagrend."

Mindent összevetve, nekem az a határozott véleményem, hogy az államosítást magasabb szinten, pl. azokkal az intézményekkel kell elkezdeni, melyek földönfutóvá tették már a honfitársaink ezreit. (És további százezrekre vár ugyanez!) Vagy azokat a tízezres nagyságrendben épült, üresen álló lakásokat, gigantikus méretű raktárbázisokat kell államosítani, melyek arra várnak, hogy tulajdonosaik "végre" birtokukba vegyék!

A plázákat, a bevásárlóközpontokat kell államosítani, melyek tulajdonosai ellenséges hazai érdekkörök segédletével tették tönkre az iparunkat a kereskedelmünket.

Hazánkban nem kellene senkinek törvénytelenül javakhoz jutnia, ha hagynának minket élni! Ha nem glasszálnának közöttünk halálos ellenségek, kik pimaszul osztják az észt; nap mint nap aláznak, gyaláznak, vegzálnak minket.

Azok jószágait kell államosítani, kik aljas galádságaikkal ejtettek áldozatul minket! Azok ülnek becsületes emberek felett is törvényt, kik hazánkat teljességgel kifosztották, örökidőkre eladósították; kik minden tettükkel továbbra is büntetlenül árulják, elárulják ezt a hazát: ezt a nagy-múltú nemzetet!

Vattay Szabolcs

Beküldte: anikogyorgyi

A rovat további cikkei: « A Duqu és a CrySys Sekély esély »

Hozzászólás  

#43 KRISNA=KÖRISTEN NEVE A MAGYAR JÓISTENÉ VALÓJÁBAN!!!Pálos Trend 2019-08-29 14:45
ELÉG IRRITÁLÓ ÉS SZÉGYENTELJES ENNEK A VAD CSOPORTOSULÁSNAK A VISELKEDÉSE A NAP=NÉP NÉPÉNEK MAGJAI ELLEN...- ITT A VILÁG KÖZEPÉN!!! - AZ MÁR BIZTOS!!!
PEDIG KRISNA=KÖRISTEN NEVE A MAGYAR JÓISTENÉ VALÓJÁBAN!!!
UGYANIS A KÁRPÁTOK=KÖR ATYA OK ADTA FÖLDANYA TERÜLET AMI MEGKÉRDŐJELEZHETETLENÜL A KEZDET KEZDETE ÓTA: MAGYAR!!! - ITT AZ ALPOK=POKOL LÁBAINÁL...- AMIT ISTER=ISTEN=DUNA FOLYAMÁN TEREMTETETT FÖLDI PÁR (ATYA-ANYA) A DICSŐ HONBAN= PARADICSOMBAN AHOL MEGFOGANT KEREK E VILÁGUNK "MEGVÁLTÁSÁRA" (VAGYIS JOBB LÉTRE SZELÍDÍTÉSÉRE!!!): KÖROSZTÁSÚ JELZÉS=JÉZUS KRISZTUS IS!!!
AMI MAGYARUL MÉG MINDIG ÉRTHETŐ HISZ AZ ÉGI=IGE MAGYAR!!!
ISTEN PEDIG MAGYARUL TEREMTETTE EME FÖLDET A TEREMBURA ALATT!!!
ELLENBEN A "SZANSZKRIT NYELV" (AMIT ŐK FAVORIZÁLNAK!)...- MÁR ÉDESKEVÉS A TEREMTÉSHEZ ÉPPEN AZÉRT, MERT LELKETLENNÉ LETT!!!
LÉLEK NÉLKÜL PEDIG NINCS LELKESÍTÉS!!!
ÚGY, HOGY ABSZOLÚT ITT AZ IDŐ: HELYRE TENNI ŐKET KOPPÁNY SOMOGY-ORSZÁGÁBAN!!!... - AMÍG NEM KÉSŐ!!! :lol:
www.youtube.com/watch?v=_AczU8CJsC8
+2 #42 leszerelt 2012-01-31 03:21
Idézet - azyrafael:
... véletlenül...


Kedves azyrafael,

Nem tudom elképzelni, mivel bánthattunk meg ennyire, hogy ilyen elítélő vélekedéssel tisztelj meg bennünket. Ha segíteni akarsz, kérlek cáfold meg egyenként amit kifogásolsz - alátámasztva azt kútfővel vagy logikus érveléssel.

Ha nem tanulni vagy tanítani jöttél ide, vagy ha nem érzed itt jól magad, Isten veled, menj békében. Ha netán újra erre jársz, itt mindig szeretettel, türelemmel és megértéssel fogadjuk hazatérni kívánkozó honfitársainkat.
-1 #41 torpapa 2012-01-31 00:25
Azt gondolom, ez a bánya kimerült, ideje bezárni. Ha most dönthetne róla az illetékes szerkesztő, már biztosan nem kerülne fel.
Letörölni nem fogjuk, mert a múlt egy része, olyan amilyen.
Így utólag úgy érzem - elsősorban a hozzászólások minősége alapján - hogy bizony nem véletlenül került fel ide ez az írás. Jó volt, hasznos volt. Kinek kinek.
-1 #40 azyrafael 2012-01-30 23:13
Hát gyerekek én véletlenül néztem rá az oldalra a Krisnások iránti ostoba uszítás miatt de az világos, hogy se teológusok, se történészek, se szociológusok, se filozófusok nem vagytok. Amit csináltok az teljes mértékben tudománytalan szinkretizmus és spekuláció. Viszont nagyon "magyar" a rossz értelemben véve. Hobbinak nem rossz a kezdeményezésetek és hát mindenkinek joga van azt mondani amit akar ebben a liberális világban.azonban tanultság nélkül mindössze logikátlan, alaptalan és kulturálatlan gagyogás lesz ami csak bánatot, agressziót, sötétséget és végül további széthúzást eredményez. Ha ez egy összekovácsolásra sarkalló oldal akkor sajnos pont az ellenkezőjét éri el! Most ne kezdjetek mindenféle támadó "Jól megmondom a frankót" gyerekes visszaírásokba hanem légyszíves gondolkodjatok el azon, mennyire vagytok képesítettek tanultságotokkal, alázatotokkal nagy magyarságotokkal vagy magyartalanságotokkal egy jobb jövő megalkotásában részt venni! Magyarul Istentől való e a bánásmódotok másokkal vagy saját szájízetek szerint jártok el ezt vagy azt gondolva Istentől eltérően? Könnyű hibázni! Kérlek benneteket tanuljatok! Teológiát, filozófiát, történelmet szociológiát és főleg könyörületességet! Máskülönben amit mondtok nem egyéb a békák brekegésénél és senkinek sem tesz jót hanem csak közelebb vonzza a kígyót! És a kígyó nem válogat kedveseim! Neki mindegy Keresztény, Zsidó, Muszlim, Krisnás, Sívás vagy nacionalizmustól duzzadó ősmagyar! Mindenkit szívesen felfal!
#39 Nightly 2012-01-30 22:01
Idézet - torpapa:
"Toramàna Buddha híve volt, Attila pedig Sivàé"

Segítségképpen annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ha Atilla vezérünk nevét egy "forrásmunkában" a fent idézett módon látja valaki leírva, azt a "forrást" nyugodtan felejtse el, vagy hagyja figyelmen kívül.


Aurora felháborodása jogos, ez valahogy lemaradt történelemórán. Ez a forrás erről a honlapról származik. Tudományosan megalapozott. Senki nem tudta megcáfolni többszöri hozzászólás törlés után sem. Jól bemutatja, hogy őseink nem követtek egységes vallást.

Magyar Megmaradásért - A fehér hunok vallása indiai források alapján (magyarmegmaradasert.hu/.../...):

"...a hunok, mielőtt Indiába jöttek, a tüzet imádták...az uralkodók, valamint a vezető réteg hamarosan a zoroaszteri előtti óiráni vallást követte...(Attila) Viszont Shíva hű követője volt, hiszen Shíva a hindu vallás Hadura, s a harcos teginnek ez a példakép megfelelt. Shíva számára templomot építtetett fővárosában: Sákalában /a mai Pakisztánban/ Mihiresvára néven, majd Kásmírban egy várost hozott létre szintén Shíva tiszteletére Mihirapura néven...Toramánáról azt lehet tudni, hogy Multánban /Pakisztán/ Nap templomot emeltetett, s a kínai utazók szerint is a Napisten tisztelője volt...Érdekes, hogy a hun uralkodók s a vezető réteg elég gyorsan fölvették a meghódított területek vallását: Baktriában a párszi vallást, majd Indiában a shívaizmust, később a buddhizmust és dzsainizmust/ rádzsasztáni leszármazottaik közül még ma is sokan a dzsaina vallást követik."
#38 ganapati 2012-01-29 17:02
Idézet - Aurora:
Kivàncsi vagyok mi volt a Krisnás gyerek utolsó hozzàszólàsa. Az mindíg sokat elmond egy szervezetrõl hogy kit vagy mit ne szabad bíràlni, hogy hol mi a tabu téma. Nem mellesleg a cikk tele van pontatlansàgokkal.


Szerintem kb tudjuk mi lehetett az utolsó hozzászölàs. En idèztem Aradi Evàtòl és azonnal törölték. Mondjuk a gugliból nem tudtàk...
#37 torpapa 2012-01-27 19:12
"Toramàna Buddha híve volt, Attila pedig Sivàé"

Segítségképpen annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ha Atilla vezérünk nevét egy "forrásmunkában" a fent idézett módon látja valaki leírva, azt a "forrást" nyugodtan felejtse el, vagy hagyja figyelmen kívül.
#36 Aurora 2012-01-27 18:32
Idézet - Nightly:
Én sem találtam meg az egész könyvet. Ezek voltak a leghosszabb idézetek, amiket találtam belőle:

Előszó: www.magtudin.org/Bardi.htm

Hunok Indiában 1.: corpuscuit.us/.../...

Hunok Indiában 2.: corpuscuit.us/.../...

Utószó: www.magtudin.org/heftalitak.htm[[quote name="Nightly"]Én sem találtam meg az egész könyvet. Ezek voltak a leghosszabb idézetek, amiket találtam belőle:

Előszó: www.magtudin.org/Bardi.htm

Hunok Indiában 1.: corpuscuit.us/.../...

Hunok Indiában 2.: corpuscuit.us/.../...

Utószó: www.magtudin.org/heftalitak.htm[[quote name="Nightly"]Én sem találtam meg az egész könyvet. Ezek voltak a leghosszabb idézetek, amiket találtam belőle:

Előszó: www.magtudin.org/Bardi.htm

Hunok Indiában 1.: corpuscuit.us/.../...

Hunok Indiában 2.: corpuscuit.us/.../...

Utószó: www.magtudin.org/heftalitak.htm

/quote]
/quote]

Toramàna Buddha híve volt, Attila pedig Sivàé,több fehér hun törzs pedig Zoroaszteré. En errõl miért nem hallottam töriòràn? Ugy nézem ezek nem újkeletű kutatàsok, a 70-es, 80-as évekből szàrmaznak.
#35 Nightly 2012-01-27 08:27
Én sem találtam meg az egész könyvet. Ezek voltak a leghosszabb idézetek, amiket találtam belőle:

Előszó: www.magtudin.org/Bardi.htm

Hunok Indiában 1.: corpuscuit.us/.../...

Hunok Indiában 2.: corpuscuit.us/.../...

Utószó: www.magtudin.org/heftalitak.htm
#34 sound 2012-01-26 23:38
Idézet - Aurora:
Kedves Nightly! Utànna néztem ennek az Aradi Evànak. Egész jó cuccokat írt. Köszi a tippet. Most a Hunok Indiàban c. íràsât vadászom de csak részleteket talàlok nem tudod fenn van az egész?


Itt találsz több cikket tőle, de amit te keresnél, az maga az egész könyv lenne, azt azonban meg kell venned, mert nincs sehova feltöltve ingyenesre a neten:
www.magtudin.org/Targymutato.htm

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások