20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 november 28, vasárnap

Összmagyar összefogás, kételkedés helyett!

Szerző: Attila

Géza és fia Vajk (I. István) az ősi egy-isten hitünket a Római Birodalom szétesése miatt gazdasági és politikai okból létrehozott kereszténységre váltotta. Ősi emlékeinket, rovásírásunkat tűzel, vassal irtották. A vérszerződést megszegve erőszakkal kerültek hatalomra. Ezt a tényt a mai magyarság nehezen tudja megemészteni. De csakis az igazság ami alapján élhetünk, megújulhatunk.

Magyar összefogás

Kedves Czikó József Jásztelek!
(Czikó József, 2010. 11. 25. 08:33)

További kétkedőknek.

A Magyar Összefogásról ajánlok egy frissen született oldalt:
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=csatlist

Nem kell sokáig olvasnia senkinek, hogy feleszméljen, erre az oldalra sokkal inkább jellemző az összefogás, összakarat, mint bármi más.
Ha tisztelt olvasó is így látja, hogy bajaink egyik legfőbb forrása az ősi, letisztult nemzetért való lelkiismeret hiánya, akkor könnyű belátni, hogy vissza kell térni ősi Alkotmányunkhoz, amit félre tettek, és helyette a szocialista országok átvették a sztálinista szovjet alkotmányt.

Sajnos az sem működik, mert megtehették vele az ország kifosztását, 89-es módosításával pedig a Nemzeti Vagyon 93 százalékát, úgy játszották át, hogy még az érte kapott érték helyett is adóságot hoztak létre. Mindez persze eltervezetten folyt. Ilyen Alkotmány (1949 és 1989 tákolmány) nem a Nemzetünk védelmét szolgálja, hanem ellenkezőleg.

Hídvégi Andrea messzi időktől nagy vonalakban fogta össze Titkok és összefüggések -címmel azt a fantasztikus Kárpát medencei földi paradicsomot, amire minden földi nagyhatalomnak fáj a foga.

A Kárpát medence alatt a földkéreg az átlagnak a fele, de van ahol csak a negyede. Ez azt jelenti, hogy földtörténetileg nem oly régen még vulkánok működtek. Badacsony, Csopak, Velencei-hegység, Börzsöny, Mátra, Tokaj környékén. Az ősi emlékek Meleg-vizek Birodalmának nevezték a Kárpát medencét. E meleg-vizek által jöttek létre a bauxit és más érctelepek, és a gyógyvizeink.

Azt tanítják, hogy nyersanyagban szegény mezőgazdasági ország vagyunk.

Mecseki feketeszénből több száz évre való maradt még, ahogy a recski rézbányából is, amely a világ egyik legjelentősebb bányája. Makó és a többi gáz, több száz évre elegendő. Van még uránunk, a bauxitban titánunk, amit a szovjet baráti feldolgozás során elfelejtettek visszaadni. Jó volt a szovjet-orosz hadiiparnak tankhoz lánctalpak, acéllemezek és lövegcsövek, meg gázsugárhajtóművek turbinái, rakéta hajtóművek, űreszközök, orvosi protézisek készültek.

Csak a szocialista időkben kivitt értékekből, ha azt erkölcsös üzleti alapon tették volna meg, akkor úgy élhettünk volna munka nélkül is mint a gazdag olaj sejkségek. Tudják azt, hogy az emberbe műtét során bekerült titán miatt, minden ilyen emberből, halála után kiműtik a beültett titánt?

Ugyanis olyan drága!
Mezőgazdaságunk pedig a környezeti adottságok miatt a világ egyik legkitűnőbb adottságú helye.
A magyar termékek ízét meg sem közelítik a világ más tájain termesztett cikkek.
Nekem mondhatnak amit akarnak, a Badacsony, Eger környéki és Tokai bort meg sem közelítik más tájak borai Európában.

A mezőgazdaság nem merül ki úgy mint a bányák. Az emberiségnek meg kell tanulni a nyersanyagokkal úgy bánni, hogy a már megtermelt anyagok megmaradjanak nagyon hosszú időkre, különben néhány száz év alatt feléljük a Föld bolygónkat. Ha nem így lesz hamarosan, akkor az országok mint például Abu Dabhi néhány száz év múlva csak kies homoksivataggá válnak újra, mint ezelőtt. A sejkek luxuslimuzinok, jahtok, és magánrepülőgépek helyett ismét tevegelni fognak, és szívják a finom dohányok helyett az út porát. Akkor aztán még jobban fáj majd a foguk a Kárpát medence zsíros földjeire, gazdag legelőire, ahová nem kell a takarmányt máshonnan hozni mint ahogy a sejkségekbe a verseny lovaknak manapság.

Tehát a Kárpát medence, csak felértékelődik, ahogy az időben előre megyünk.
Nekünk Magyaroknak nem lehet a célunk a széthúzás, csakis ellenségeinknek és árulóinknak.

A Magyar testvériséget ezer éve megtámadták, idegen érdekek miatt.

Géza és fia Vajk (I. István) az ősi egy-isten hitünket a Római Birodalom szétesése miatt gazdasági és politikai okból létrehozott kereszténységre váltotta. Ősi emlékeinket, rovásírásunkat tűzel, vassal irtották. A vérszerződést megszegve erőszakkal kerültek hatalomra. Ezt a tényt a mai magyarság nehezen tudja megemészteni. De csakis az igazság ami alapján élhetünk, megújulhatunk.

A trónviszályok, idegen Római és Német érdekek, Emese véréből (génjéből) III. Andrással 1301-ben megszűntették az Árpád-házat, mely ezáltal kihalt. Addig is belső csatározások, széthúzások szabdalták Nemzetünk erejét.

Ez az amit mi is tanultunk, annak ellenére, hogy történelmünket ott ferdítették ahol csak tudták.

A Magyarság pedig az utolsó száz évben az egyre modernebb ismereteknek, kutatásoknak hála, nem ezer évet mondhat magáénak, hanem ugorjunk egy nagyot 35 000 éves az a Visokoi három piramis, amelynek legnagyobbika a Nap piramis belseje székely rovásírással való vésetekkel van ellátva.

Honnan tudjuk, hogy 35 000 éves a piramis? A benne talált fa maradványok, eszközök széntartalma alkalmas a radiokarbonos idő meghatározáshoz. Tehát a Nap-piramis, amely nagyobb az egyiptomi Kheopsz piramisnál is legalább 35 000 éves a benne talált fák kormeghatározása alapján.

Ez nem jelenti azt, hogy a piramis ettől nem régibb, a faeszközök ugyanis sokkal később is kerülhettek a piramis belsejében húzódó alagutakba.

No ez jókora ugrás volt. De távolságban úgy 200 km megcsonkított országunk mostani határához, délen Visoko városa.

Egyre nagyobb tömegek keresik fel a világ minden tájáról.

Az egyiptomi piramisok és kultúrák is igen nagy rejtéllyel bírnak. Egyiptom esetében 4500 évig mennek el, holott a Szfinx ma már sok tudós szerint a nagy vízözön előtt épült, akárcsak a piramisok. Hiába vitatják ezt, a legmodernebb kutatási módszerek sokaságával bizonyították be. Az adatok pedig a legkülönfélébb vizsgálatokkal is mind ugyanazt mutatják. Hatalmas méretű vízi erózió nyomai vannak a Szfinx felszínén mindenütt.

Mehetünk tovább Móricz János Dél Amerikában kutatott, bányászatban volt érdekelve. Tehát nem valami szegény ember botorkált a Zöld-Pokolban. Az Amazonas őserdeiben egyre jobban feltűnt neki, hogy a tájnevek ismerősnek csengenek. A nagy meglepetés akkor érte, amikor a legjobban eldugott területek indiánjaival találkozott. Hamarosan könnyen beszélt Móricz Jánosunk, mert egy nyelvet beszélt az indiánokkal, méghozzá MAGYARUL. Még az is ide tartozik, hogy 71x71 cm írásokat, ábrákat, adatsorokat tartalmazó aranylemezek ezreit mutatták meg az indiánok, miután megbizonyosodtak Móricz úr felől. Amiket viszont később katonák ismeretlen helyre szállítottak.

Móricz János kutatásai alapján csaknem olyan értéket kaptunk mint Kőrösi Csoma Sándor munkásságával. Bár tudjuk, hogy az első Tibeti-Angol szótár az Ő nevéhez fűződik.

Vissza térve a fő gondolathoz az Alkotmányhoz, amit szent koronánkhoz kötnek.
Milyen idős a szent korona? A XII. századból való, mondják a ferdítők. Egy kicsi tovább kutatva kiderül, hogy még Attila királyunknak komoly köze volt a korona egyes darabjaihoz.

No ez már igen! De miről is van szó? A koronába épített bizonyos elemeket Ordoszból, ami Pekingtől másfél Magyarországnyira van nyugatra, mint beavató központból átvitték egy hozzánk közelebbi Tibilisz (Magyarka) kaukázusi beavató központba. Ahonnét Attila parancsára Budára szállítottak. Miért? Mert a beavató központot Attila áthelyezte.

Buda neve hangzott el. Hivatkozom Papp Gábor előadására Attila királyunkról.

Amikor a Távol-Keletről vendégek érkeznek, mondjuk Korea, vagy Vietnam földjéről, akkor felkepják a fejüket, amikor a vezető azt mondja, hogy Pestről átmegyünk Budára. Ilyenkor meglepődve megkérdezik: „Ez az a Buda?” Ők ugyanis Budha nevét kemény vagy lágy d-hanggal és h nélkül ejtik, mindannyian. No akkor keményen ott tartunk, hogy Attila és Buda szakrális személyek voltak.

Beavató helyekről volt szó, a koronánk is beavató korona.
Az egyetlen a világon; a mi Szent Koronánk. De mért is beavató korona? Ehhez az Arvisurához kell fordulnunk. Bizony ott áll benne. Ez már a fantasztikummal határos, legalábbis a többség számára.

Csakhogy a régmúltra a legmodernebb tudományok itt már megoldást adnak, erre a beavató rejtélyre. De ez annyira modern, hogy a tudósok kicsiny része akik megértik ezt.
Ez az ősi beavatási rítus, annak eszközei és ősi társadalmainkból, egyenesen következik, hogy az Alkotmány igen nagy múltú.

Az igen régi társadalom fennmaradásához pedig a legcsiszoltabb társadalmi alapszabályok kellettek, különben réges-rég felbomlott volna a társadalom a történelem nagy viharaiban.

Ehelyett a legmodernebb ismereteink, karöltve a legrégibbekkel, azt mutatják, hogy a Magyar-Hun-Avar-Szkita és mehetünk még sokkal régebbi társadalmakig egyetlen történelmi, egyetlen genetikai vonal, melynek leszármazottai élnek a Kárpát medencében.

Tőlünk sokkal fiatalabb társadalmak voltak ott az ősi nép szétdarabolásán Trianonban, ami szintén része a történelmi titoknak. Ennek lényege, hogy a most már kimondom: a legősibb, legnagyobb múltú, legkiforrottabb társadalom központjának megszerzésével akarnak a helyünkbe lépni.

Teljesen világos, hogy ez semmiképpen nem megy. Erővel, huzakodással, ugyan átmenetileg megrendíthetnek bennünket, amit az elmúlt száz évben alaposan megéltünk, de egy nagy kultúrát egy tapasztalatlan, mohó, arrogáns társaság nem fog legyőzni soha. Viszont önmagát pusztítja el hamarosan, mint a hedonista Róma.
A Magyar-Hun... történelmi ősszövetségnek meg van az ősi feladata, mely olyan régi, hogy arról tényleg ne beszéljünk: A Élet Őrzői, Nemesítői a Földön.

A legnagyobb természetes növényi génkészletekkel rendelkezünk a Kárpát Medencét illetően.

Ősi szőlőfajtákból, gyümölcsökből, gabonafélékből, háziállat fajtákból a földi készletek központja vagyunk. Aki ezt megsemmisíteni igyekszik az az emberiséget igyekszik megsemmisíteni.

Monokultúrák, legyengített génkészletű, nemesítésben túlhajszolt állatok, amelyek emberi beavatkozás nélkül életképtelenek. Egy Holstein szarvasmarha nem bírná ki a szilaj tartást.

Amennyiben valamely természeti katasztrófa nagy kiterjedésű károkat okozna, akkor nem lenne élelem a megmaradt emberiségnek. Például kisbolygó becsapódás miatt tönkre mennének a modern rendszerek, energiaellátás megszűnése, hosszabb lehűlés, jelentős napsugárzás csökkenés. Ezek az emberiséget úgy vetnék vissza, hogy rövid idő alatt az őskori szinten élnének a megmaradtak.

A Magyarságnak ismét meg kell mutatni Isteni erejét, hogy önmagát és a világot megint helyes mederbe terelje.

Legyen megint: Magyarnak lenni büszke gyönyörűség!
Isten áldásával, legyen megint teljes összefogás! Másként nem is lehet.

Attila Isten Ostora


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások