20240416
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2009 szeptember 13, vasárnap

Lejárt a színvallás ideje

Szerző:

”Hazafiak! Egy új "rendszerváltásnak" nevezett hatalom-átmentés felhője dühöng nem messze a határon. Bösztörpusztáról már látható.”

Kedves Honfitársaim!

Már honlapunkat is elérték azok az írások kérdések melyek a Magyarok Szövetségével (MSZ) merülnek fel. Úgy tudom, hogy köztünk is van vagy vannak e szövetségből olvasóink, ezért többek közt azok segítségét is kérem segítsenek letisztázni miért bizonytalanodnak mindjobban el testvéreink ettől a szervezettől? Miért nem válaszol Vukics Ferenc (a MSz. Elnöke) a nyílt levélre amit hozzá intéznek? Pedig az nagyon fontos, lenne úgy számára mint számukra, hogy megvédje önmagát és szövetségét, bizonyítaná a szervezet tisztaságát.
Furcsának találtam például azt is, hogy „megbeszélő ablakocskán” (a nyitólapunkon) megjelent figyelmeztető beírásra senki nem figyelt fel. Lehet nem sokan nézik, figyelik azt, de nekem feltűnt és ezért kezdtem el „nyomozni”. Nem szabad, közömbösnek lenni ha olyant sejtünk, hogy valahol félrevezethetik népünket. A beírás, Őszkatona néven jött oda hozzánk és a következő szöveggel:
Őszkatona szövege e sor alatt kezdődik:

„Őszkatona: Hazafiak! Egy új "rendszerváltásnak" nevezett hatalom-átmentés felhője dühöng nem messze a határon. Bösztörpusztáról már látható. A "Magyarok" Szövetsége álnevet használó, nemzeti bőrbe bújt szabadrabló hatalom most, szemünk láttára, tereli a jóhiszemű magyarságot a következő szakadék felé. Hazafias, valódi magyar világra kiéhezett százezrekkel most etetik meg a finom, édes ízű mérget. Édes testvéreim. Most vigyázzatok: III. Béla királyunkat is "szent" ostyával mérgezte meg egy nemzeti bőrbe bújt hóhér. Senki se dőljön be ennek a fortélynak. Az igazi rendszerváltás családokban, baráti körökben, falvakban és lakótelepeken fog megszületni.”

Őszkatona szövege e sor felett fejeződik

Amint láthatjátok, nem hagyhattam közömbösen egy ilyen figyelmeztetést. Nem vádolhattok azonnali kirohanással sem, mert vártam jó néhány napot, hogy talán majd csak valaki/valakik megírják ennek az ellenkezőjét vagy megerősítik ezeket a gyanúkat. (hisz én itt Svédországban nem láthatom olyan tisztán mint azok akik ott élnek ahol e dolgok lezajlanak. Mivel eddig semmi reakció nem érkezett így kénytelen voltam én hozzányúlni ehhez a témához. Abban bíztam, talán egy elhamarkodott illetve megalapozatlan gyanú merülhetett fel, de ahogy az interneten és bizonyos forrásokhoz fordulva információk kerültek elém, úgy bizonytalanodtam el magam is. Sok megválaszolatlan dolgok kerülnek elő mindjobban kutat az ember. Ugyan úgy nem érkezett válasz mint a nyomozásaim által hozzáfértem egy megválaszolatlan nyílt levélhez is amely Vukics Ferenchez lett intézve. A levelet teljes egészében leközlöm.

Botos László levele ez a sor alatt kezdődik:

„Nyílt levél

Tisztelt Elnök Úr, Vukics Ferenc, Magyarok Szövetsége!

Érdeklődéssel figyeljük a Szövetség magyar szívekhez és lelkekhez szóló beindítás programját és azóta eltelt tevékenységét, és egyéb megnyilvánulását.

Árgus szemeinket, és hazánkért aggódó lelkünket azonban nem nyugtatta meg, sőt kételyeket támasztott a Magyarok Szövetségének azon megnyilatkozása, hogy gyakran a Magyarok Világszövetségének említésével kezdik a kapcsolatépítésüket, majd azt elhallgatva, minden teendőt a Magyarok Szövetségének keretébe helyezve, teljesen elhallgatva az MVSZ-et, így igyekeznek nemzetmentő szerepét elhomályosítani, önmagukat téve a Magyarok Világszövetség szerepébe.

Ha Önök valóban önzetlenül, népünk felemelkedésén fáradoznak, akkor itt az alkalom, hogy az elhallgatás helyett, az MVSZ Igazságot Európának c. Petíció és az ezzel kapcsolatos beadványok rendületlen támogatójává legyenek. Ennek mellőzése a Trójai Faló szerepének vállalását jelenti. Elérkezett a színvallás ideje.

Tisztelettel,

Magyarságtudományi Intézet nevében:
Botos László, igazgató, az MVSZ USA OT keleti régió elnök, és
Kádár Dániel, MVSZ USA OT főtitkar
Bogyay Elemér, MVSZ Kanada OT elnök
Ladó László, MVSZ KKR Régió elnök

2009. június 11

MAGYARSÁGTUDOMÁNYI INTÉZET
Visit our Website:”

Botos László levele ez a sor felett fejeződik.

Tehát amint ti is láthatjátok, nem egy ember érdeklődik, figyel, kételkedik irántuk, hanem egy számunkra is nagyon fontos intézet és annak képviselői is várták a választ, már június 11.- e óta de mint hiába. Vajon miért nem volt érdekük a válaszadás? Nem érdekük az ügy tisztázása? Válaszadásra az ilyen esetben kötelező lenne időt szakítani, ha csak egy kicsit is ad a vezetőség az ügy tisztázására.
Akkor jogosan hiszem már én is, hogy mind nagyobb erővel folyik a ködösítés és ami a borzasztó ebben, a jóhiszemű honfitársainkat vezetik bele a mind sűrűbb ködbe. Maradnak a kérdések tömege; Kikből áll a MSZ vezérkar? Ki vagy kik pénzelik? Miért akarja a MSZ saját magát a MVSZ-szel összekevertetni? Találtam egy ilyen kérdést is, hogy, Furcsa az is, hogy MSZ ellensége csak lármázik de ellene nem tesz semmit...

Kénytelen voltam egy kicsit utánanézni a dolognak mert őszintén megvallva kissé tájékozatlan voltam evvel kapcsolatban, hisz a honalapunk építésének gondjai magával hozzák az ilyen hátrányokat. Így felkerestem amit tudtam, megérdeklődtem, hogy jött e válasz a nyílt levélre stb. De itt is sok mindent hallottam olvastam http://www.szentkoronatv.hu/szigoruan-bizalmas/szigoruan-bizalmas-magyarok-szovetsege Az okot pedig amiért nektek is írok nem kell ecsetelnem, hisz tisztázni kell ha nemzetünket félre akarják vezetni. Ezt is A Magyar Megmaradásért kell tennünk.

Szeretettel:

>Zoli<


 Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

Hozzászólás  

#1 VÁ: Lejárt a színvallás idejeithaka 2012-09-18 14:04
Hihában küldözgetem én is a leveleimet, sértö doloh, vagy drasztikus megjegyzés nem voltak benne! és még is kitörölte a titkárnö !-?. Hát igy állunk a háttérhatalommal !!! - A Magyarok ISTENE megfitet értre nekik, mert a kiválaqsztott népét sosem hagyta, és ezutánsem hagyja el !!!. :-?

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások