20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 december 02, csütörtök

Nyílt levél, felhívások, közlemények, szórólapok!

Szerző: Korona Igazsága

A nemzetiek tiltakozás sorozata részeként csütörtökön délben 2 követelés kerül beadásra Az egyik az MTA "doktorainak", a tudományokhoz , és a politikához való viszonyukat fejtegetve, a másik Kásler Miklós lemondásra való felszólítása, mintegy ultimátumként a felelősségre vonás előtt.

 A felszólításokat itt elküldhetitek nekik: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Kásler Miklós Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A tiltakozás sorozat szombaton 11h-től a Hősök terén folytatódik, ahonnan a tüntetők a Terror Háza elé vonulnak.

Az ellenállás szimbóluma a zöld 8 ágú csillag lett, a kényszert elutasítók ezzel szembesítik a hatalmat a tetteivel, a fasizmus újjáélesztésével. A csillag segít abban, hogy megtalálják egymást az ellenállók, szűnjen meg a megosztottsság, a szín és a forma mindent elmond és kifejez, kik ők, és mit akarnak.
A szabadságharc elkezdődött! .


A szórólapjaink letölthetők terjesztésre és beküldésre! 

1.) Követelés a MTA felé: ⇒ 

Ízelítő a felszólításból:

A Jog az Igazság és a Tudomány nevében :

Követeljük Önöktől, hogy a tudomány szabályaihoz, a tudományos tényekhez igazodva, azokat politika mentesen mérlegelve, és a hatályos törvényeknek megfelelően, az igazságot szem előtt tartva végezzék kötelességüket!

Fogadják el és adják közre a legújabb tudományos kutatások eredményeit, a valós tényekhez ragaszkodva, kilépve a dogmákból, elfogadva hogy a tudomány nem állandó, hanem egy folyamatosan fejlődő rendszer!

Őrizzék meg a tudományos élet függetlenségét, és tartassák ezt be mindenkivel!

Ne engedjék, hogy a tudomány függetlensége és érdeke fölé emelkedjen a politika és a profitérdek : Önöknek kötelessége és felelőssége is ezektől távol maradni!

Tartsák szem előtt és hívják fel minden érintett figyelmét az Alaptörvény X. cikk 2-es bekezdésére, ami így szól:

2) Tudományos igazság kérdésében az állam nem jogosult dönteni, tudományos kutatások értékelésére kizárólag a tudomány művelői jogosultak.

Az Alkotmány XX. cikkét, amely így szól:

(1) Mindenkinek joga van a testi és lelki egészséghez.

(2) Az (1) bekezdés szerinti jog érvényesülését Magyarország genetikailag módosított élőlényektől mentes mezőgazdasággal (…) segíti elő.

E cikk második pontja alapján a génmódosítás tilos Magyarországon!

Az Önök között lévő orvosokra-professzorokra is vonatkoznak az orvosi etika szabályai, a nemzetközi egyezmények, a Nürnbergi kódex, de a törvényeink is, amik mentén Önök is kötelesek eljárni, azokhoz igazodni döntéseik és tanácsaik során, és amelyek feljogosítanak minket a jogsértésekkel, visszaélésekkel szembeni fellépésre !

Legyenek figyelemmel az Orvosi Etika szabályaira:

II. 1.3. Az orvosi hivatás általános etikai követelményei / és akkor lapozz át az eredeti dokumentumra ITT ⇒


A következő felszólítás (ultimátum) ízelítő Kásler Miklós miniszter részére szól közvetlen az elégedetlen munkáltatójától a Magyar Néptől:

Kásler Miklós részére! / FELSZÓLÍTÁS LEMONDÁSRA! ⇒

Ízelítő a felszólításból:

"Kásler Miklós részére! 

FELSZÓLÍTÁS LEMONDÁSRA!

Az emberi méltóságától, és emberi jogaitól megfosztott, jogfosztott, megalázott, kiszolgáltatottá tett, és emberkísérletbe kényszerített, oltáskárosodott, vagy beteggé tett magyar állampolgárok nevében, károkozó és közveszélyes, emberéleteket veszélyeztető tevékenysége miatt követeljük, hogy azonnal mondjon le miniszteri tisztségéről!

Az Ön feladata a közegészség szolgálata, az emberek egészségének védelme, az ellátás biztosítása MINDEN beteg számára!

Az Ön feladata és FELELŐSSÉGE az ellátás folyamatos, MINDENKI számára elérhető fenttartása a SZAKMAI SZABÁLYOK BETARTÁSÁVAL és ezek felügyeletével!

Ön ebből semmit nem valósít meg!

Ön ehelyett szétrombolta, leépítette az egészségügyi ellátást, kórházakat záratott be ,osztályokat szüntetett meg, és vont össze, ágyszámleépítést rendelt el akkor, amikor a legnagyobb szükség lett volna ezekre! Legújabb rendeletével az intenzív osztályokon fekvők életét is kockáztatja, amivel Ön is tisztában van!

Az Ön rendeletei miatt hagyták el orvosok és nővérek, mentősök tömegei a munkahelyüket!

Emberek tízezreitől vonta el és vonja el újra az állampolgári jogon járó ellátást hatáskörén túlterjeszkedve és az Ombudsman kifejezett felszólítása ellenére!

Hivatali vezetőként visszaélést követ el vagy huny szemet afölött, ahogy az államtitkára mintegy utasítást írt az Alkotmánybíróknak, megadva, mit vár el Ön tőlük a döntéseik során! Ön poltikailag befolyásolni akarja a bírókat?

Ön nem orvosszakmai és tudományos alapon kezeli a „járványt”, így ezzel lehetetlenné tette és teszi annak mihamarabbi megszüntetését!

Ön ezzel nemcsak hogy törvényeinket és az Alaptörvényt is sérti, semmibe veszi újra és újra, de beteg emberek állapotrosszabbodását és halálát okozza, szándékosan, valótlan adatokra, és puszta feltételezésekre hivatkozva a tudományos mérlegelés elve helyett!

Ön a felelős a tavalyi és az idei többlet halálozásokért is, nem a vírus és nem a járvány!

Ön több embert ölt már meg a rendelkezéseivel, mint maga a vírus!

Ezeknek az embereknek a halálért Ön a felelős, mert Ön segítette elő, és akadályozza most is, hogy ellátáshoz jussanak,- az Alaptörvényben és a TB törvényben biztosított jog ellenére!

Ön az, aki rémhíreket terjeszt, és félretájékoztat, nem engedi érvényesülni a tudomány legújabb eredményeit, szándékosan figyelmen kívül hagyja a kutatási eredményeket, tényeket, és adatokat, amelyek nem az Ön álláspontját támasztják alá!

Döntései során politikai, és nem a tudományos érvek, a szakmaiság érvényesülnek!

Emberek életét teszi kockára a politikai és a profitérdek támogatása miatt!

A „közérdekre” hivatkozva segíti és támogatja emberek és gyermekek szükségtelen, indokolatlan bevonását egy ismeretlen kimenetelű kísérletbe, amiben Ön tudja a legjobban, hogy nem tud érvényesülni a „tájékozott beleegyezés” feltétele!

Ön nem tudja, mi a „közérdek”?

A „közérdek” nem az, hogy olyan kísérleti génterápiás gyógyszeres kezelésre kényszerítsék a lakosságot, ami nem véd a fertőződéstől, a vírus továbbadható, hiszen ez nem állítja meg a járványt! A valódi „közérdek”az, hogy a gyógyítás és megelőzés előtérbe helyezésével, valódi és hatékony, tartós immunitást adó valóban VÉDŐ-oltásokkal megállítsák a „járvány” terjedését!

Ehelyett Ön egy toxikus hatású fehérje termelését segítő génmódosító anyagot segít bejuttatni egészséges emberekbe !

További részletek az eredeti felszólításban. Küld el, töltsed le, olvasd és terjesszed! ⇒

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások