20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 október 17, vasárnap

A Magyar Királyság programpontjai

Szerző:

A magyar nép 2022-ben, vagy 2022-ig választ? Amennyiben jól szeretne élni, akkor már most eldöntheti, hova szeretne tartozni. A választók többsége valódi változásban érdekelt azért, hogy végre jó legyen magyarnak lenni.

A honpolgáraink által feltett kérdésekre válaszolva írjuk, hogy van miből választani.

A Szentkorona Országa területén az 1920 után létrejött minden államalakulat jogcím nélküli rosszhiszemű területfoglaló (a Magyarország nevű is), de 2017-ben a Szentkorona Országa Magyar Királyság státusza rendezésre került és érvénybe lépett a Szentkorona Jogrendje. Tekintettel arra, hogy a Szentkorona a Jogforrás, a magyarság jóléte megalapozott a Magyar Királyságban. Aki a Szentkorona Országa Magyar Királyságot választja, annak nem kell várni 2022-ig, azt azonnal megteheti. Amikor a magyarok többsége a királyságot választja, akkor már jó lesz magyarnak lenni.

Ha a Szentkorona Országa Magyar Királyság is részt venne a választáson…. (ami abszurd), akkor rmi korteskedés nélkül az alábbi programpontokkal állnánk Önök elé. Ha ezt választják, itt tehetik meg.

1. A magyar országgyűlés státuszrendező határozatával helyreállt a Szentkorona Jogrendje, amelynek folyománya, hogy a Szentkorona Országa Magyar Királyság, mint nemzetközi jogalany, nem tagja az Európai Uniónak és semmilyen más társulásnak, illetve katonai szövetségnek sem. Bár a társulási tömbökből a kilépés jogi és formai megvalósítása szükségtelen, a semleges viszony rendezése tárgyalási folyamatot igényel, melyet indítványozunk az érintettek felé.

2. Biztosítjuk a személyre szabott információáramlást a társadalom építkezéséhez, ami a társadalmi igazságosság alapját képezi. Az információk személyes birtoklása teszi lehetővé a település szintű önkormányzatiságot, ahol a legfontosabb döntések helyben születnek meg. Mivel az ország települések közössége, az érdekek érvényesítéséről szóló egyeztetés a közösségek vezetőinek a feladataés kötelessége.

3. Élünk a nemzetközi jogban is általánosan elfogadott clausula rebus sic stantibus („a dolgokjelenlegi állására vonatkozó záradék”) jogelvvel, melynek okán leállítjuk a végrehajtásokat, mentesítjük az adósság alól a deviza és más hitelezés áldozatait, hatályukból kiemeljük a jogsértő szerződéseket és büntető eljárás alá vonjuk a bizonyíthatóan csaló, rosszhiszemű, ügyfeleketmegkárosító hitelezőket.

4. Kötelező vagyonelszámoltatás alá vonjuk az elmúlt 28 évben meggazdagodott, nyerészkedő politikusokat és magánszemélyeket, eljárást indítunk a felelősség megállapítására és az így visszaszerzett vagyont visszahelyezzük a nemzeti kincstárba.

5. A föld/termőföld – beleértve a föld mélyén található energiahordozókat és ásványkincseket és az épületek, építmények telepítési ingatlan részeit (építmény földterülete) - visszakerül a Szentkorona tulajdonába, a termőföldet megművelők haszonélvezetével, illetve a földművelők közbérleti használatával.

6. A haszonélvezet területi behatárolása az egyhektáros családi birtokra korlátozva, a aföldművelésre vállalkozók létszáma határozza meg a bérlet nagyságrendjét a legfeljebb 50 ha/családi birtok korlát felállításával, továbbá a biológiailag tiszta termelésre történő ösztönzéssel.

7. A múlt rendszerek szociális megkülönböztetéseit meghaladva (azaz, minden személyre értékteremtőként tekintünk, függetlenül egészségügyi vagy egyéb korlátaitól) minden 21. életévét betöltött honpolgár részére havi 1000 Kr, a fogamzástól 10 éves korig 250 Kr, illetve 10-21éves kor között 500 Kr alanyi jogú juttatással biztosítjuk az emberhez méltó életet, valamint a foglalkoztatásban elvárható minimális jövedelemszintet, az alanyi jogú életviteli támogatás figyelmen kívül hagyásával.

8. Az egészség megőrzése, illetve visszanyerése alanyi jog, amihez minden feltételt központilag kell biztosítani. Ezért olyan termelési technológiákat vezetünk be, ami az egészséges élelmiszer megtermelésével, valamint az életvitel egészségfenntartó szemléletével ezt a célt segíti megvalósulni. A háziorvosok, szakrendelők, kórházak, egészségügyi és rehabilitációs intézmények eszközellátását maximalizálva, az elkötelezettséget új bérrendszer bevezetésével hozzuk létre. (fix+jutalék, ahol a klientúra jövedelme a jutalékalap)

9. Az ingyenes oktatást a gyermekek képességeinek teljes körű figyelembevételével és a társadalom kitűzött céljainak eléréséhez, célorientált ismeretanyag átadását preferáljuk. Bevezetjük a 3x7 (családi – alapképző – középképző + 7 felsőképző) nevelési/oktatási modellt. A módszer megválasztása a tanárok feladata, akiket érdekeltté teszünk a tanulók eredményességében. Ennek lehetősége egy folyamatos átállás a fix fizetésről a fix+jutalék rendszerre, ahol a jutalékalap a végzett tanulók mindenkori jövedelme.

10. A Kincstár kezelésében lévő stratégiai ágazatokkal (úgy mint: bányászat, víz, energia, közlekedés, szállítás, telefon, posta, internet) megteremtjük a gazdasági és pénzügyi biztonságot, valamint a külkereskedelmi egyensúlyt. Az energiafüggőséget okozó import energiahordozók behozatalát fokozatosan kiváltjuk hazai előállítású megújuló energiával, ezáltal felgyorsítva a megújuló energia előállítását.

11. A honpolgároknak a lakhatás alanyi jogon jár az ország teljes területén, ezért a lakásigény kielégítésére bevezetjük a településenkénti ingatlangazdálkodást központi forrásból, ahol a mindenkori lakásigény tervezhető és az újabb nemzedékek életfeltételeit pozitívan befolyásolva, anyagilag azt nem terheli. Az új építmények építési feltételeit a leghatékonyabb előállítási módszerekkel szabályozzuk.

12. A honpolgárok által indított vállalkozáshoz a Szentkorona Bank az alaptőkével, elszámoló rendszerével, cégvezetési szoftver segédletével járul hozzá, biztosítva a folyamatos likviditást és projekt indítását. (akár nemzetközi) A gazdaság működését és fenntartását a szükséglet vezérli az egészséges mértékig, a versenyképesség nem értékelési szempont.

13. A Szentkorona Országa Magyar Királyság által kibocsájtott közpénz az STK Korona - melynek (arany) fedezete a Szentkorona Jogrend általi ásvány,- és energiavagyon, a találmányok hasznosítása, valamint az állami vállalatok bevétele – amellyel az gazdálkodik, ezért a vállalkozásokat és a jövedelmeket adóval nem terheli.

 

https://apostolimagyarkiralysag.info/news.php                               Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 A Magyar Királyság programpontjai szórólap letöltése ITT ⇒

Hozzászólás  

#3 ALBA REGIA = KIRÁLYI FEHÉRVÁRMandala75 2021-10-17 17:31
ALBA REGIA=Királyi Fehér

Szántai Lajos előadása (2021.okt.9.)
"Fehérvár-hol volt, hol nem volt a magyar királyok koronázási és temetkező központja":
www.youtube.com/watch?v=pLnhsW1unpY

IL VERO ALBA REGALE IN ONGARIA:
Térkép metszet hegyekkel !
(Google-ba beírva meg lehet találni), és ebben a blogban is benne szerepel a térkép, nagyítható:
intellaktualis.blog.hu/.../...


Egy kapuja volt "BUDAI KAPU" !

Alba Regia - Esztergom - Buda:
egy háromszöget alkot, egymástól kb. egyenlő távolságra.

ALBA REGIA soha sem volt Székesfehérvár.

Aba nemzetség Vác környéke.
Csák nemzetség: Velencei tó és Balaton közti rész.
Székesfehérvár a Csák nemzetség területén van.

KIRÁLYI KÖZPONT a Pilisben, ahol koronáztak.

Az előadás feltárja az összefüggéseket:
Miért dúlták fel és fosztották ki az összes király sírt?
Miért tették át máshová "utólag" a koronázási helyet?
Milyen szakrális jelentősége volt Fehérvár, Vörösvár, Feketevár, stb

Szt István idejében több Fehérvár település is volt. A velencei tó környékén is volt egy, de itt csak egy prépost templom volt, és soha nem volt királyi székhely, és központ.

hu.wikipedia.org/.../...)

Dnyeszterfehérvár,
Gyulafehérvár (Alba Iulia)
Fehérvárcsurgó
Nándorfehérvár (Belgrád)
Székesfehérvár , vagy inkább Szikesfehérvár
Tengerfehérvár (Biograd na Moru)
#2 HUN KirályokMandala75 2021-10-17 14:25
folytatás: HUN Királyok

Ebben a témakörben amit Grandpierre Atilla könyvében olvastam, utána néztem az interneten is HUN Királyok témában. (csak Atilla és 4-5.sz-i korszakot néztem):

HUN KIRÁLYOK:
Uldin hun király halála. Utána a három fia - triumvirátusban - uralkodott. Oktár és Ruga a Kárpát-medencei központból az európai hadszíntéren, Mundzuk pedig Ázsiában volt a vezetõ.
Uldin négy fia : Bendegúz (Mundzuk), Roga, Oktár és Ojbársz.
Bendegúz két fia pedig Buda és Attila. Roga tehát Attila nagybátyja.

Ruga Király: hu.wikipedia.org/wiki/Ruga
Atilla Király: hu.wikipedia.org/wiki/Attila_hun_kir%C3%A1ly
Odoaker Király: hu.wikipedia.org/wiki/Odoaker

Friedrich Klára: Roga HUN Király:
mek.oszk.hu/12300/12352/12352.pdf


Mátyás királynak volt egy nagy könyve - melyben le volt írva a magyar királyok geneológiája Nimrudtól kezdõdõen. Ez a Corvina - állítólag a Vatikánban van valahol. Magyarországon híre-hamva sincs ennek a geneológiának. Úgy látszik azonban Magyarországon kívül ismeretes, mert több munkában megtalálható. Én Marcel Brion könyvébõl veszem.
Atilla leszármazása:
Nimrud (Nimród) Bor Dama Kelend Keve Keár Beler Rada Otmár Tarkán Bendekürt Bakony Csanád Rudli Bezter Mikó Miske Ompud Külcse Levente Rél Zamor Zombor Balog Bulcsú Zoltán Berend Kadisa Opor Thé Csemen Torda Mundzuk Atilla
Ebben a genealógiában nem az a fontos, hogy Nimrudtól Atilláig csak 32 leszármazott van feltüntetve, hanem az, hogy Atilla Nimrudtól való származását elismerik a történészek. Tehát Nimrud Kus fia - így Atilla is Kus fia.
rafia.hu/node/23

RUGA KIRÁLY-ról így ír az alábbi írás:
"i.sz. 432: Roga (Ruga), hogy jelenlétével nyomatékosítsa a (Pannonia-i) átadást, a Dunántúlra költözött, a mai Ozora területére. Szállásbirtoka diplomáciai központ lett, de nem csak innen, hanem gyakran személyesen irányította hadjáratait. Roga anyanyelvén kívül - amely anyanyelvet legszebben a székelyek õrizték meg - latinul és görögül is beszélt. A hun birodalom Roga diplomáciai és hadvezéri zsenialitásának köszönhetõen ekkor éri el legnagyobb kiterjedését, az Északi-tengerig nyúlik. ...
Mindaz tehát, amit népünk birodalomalapításban, államalapításban elért, Roga alatt teljesedett ki. Ennek a kiteljesedésnek szimbóluma a Szent Korona, amelyet hun ötvösök készítettek Roga számára, és õ viselte elõször, valószínûleg 432-ben.
434
Ruga hun király halála. Õ és Oktár kiterjesztik a hun uralmat az Uralig, a birodalom központját a Tisza-Maros összefolyása táján építik ki."
rafia.hu/node/23
#1 Királyt kellene választani...Mandala75 2021-10-17 14:23
Király kellene!

E gondolat már régóta megfogalmazódott bennem, és ez a mostani helyzetben csak fokozódott.

Grandpierre K Endre "Atilla és a Hunok" könyvébe belelapoztam ma és "véletlenül" a jogar és a Szkíta koronázási szertartásnál nyílott ki.

Bemásolom amit olvastam, hátha érdekel még valakit:

93-96. oldalról:
A királyi jogar eredeti jelentése és a Magyar Napkirályok és a koronázási szertartás eredete című fejezetből részlet:

"Hun Király:
Róma első királya egy hun származású király volt, mégpedig Roga HUN Király (isz. 422–434) unokája, Odoaker, isz. 476-tól uralkodott, 14 éven át a Római Birodalom Királyaként. Ekkor építették meg tróntermét Rómában a Kozmosz másaként.

Korábban sem a görögöknek, sem a rómaiaknak nem volt királyuk, nem volt koronájuk, a trónfoglalás nem volt ünnepélyes koronázással egybekötve.

A korai görög szövegek nem tettek különbséget a corona és a sztephanosz (koszorú) szavak között, mindkettő élő virágból készült koszorút-koronát jelentett.

SZKÍTA KIRÁLYOK:
A szkíta királyok a Napisten földi helytartói, képmásai voltak. A koronázási jelvények, a korona, a jogar, a palást, a gömb, a trónszék mind a napképzetekkel függnek össze és a Napistenre vezethetőek vissza. Maga a koronázás is őseredeti értelme, a szent aranykörrel való felékesítés, a Nap fiává való felavatás.

Maga a KIRÁLY szavunk is, a korona szavunk szótövéből, a kör szóból ered. A "kör" ősi szavunk, az égi szent körre, a Napra, a Napistenre utal, arra, hogy mindezek a szertartások az ősi Napisten-hit keretébe tartoznak és a Napisten képmásává történő felavatást jelzik.

Mindezek a ma is élő magyar ősi szavak, ősi fogalmak, a koronázási fogalmak és szertartások innen terjedtek el világszerte, mitőlünk vette át azt a világ valamennyi népe, anélkül, hogy ismerné a jelképek ősi értelmét.

Magyar királlyá választás:
Amikor a megkoronázott magyar király a koronázási dombra fellovagolt, a tetején a négy égtáj felé négy napvágást tett. A napvágás kétségkívül a Nap jegyében történő mozdulatra utal.

A magyar koronázási szertartás világi része Európában páratlan. A koronázás döntő eseménye, hogy a király a vármegyék és városook történelmi emlékhelyeiről kiemelt földből háromoldalúra vagy három feljáratúra készített dombra vágtat fel. A dombtetőn (mint a régi mágusok, akik a hegytetőn tartották szertartásaikat) a szent karddal a négy világtáj felé kardvágást (négy nap-vágást) tett. Ezzel jelzi a király, hogy a négy égtáj, a világ ura.

Forrás: Grandpierre K Endre és Grandpierre Atilla: Atilla és a Hunok, a Szkíta-hun-magyar folytonosság című könyv, 93-96. oldal

www.libri.hu/konyv/grandpierre_k_endre.atilla-es-a-hunok.html

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások