20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 május 29, szombat

XY professzortól visszavonom tiszteletem

Szerző: Varga Domokos György

(Kincsesné Salca Mária, nyugdíjas mérnök, az MVSZ önkéntes segítője levelet írt egyik neves, köztiszteletnek örvendő professzorunknak. Tanulságosnak ítélvén az álláspontokat és tisztességesnek a felek hangnemét, szerkesztőségünk engedélyt kért a levélváltás oly módon való közlésére, hogy a megszólított orvost „XY”-ként jelöljük. – a Szerk.) 

A legnagyszerűbb magyar EMBEREK sosem elégedtek meg azzal, hogy csak imádkozzanak a magyarságért, a Hazáért! Visszavonom Öntől ezt a tiszteletemet, AMÍG a Szentlélek nem készteti Önt CSELEKVÉSRE!

Tisztelt Dr. XY Professzor Úr!

Számomra írt második levelében ... ["Kedves Mária ! - Nagyon sok igazságról ír, de a védőoltás 300 éves története akár elölt kórókozók (kinai hagyományos) vagy tüsefehérjék (orosz) vagy rns tipusu (Pfizer) formájábanaz orvostudomány történetének eddigi legnagyobb felfedézese.Ezt kapta ön Sabin cseppek aztán a Di-Per-Te formájában annak idején.

Az összes többi feltevésben sok igazság rejlik.Csak a Szentlélek vezet el minket a teljes igazságra. Rengeteg ima és böjt kell. Tisztelettel:  XY"] ...Ön ELISMERI, hogy tud a világot – a magyarságot is – fenyegető legnagyobb veszélyről, amit úgynevezett emberek terveltek ki, és valahogyan (pénzzel? - fenyegetéssel? - esetleg miféle ígéretekkel?) rákényszerítették a világ szinte összes kormányát, hogy velük bűnrészességet vállaljanak – saját választóik sanyargatásával, - népük jövőjének megmérgezésével!

Pedig mi nem ezért választottuk meg őket! Nem hittük volna, hogy valaha is ellenünk fordítják kétharmados politikai erejüket!

(Az „ellenzék” ugyanezt folytatná, ha sikerülne visszajutnia a hatalomba, - csak ráadásul attól is félnünk kellene, hogy visszavonja a Fidesz-kormány összes JÓ intézkedését…)

Ön bizonyosan képes lenne - eddig elért „szakmai” eredményeire támaszkodva – és a Szentlélek segítségével – JÓ PÉLDA ADÁSSAL jó irányba változtatni a hazai életromboló tendenciát!

Én el tudom képzelni, - vajon Ön is? – hogy nyilvánosan VISSZAVONJA támogatását a politikusok által erőltetett tömeges „oltásoktól”. Hiszen világszerte máris túl sok az oltások beteggé tett vagy halálos áldozata!

Ez NEM VÉDŐ oltás!

Elérték, hogy az életre veszélyes tüskefehérjék magukban az emberi sejtekben termelődjenek?! Erre a „felfedezésre” igazán nem lehet büszke az orvostudomány!

Az EU-ban tilos az élelmiszernövények génmódosítása – de milyen értelmes, a TEREMTETT emberi életet tiszteletben tartó céllal tették kötelezővé az emberek génmódosítását?!

Nyilvánosan hirdetett HAZUGSÁG az, hogy „a vírusra az oltás a megoldás!”

Mexikóban, Peruban az Ivermectin elrendelt alkalmazásával MEGSZŰNT a kórházi covidbeteg-ápolás, és a covid-halálozás!!!

Nálunk miért TILOS A JÓ megoldás: a covid-betegek sikeres MEGGYÓGYÍTÁSA? – Közpénz-pazarlás NÉLKÜL lélegeztető-gépekre, vakcinára, - legújabban hazai vakcinatermelésre?! 

Felelőssé teszik-e majd azokat, akik itthon NEM ENGEDIK emberi használatra az Ivermectint (csak állatok gyógyítására)? – Mert bizony nem kellett volna meghalnia HATSZÁZ magyar gyerek szüleinek sem, - akik felnevelésére (bűntudattól vezérelve?) az államelnök alapítványt hozott létre, - és most az életben maradt lakosok befizetéseit várja!

(Persze, tudunk róla, hogy a magyarság „útban van”, hazánk területére mások is pályáznak, - de miért adjuk fel éppen most, amikor évezredeken át fenn tudtunk maradni?!)

Vajon a Szentlélek nem ébreszti-e rá az orvosokat arra, hogy naponta megszegik az orvosi esküjüket mindenegyes olyan tűszúrással, ami a bennük bízó ember HALÁLÁT is okozhatja?

„Csak ártani nem szabad!” - Önök erre esküdtek fel: az ÉLET védelmére, és mi ezért bíztunk Önökben – eddig! - És a már beoltottak is rájöhetnek arra, hogy Önök visszaéltek a bizalmukkal! – De akkor kihez forduljunk a testi-lelki bajaink meggyógyításáért?

Talán csak az ima maradjon nekünk az Irgalmas Istenhez, - ha az egészségügyben dolgozókat a sátáni terv tudatlanul is bűnös végrehajtóivá tudták kényszeríteni?!

Mégis, azt remélem, hogy a ma élő „legnagyszerűbb magyar emberek” – legalább itthon, Magyarországon – meg tudják állítani a tömeges halál-oltást!

A betegeket meg kell, meg lehet gyógyítani, - az egészségeseket pedig nem szabad a „sátán bélyegével” meggyalázni, - vagy közösségekből kizárással büntetni minket azért, mert nem hagyjuk magunkat a titkolt tartalmú vakcinával megalázni!

Szívből kívánom, hogy Ön a TEREMTETT ÉLET tiszteletében most is élen járjon!

Tisztelettel:

 

Ezt megelőző levélváltások ITT letölthetök ⇒

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások