20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 február 05, péntek

Honpolgári Felhívás!

Szerző:

Segíts mindenkinek, ,, segíts magadon és Isten is megsegít"! népi szólás

Tisztelt Honpolgárok Kedves Barátaim!

Amikor regisztráltunk a Szent Korona Bankba, azért tettük, mert anyagi függőség nélküli biztonságos jövőt szeretnénk. Tollvonásnyira vagyunk ettől. Sokan kérdezitek, hogy mire tudjuk költeni a meglévő Stkoronánkat? Most még csak a belső piacon tudunk vásárolni, de rajtunk múlik a változás! Tudjuk, hogy egy maroknyi csapat dolgozik időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve, hogy mielőbb bárhol tudjunk fizetni a meglévő, és továbbra is alanyi jogon járó pénzünkkel.

A jelenlegi kényszerállapot a fejlesztések mielőbbi befejezésével változtatható meg. Az idő pénz! Aki időt nyer, életet nyer. Ha időt akarunk nyerni pénzügyi forrásra van szükség! Ez a Mi Ügyünk!

A sült galamb reptetés ideje lejárt! Összefogásra, cselekvésre hívlak Titeket!

A fejlesztéshez szükséges összeg előteremthető honpolgári befektetéssel, aprópénzből. Nem hozzájárulást kérek, hanem hogy a későbbiekben bárhol felhasználható pénzedet gyarapítsd!

Szeretnélek megkérni Titeket, hogy fektessetek be forintot, és megsokszorozva Stk-ban költhetitek el. 10 Stk 3300Ft ennyit ebben a cudar világba is be tudunk tenni! Ha tudsz többet, akkor fektess be többet, mert megéri.

Ne gondolkozz, ne halasztgasd, minél előbb lépünk annál gyorsabban halad a fejlesztés, és hamarabb érvényesül a SzentKorona!

Én megtettem, 30 Stk-t befektettem! Ezt Te is megteheted az életedért. Most rajtunk a sor, húzzunk bele, minél előbb annál jobb!

Számlaszám: HU42 1210 0011 1762 6345 0000 0000 Gránit Bank ZRT Számlatulajdonos: Szabó Attila

Számla közlemény: AMK projekt

Ha szeretnéd az anyagi függetlenséget néhány hónap alatt elérni, és nincs befektetni való forintod, akkor segíts másoknak regisztrálni, hogy veled együtt vegyenek részt a megvalósításban. Így a befizetésekből neked is jóváírnak 10%­ot/regisztrált fő. Ha egy hónapon belül minimum 10 honpolgár regisztrációját segíted, a jóváírásod prémiuma + 10%/regisztrált fő, azaz összesen 20%/regisztrált fő.

Segíts mindenkinek, ,, segíts magadon és Isten is megsegít"! népi szólás

Baráti üdvözlettel, Sziliigyiné Ági

REGISZTRÁLJ ÉS HOZD A CSALÁDOD!


Hirdetés

Az AKASA kiadó kiadványainak forgalmazásához munkatársakat keres megbízási szerződéssel munkaidő és terület megkötése nélkül a jövedelem megbízási jutalék a bevétel 10%-a Ft-ban. jelentkezni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-címen, vagy a +36 20 221 0025 hívószámú telefonon

 

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások