20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 szeptember 25, péntek

Több tizezer aláírás | fenyegetés | folytatjuk

Szerző: CitizenGO

Két nap alatt 33 000-ren fogtunk össze azért, hogy az LMBTQ-propaganda mesekönyvet ne árulják a könyvesboltokban, különösen a Pagony gyerekkönyvesboltban.

Többen kérdezték, hogy hogyan tudnának az aláírásukon túl segíteni. Azt kérem mindenkitől, aki már aláírta a petíciót, és szeretne még többet tenni, hogy terjessze azt minél nagyobb körben. Facebookon, e-mailben, különböző levelezőlistákon vagy adott esetben hírportálokon keresztül.

Sok múlik ezeken a napokon. Ha ezt az első magyar nyelvű LMBT-propaganda mesekönyvet szó nélkül hagyja Magyarország, biztosak lehetünk benne, hogy továbbiak fogják követni, és egy idő után könyvtárakba, játékboltokba és könyvesboltokba sem mehetünk majd nyugodtan a gyerekekkel. Emellett abban sem lehetünk biztosak, hogy az óvodai vagy iskolai foglalkozásokon a tudtunk nélkül érzékenyítik-e őket a transzneműségre vagy sem.

Nem viccelek. A kötet előszava szerint külön óvodai és iskolai foglalkozástervek készültek a mesekönyvhöz, és már pedagógusok is bejelentkeztek, támogatva az LMBTQ-meséket.

Hadd osszam meg egy személyes küzdelmem is. Facebookon nyilvánosan megfenyegettek, bár már nem először, de talán most a legijesztőbben: „óvatosan nácir*banc, mert be lesz törve a pofád! Tudom, hol laksz”, írták.Köszönöm a Vasárnap.hu csapatának és főszerkesztőjének, illetve minden telefonálónak, üzenetet küldőnek vagy más módon szolidarító embernek a támogatását. Jól vagyok, Istenben bízva folytatjuk, nem hátrálunk meg.

Most a legfontosabb, hogy elérjük, hogy leálljanak a könyvesboltok a gyermekeket veszélyeztető, az ő értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődésüket akadályozó könyv árusításával.

A nevemet adom, és segítek a kampány terjesztésében. →

Közben arra is fény derült, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatásával adták ki a mesekönyvet, amit a kiadó leszbikus szervezet hátrányos helyzetű gyermekek részére ingyenesen akar eljuttatni. Különösen felháborítónak tartjuk az eleve nehéz helyzetben lévő gyerekek összezavarását, befolyásolását.

Köszönjük a támogatását, sokat jelent!

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata

U.i.: Miután aláírta a petíciót, kérem, szánjon rá öt percet, és ossza meg ismerőseivel is! →

Korábbi levelünk:


Kedves X ! 

napokban jelent meg a Labrisz Leszbikus Egyesület homoszexuális és transzgender történeteket tartalmazó LMBTQ-mesekönyve.

A szülők és a pedagógusok álláspontja világos: politikai és szexuális ideológiai tartalmak nem valók a gyerekeknek.

A könyv előszava szerint „óvodai és iskolai foglalkozástervek” is készültek a mesékhez. Ebből egyértelművé vált, hogy a könyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület a legkisebbeknek szánja a könyvét.

A kötetben a transzgender vonalat, nemváltásokat megjelenítő mesék mellett homoszexuális „esküvőt” és „házasságot” bemutató történetek is helyet kaptak. 

Kérjük együtt a Pagony Könyvesboltot és a többi árusítóhelyet, hogy vegyék le kínálatukból az LMBTQ-propaganda mesekönyvet!

peticio1

petició

A könyv jól ismert klasszikus mesék átiratait tartalmazza, emellett a borítója és a grafikája is hagyományosnak mondható, így a gyanútlan szülők vagy pedagógusok anélkül is megvehetik az LMBTQ-propagandával fűszerezett gyerekkönyvet, hogy tudnák, mit tartanak a kezükben. Főleg, hogy az egyik legnagyobb hazai gyerekkönyvesbolt, a Pagony Könyvesbolt is árulja a kötetet.

A gyermekek egészséges fejlődésének biztosítása fontosabb a divatossá váló majd letűnő politikai-szexuális ideológiáknál. A gyermekek biztonsága mindannyiunk ügye. 

Csatlakozzon az aláírókhoz Ön is! Hagyják békén a kicsiket az LMBTQ-propagandával! → 

Petíciónkban a Pagony Könyvesbolthoz és a többi árusítóhelyhez (Líra.hu, Írók Boltja, Massolit Könyvesbolt) fordulunk, felszólítva őket, hogy a gyermekek fejlődésének biztonságát és védelmét szem előtt tartva vegyék le kínálatukból az LMBTQ-propaganda mesekönyvet, amiben többek között „nemváltások” és homoszexuális kapcsolatok is helyet kaptak. 

Mi, a petícióhoz csatlakozó szülők, pedagógusok és a gyermekekért felelősséget érző emberek kérjük a Labrisz Leszbikus Egyesület által kiadott Meseország mindenkié című LMBTQ-propaganda mesekönyvet árusító könyvesboltokat a kiadvány kínálatukból való eltávolítására. → 

Köszönöm, hogy az Ön aláírására is számíthatunk ebben a fontos ügyben! 

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata

U.i.: A petíció oldalán összegyűjtöttük (képekkel) a kötetben fellelhető legdurvább tartalmakat.

További információ:

Labrisz-könyvek: Meseország mindenkié →

Gendermesék magyarul →

Itt a meleg Hamupipőke - megjelent az első magyar LMBTQ mesekönyv →

A CitizenGO olyan aktív polgárok közössége, akik mindent megtesznek azért, hogy az emberi élet, a család és a szabadság értékét megbecsülje a világ. A CitizenGO tagjai különböző nemzetek polgárai. Csapatunk 5 kontinensen 16 országot képvisel, petíciós oldalunk 12 különböző nyelven működik. Itt tudhat meg többet a CitizenGO-ról, valamint követhet bennünket Facebook-on, illetve Twitter-en.
 
Amennyiben nem szeretne e-mail-eket fogadni a CitizenGO-tól, kattintson erre a linkre. Ha szeretné, hogy a CitizenGO üzenetei biztosan megérkezzenek, kérjük, vegye fel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. fiókot a címlistájára. E-mail címének, nyelvi beállításainak vagy más személyes adatainak megváltoztatásához kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha szeretné felvenni a kapcsolatot a CitizenGO-val, kérjük, ne erre a címre válaszoljon, helyette az alábbi címre várjuk üzenetét: citizengo.org/hu/contact

Ajánlotta: Antal Miklós

Hozzászólás  

#1 Több tízezer....Lívia 2020-09-27 09:45
Szomorúan tapasztalom, hogy a fiatal szülők, különösen az anyák körében már beérett a folyamatos ráhangolás az elfogadásra. átestek a ló túlsó oldalára, már nem intelligens elfogadása történik a "másságnak", hanem egy sajnálkozásból eredő , nyilvános támogatás, beleértve a gyerekeik hozzászoktatását is. Életem során, munkahelyeken voltak kollégák, akik a saját nemükhöz vonzódtak. Érdekes módon nem volt szükség."érzékenyítési programokra", mert mindenki elfogadta őket, hiszen emberek voltak, jó emberek voltak, jó kollégák voltak és az intim ügyeiket ugyanolyan diszkrét módon intézték, mint a hetero párok.Ideje lenne felébredni tömegeknek és a liberális értéktelenség helyett visszatérni a családbarát, konzervatív értékekhez. A gyerekekért, akiké a jövő. Az "érzékenyítéssel" kapcsolatban még további gondolatom, hogy - valószínű- ezek mögött a programok mögött hatalmas pénzmozgások lehetnek. Az érzékenységet, bármelyik csoportért, akár mozgáskorlátozottak, akár hátrányos helyzetűekról lenne szó, a családból kellene hozni.Ma azt tapasztalom, hogy a "nagypolitika" módszeresen ugraszt össze embercsoportokat, miközben dúlnak az érzékenyítő programok.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások