Print this page
2019 március 09, szombat

Királyság életre, halálra?

Szerző: AMK

A közelmúltban lezajlott egy igen elgondolkodtató esemény, melyről elkészült a beszámoló is. Sok érdekes következtetés levonható belőle.

Sajnos nem várt fordulatok is tarkították az eseményt, amit a Szentkorona Országa egyik honpolgárának kellett elszenvednie Hollandiában, mint az AMK diplomatája.

Történt ugyan is, hogy Hollandia és Anglia közötti komp használata közben, ahol a „becsekkoláskor" az útlevél használata kötelező, az AMK diplomata útlevelének alkalmazása miatt honpolgárunkat feltartóztatták a hatóságok.

A hivatalos eljárás során, a Holland királyi hatóság kénytelen volt nevesíteni a Szentkorona Országa Magyar Királyságot, mint az eljárásba bevont honpolgár alanyiságát.
A mintegy kilenc órát kitöltő eljárás során lépésről lépésre kellett a tudatlanság homályát eloszlatni az intézkedő hatóság információ-hiányának csökkentésével, némi logikus megfontolásra késztetve őket.

Részletek a teljes írásból:

„Európa legrégebbi országának külügyi testülete a nemzetközi kapcsolatok újraépítésére titkos akciót indított..."

„...pótcselekvésként - mielőtt lezárta az eljárást - „estebéddel etette meg" az eljárás alá vont személyt, miután egész nap megvonta tőle a vizet és az étkezés lehetőségét. Az étek tartalma 24 órán belül epehólyag- és hasnyálmirigy gyulladást okozva, kis híján kómában végződött, csak Istennek és a kórházi beavatkozásnak köszönhetően nem okozott biztos halált."

„A mintegy kilenc órát kitöltő eljárás során lépésről lépésre kellett a tudatlanság homályát eloszlatni..."

„2019. 02. 10-én Európa „kultúrnépe" – a holland királyságban – a tudatlanságával alázott meg."

(A teljes anyagot megismerhetik a honpolgárok a soron következő hírlevélben, ami feltehetően 2019. 03. 08.-09 között lesz kiküldve.)

AMKINFO - 2019. március 08. 18:13

Forrás: AMK