20230328
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2015 szeptember 18, péntek

Köszönet!

Szerző: Madarász László

A magaspart.hu szerkesztősége ezúton mond köszönetet a magyar déli határt védő rendőröknek, a 2015.09.16. –án Röszkénél teljesített szolgálatáért! Kijelentjük, hogy a határt védő szervek, az úgynevezett „menekültek" – akik a rájuk vonatkozó nemzetközi előírások ellenére kifejezetten agresszíven léptek fel – támadásának elhárítását, szerintünk minimum arányos mértékben hajtották végre! A magaspart.hu szerkesztősége támogatja a magyar határt védő rendőri erők erőfeszítéseit, és visszautasít minden nemtelen vádaskodást a magyar rendőrség határt védő tevékenységével szemben, történjen az akár külföldről, akár belföldről!

A magyar határok megvédésére felsorakozó rendőreinknek erőt, egészséget, és kitartást kívánunk! Tudniuk kell, hogy Hazánk lakosságának többsége mögöttük áll és támogatja erőfeszítéseiket! A megsérült honvédőknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

A magaspart.hu szerkesztősége kéri valamennyi valódi nemzeti honlapot, sorakozzon fel honvédő rendőreink mellett, az áruló és nemzetrontó, Európa vesztét akaró hazai- és külföldi liberális médiával szemben! Ugyanezt kérjük valamennyi magyar honfitársunktól!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Beküldte: Madarász László

Megnyitva 1817 alkalommal

Hozzászólás   

#3 MAGYARORSZÁGOT MEGTÁMADTÁK!Bu/VAR 2015-09-19 14:56
Az EU és a NATO nem állta ki a próbát: egy enyhébb népvándoroltatásra önző elemeire hull, sündisznóállásba görcsösödő alkotórészeire esik, s a várható sok százmilliós afrikai, ázsiai népözönhöz képest aránylag csekély hullám is bebizonyította: szó sincs itt semmilyen egyesült, egységesülő Európáról, határtalan szövetségről. Pufogtatott frázis a demokratikus, liberális, összetartó, egymást kisegítő Unió és NATO. Ugyanúgy föláldozzák a gyöngébbeket, kisebbeket, ahogy évszázadok óta teszik. - See more at: www.echotv.hu/video/107617/20150918_Vilagpanorama#sthash.Y6TyxNl0.dpuf
#2 Az igazság a zsaruellátóról?sagi 2015-09-18 20:08
A migránssegítők elintéztek egy hazafias blogot
szeptember 18, 2015 a Hírmondó

A Betyársereg barátja, Moncsi sok remek tudósítást küldött nekünk a déli határról, a Délvidékről és a Keleti Pályaudvarról is. Sokaknak nem tetszett a munkája, hiszen mindig tényszerűen, az igazságot hallhattuk és láthattuk tőle. A legjobban talán a Migration Aid-nek nem tetszett az “Agyfaszom” blog működése.

Moncsi blogját, a némileg provokatív nevű AgyFaszomat sokan ismerték és követték, főleg a Facebookon. Bár maga az oldal nem számlált sok rajongót, cikkei időnként több ezres, sőt, százezres elérést is produkáltak.

Hogy miért? Mert Moncsi mindig igyekszik korrekt és valós képet festeni a dolgokról. Logikusan a kép objektív, de Moncsi elkötelezettsége ellenére is korrekt és szélsőségektől mentes minden írása. Valós képet fest a világ dolgairól, eseményeiről, úgy, ahogy ő nőként, anyaként megélte, megéli.

A minap azonban a Facebook törölte a blogot. Ennek egyetlen oka volt: rávilágított arra, hogy a Migration Aid, a nyugat pénzelte „civil” mozgalom aktivistái a migránsok városi jelenlétének – és ezzel egyenes arányban az adományok – fogyatkozásával más vadászterepet kerestek. Egyszerűen beépültek egy másik civil kezdeményezésbe, mely Zsaruellátó néven működik. A migránsok etetésekor még szidták a rendcsinálással küzdő rendőröket, ajvékoltak, az amúgy kifejezetten enyhe fellépésük ellen, most pedig már „van az a pénz” – alapon őket etetnék. Etetnék? Nos, láttunk már karón varjút, és tudunk MigAid aktivistáktól ellopott, bizonytalan háttérből érkező százezrekről is.

Szóval Moncsi bűne az igazság kimondása volt. Új névvel újra rakta hát a blogját, de alig fél nap után az újfent több ezres elérést és temérdek megosztást számláló új oldalt is törölték.

Szúrja a liberálisok szemét az igazság, és félnek ettől a picike nőtől. Olyannyira, hogy azóta is folyamatosan zaklatják, fenyegetik.

Ennek ellenére nem adja fel. Írásai, tudósításai, képei a hunhir.info oldalon folyamatosan megjelennek, és mozgalmunk honlapja a betyarsereg.hu is felvállalja a bátor újságírót, cikkeit, képeit pedig közli az oldalán.

A nagy demokráciában tehát az igazság kimondásának ára egy kétgyermekes családanya fenyegetése. Láthattuk László Petra esetében is: fejére vérdíjat tűztek ki. Most Moncsi az újabb célpont. Ne legyen kétség, lesz még pár hozzájuk hasonló becsületes hazafi. Mindez a szólásszabadság jegyében.

(Betyársereg)
#1 fejadag Röszkénkutat/tó 2015-09-18 12:32
Tisztelt Admin. Szeretném ha ezt a képet www.facebook.com/.../?type=1 megosztanátok a csoportban. Ennyit kapnak rendőrök reggelire és ebédre 22-24 óra munka után! Többek között ezért hálásak a ti munkátoknak. Előre is köszönöm. Nevem elhallgattatását kérném.
www.borsonline.hu/20150918_eheznek_rendoreink_a_hataron__foto

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások