20231209
Last updateSze, 01 nov. 2023 2pm

rovas logo

2014 december 12, péntek

MVSZ Elnökségének nyilatkozata 

Szerző:

Mint a címben is ( MVSZ Elnökségének nyilatkozata) és a tartalomban is olvashatjuk mennyire elfajult már a szűnni nem akaró megalapozatlan rágalmazások hadjárata. A Magyar megmaradásért honlap mindaddig kiáll a MVSZ magyarságépítő tevékenysége mellett amíg ennek ellenkezőjét nem látja. Ezért a jelenlegi nyilatkozat is felkerül a honlapunkra azzal a kikötéssel, hogy ide semmilyen megalapozatlan hozzászólást nem engedek fel még csak "féligazságosnak" tűnőt sem. Az olvasók maguk döntsék és tárgyalják egymást közt (telefon drótposta stb.) de ennek a nyilatkozatnak is itt a helye! (egyes kiemelések tölem) Szeretettel: >Zoli< MM. főszerkesztő

Az MVSZ Elnöksége Dr. Drábik Jánosnak, az MVSZ Stratégiai Bizottsága elnökének javaslatára, egyhangú szavazattal – 24 IGEN,  0 tartózkodás és 0  ellenszavazattal – nyilatkozatot fogadott el, amelyet alább közzéteszünk.

Az MVSZ Elnökségének nyilatkozata

Az MVSZ Tagjainak és Tisztségviselőinek, valamennyi igaz magyarnak a Kárpát-medencében és a nagyvilágban!

A 2014. december 6-án szombaton megtartott tanácskozásukon az MVSZ Elnökségének a tagjai megdöbbenve értesültek arról a szűnni nem akaró rágalomhadjáratról, amelyet névtelenségbe burkolózó, gyáva és lelkiismeretlen emberek folytatnak Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke ellen, immáron évek óta. A tényekkel alá nem támasztott, légből kapott állítások annyira nyilvánvaló hazugságok, hogy teljesen alkalmatlanok arra, hogy érdemben vitába lehessen velük szállni.

Mi, az MVSZ Elnökségének a tagjai, jól ismerjük Patrubány Miklóst, akinek szakmai tudása, emberfeletti munkabírása és igaz magyarsága nélkül a Magyarok Világszövetsége – amely évek óta semmilyen állami támogatásban nem részesül – nem is tudna működni. Hosszan tartana felsorolni mindazt, amit az elmúlt másfél évtizedben a Magyarok Világszövetsége tett a magyar nemzet megmaradása és gyarapodása érdekében. Mindezt Patrubány Miklós hozzáértő vezetése, példamutató emberi magatartása nélkül nem tudtuk volna elérni. Ellenségei, irigyei mindent megtettek azért, hogy akadályozzák nemzetünk számára oly fontos és hiánypótló munkáját.

Patrubány Miklós legteljesebben bírja az Elnökség valamennyi tagjának a bizalmát. Az Elnökség meg kíván adni minden segítséget ahhoz, hogy a Magyarok Világszövetsége – Patrubány Miklós elnök vezetésével – továbbra is eredményes munkát végezhessen a magyar nemzet egészének a szolgálatában. Patrubány Miklós elnök úrnak ehhez a munkájához jó egészséget és a Jó Isten gazdag áldását kívánjuk.
Az MVSZ Elnöksége

Álnevek mögé megbújva, egy azonosságát nem vállaló csoport az MVSZ elnökét rágalmazó levelek szűnni nem akaró áradatát ontja a világhálóra. E jelenséget napirendjére tűzte a Magyarok Világszövetségének Elnöksége és elhatározta, hogy fellép az MVSZ-ből kizártak sajtószolgálata (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)  és a magyar felderítő (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) címekről küldött rágalmazó levelek álnevek mögé meghúzódó tetteseivel szemben.

MVSZ Sajtószolgálat
8498/141210

Megnyitva 1760 alkalommal

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások