20240423
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 június 01, szombat

A Földtörvény 2/3-os lesz, tehát megváltoztathatatlan!

Szerző: Váralja Szövetség és Élőlánc

Június 3-án mindenkinek el kéne jönni!

tuntetes1

A Mátyásföldön 24-én lezajlott nagygyűlés megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=l_81RnYS_0o
 
Június 3-án szavaz az Országgyűlés az új földtörvény véglegesítéséről. Ezen a napon gyakorlatilag eldől az ország sorsa.  Jöjjön el Ön is a Váralja Szövetség és az Élőlánc megmozdulására egy tisztességes földtörvény érdekében! "Kiáltsuk be" mindnyájan, hogy "NEM"!

A Kormány által benyújtott  tervezet ugyanis teljességgel elfogadhatatlan. Nagytőkés érdekcsoportoknak, külföldieknek, nagybirtokosoknak játssza át földjeinket. A részletek  megtalálhatók a www.kielegyenafold.hu honlapon az Élőlánc Magyarországért által a miniszternek írt nyílt levélben, a Váralja Szövetség miniszterhez írt levelében és a civil szervezetek által készített elemzésben.

A Földtörvény 2/3-os lesz, tehát megváltoztathatatlan! 

Felfoghatatlanul nagy a tét, és a parlamenti  képviselők jelentős része nem a mi érdekeinket képviseli - tisztelet a kivételnek - ezért oda kell mennünk, és kinyilvánítani az akaratunkat, figyelmünket, figyelmeztetni őket 2/3-os felelősségükre. Nem lesz több esélyünk!

A magyar nép most megmutathatja erejét. Hát mutassa meg!
Szeretettel várjuk június 3-án hétfőn 18.00 órára az Alkotmány utcába! (A Parlamenttel szemben, a Vajkay utca kereszteződésénél.)


A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások