20210418
Last updateH, 21 dec. 2020 2am

rovas logo

2012 november 20, kedd

Nyílt levél dr. Feldmájer Péternek

Szerző: Lengyel Károly

Mint Ön előtt is ismeretes, Martonyi János külügyminiszter erről természetesen úgy nyilatkozott, hogy MAGYARORSZÁG egy független Palesztina létrehozásában és annak környezetével békében történő egymás mellett élésben érdekelt.

NYÍLT LEVÉL

dr. Feldmájer Péternek

Mazsihisz elnök
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az elmúlt napokról és órákról, illetve az arról szóló véleményekről

Tisztelt dr. Feldmájer Péter!

Ön ugyebár egy független ország állampolgára? Magyar állampolgár.

Mint tudja, ez az ország döntő többségében keresztény, és őslakos államalkotó nemzet hazája. Meglehet, másik állampolgársága kapcsán eltérő véleményt is megfogalmazhat, mint a Magyar Köztársaság külügyminisztériuma.

Mint Ön előtt is ismeretes, Martonyi János külügyminiszter erről természetesen úgy nyilatkozott, hogy MAGYARORSZÁG egy független Palesztina létrehozásában és annak környezetével békében történő egymás mellett élésben érdekelt.

Le kell szögezni, ez nem antiszemita vélemény, hiszen a palesztin nemzet éppen úgy a szemita népek sorába tartozik, mint Izrael fiai. Minden, a világot behálózó ezzel nem egyező állítás ellenére.

Le kell szögezni, hogy a kődobáló palesztinokra messzehordó önjáró lövegekkel rárontó hadsereg egyértelműen hódító, és megtorló hadműveletet hajt végre Gázában. Ez ebben az órában már történelmi tény. A tények pedig makacs dolgok, amivel felénk a kultúremberek nem szoktak vitatkozni.

Ezért azt követelni a független, demokratikus MAGYARORSZÁG kormányától, hogy Izrael oldalán foglaljon állást, enyhén szólva bölcsességen kívüli elvakultságot mutat.

Azt is le kell szögezni, hogy Izrael bizonyítottan fajüldöző politikájának felhasználásával megfogalmazottan és vidáman lelkesedéssel hajt végre népirtást a palesztinok között.

E népirtásnak komoly gazdasági oka van. Izrael foszilis energiamezői kifogyóban vannak. Ezzel szemben a közelmúltban Gáza területén hatalmas, jó gazdasági hatásfokkal kitermelhető földgázmezőt találtak. Önök is tisztában vannak azzal, hogy ennek tulajdonjoga a palesztin nemzetet illeti. Mivel az az ország ma is Palesztina. Az az ország, amit vérfolyamra alapoznak, nem erkölcsileg létezik.

Az őslakosok ellehetetlenítése és egyéb furcsa műveletek végrehajtásával megváltoztatták a status quo. Volt-e azóta egyetlen békés éve annak a tájnak, mióta ez történt? Nem éve, de egyetlen napja sem telt békében. Érdemes elgondolkodni azon a tényen, hogy a palesztinopkat kivétel nélkül agresszornak kiáltották ki. Ha csak a tudósításokat figyeli valaki, számára ez is egyértelmű tény. Ha Izrael támadja meg az arabokat, az „természetesen" részükről akkor is önvédelem, ha a világon senki nem fenyegeti Palesztinában Izrael fiait!

Miként is lehet erről másképpen vélekedni akkor, amikor a nyári rekkenő hőségben rendre megfosztják a tiszta ivóvízhez jutás lehetőségétől Gáza ártatlan népét? Több méter magas, sok kilométer hosszú, hatalmas erővel és technikával őrzött kerítéssel határolta el Izrael Gáza földjét. Mi ez, ha nem faji megkülönböztetés?

Azonban ezzel de facto kimondatlanul azt is kinyilvánították, az a bekerített föld a palesztinoké. Amikor pedig ennek a ténynek az őslakos palesztin nemzet fegyverrel is nyomatékot ad, akkor minden hírügynökségnek előírják, hogy szélsőséges agresszornak, terroristának nevezzék az őslakosokat. Márpedig ha ilyen módon is az a föld a palesztinoké, akkor miként hatolhat be oda tankokkal idegen hadsereg, miközben a palesztinok rakétái lakatlan izraeli területeken mindössze kisebb homokfelhőt okoztak? Mert az a hadsereg azon a tájon bizonyosan idegen. Kétezer éve idegen!

Nos, dr. Feldmájer Péter, megpróbáltam higgadtan leírni az Önétől, Önökétől eltérő véleményem szabadon, egy szabad országban, amely ország nemzetétől és vezetőitől senki a világon nem kérheti az országunk érdekei ellen való idegen vélemények ismételgetését. Ez egyben véletlenül sem a Magyarországon velünk együtt élő hitsorsosai terhére megfogalmazott vélemény. Ha ezt másképpen értékeli, az kirekesztő gondolkodásra utal. Akkor mi mit mondjunk? Mondjuk azt, hogy az államalkotó keresztény többséggel szemben ez a vélemény antikeresztény? Furcsa volna, mint fordítva is az.

Tegnap néhány magyar ember Izrael budapesti nagykövetségének kerítése előtt néhány égő gyertyát és mécsest helyezett el. Az erről szóló tudósítás rövidfilmjét többször is megnéztem. Ők nem araboztak, nem zsidóztak. Tudja mi hangzott ott el? Azt mondták, hogy ebből ne legyen még nagyobb háború. Ők legalább tudatában vannak annak a ténynek, hogy a vérrel szerzett ország hadserege bármilyen parancsot végrehajt.

Képzelje, dr. Feldmájer Péter, Nürnbergben sem vették figyelembe, hogy a háború sújtotta Németország tisztjei parancsra hivatkoztak. Ezt nem a védelmükben kell olvasnia, hanem annak a pernek a történetét ismerve. Mit gondol, dr. Feldmájer Péter a lövéseik utáni jövőről? Mert mindegy, hogy hogyan hívják a támadó országot, a katonai magatartás erkölcsileg és politikailag egy az egyben ugyanaz. Elfogadhatatlan az egész világ számára, most és mindenkor.

A gyertyát gyújtó emberek nem a palesztinok mellett a zsidóság ellen tették le a lángokat. A békéért. És természetesen véletlenül sem antiszemiták ezzel a cselekedetükkel.

Mint Ön is tudja, a büntetőjogi meghatározás alapján Magyarországon csak a független magyar bíróság állapíthatja meg a törvényben megkövetelt megfelelő bizonyítékok alapján ennek megvalósulását. Még a helyszínre érkező rendőrök sem intézkedtek a gyertyagyújtókkal szemben, de még egy egyszerű személyi azonosítás sem történt.

Miként követelheti bármely másik ország magyarországi szervezetének tagja ebben az országban, hogy a független magyar rendőrség intézkedjen, az ügyészség gyanút fogalmazzon meg az antiszemitizmus vádjával? Ez természetesen „költői" kérdés volt. A helyes válasz a magyar jog alapján, hogy soha, senki, sehogy.

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

A béke legyen a független Palesztinával és Önökkel!

Lengyel Károly

Budapest, 2012. november 16.

Megnyitva 2562 alkalommal

Hozzászólás   

#4 Sátán néperekabea 2012-12-18 09:31
Kedves Gyöngyi,

Nagyapád egészen biztosan nem "a szürke ködbe
távozott" még ha te úgy is érzed - akik viszont odalesznek a szürke ködbe azok feldmajer és
társai.
Pontosan ugy lesz ahogy Írod. NAGY BUKFENC LESZ Vár még juda gonosz népére.
Ha eljön az idö ugyanugy szemrebbenés nélkül kell tennünk amit tennünk kell, mint ahogy teszik ök mindenkor velünk.
Es ez nem lesz más, mint JOGOS ÖNVéDELEM !!
#3 A nagyvilágGyöngyi. 2012-12-15 20:05
Nekünk ezen, a Magyar földön az Öslakosaink is a magyarok voltak, vannak és lesznek !!! De a mazsihisz még is gyilkol bennünket magyarokat, gyógyszereket nem kapjuk meg amire szükségünk lenne, csak teljes árba, akkor miért vették le a fizetésünk 10-15 százalékát, hogy nyugdijas korunkra rendes ellátást kapjunk az egészségügyben ? Az élelmiszerekben föként a só amit igen felturingolták kálciummal, a gyógyszertárakban mindenütt letiltották körlevélben a kiadását, na miért !? kedves dr Felmájer Péter elvtárs !, hogy hagyfogyassza csak minden gyanu nélkül a GÓJ akik Kertész Iván elvtárs kijelentésére moslékot zabálunk. Nagyon elmerészkedett a mazsihisz, vajon hová fog jutni !- ezzel a gözerövel ? A magas piadesztára helyezett ember nagyot esik, hogy aligtud felállni, vagy felsem tud sohasem. Mózes sokat figyelmeztette a zsidoságot, a szent biblia kifinomitva, de inkább elhazudva más nemzetekre vetitve az intö szót , izraeliták mitsem halgatva az intelemre, konokok, vaskalaposok, gyilkosok a javából, 1950-ben a nagyapámat szemrebbenés nélkül dobták bele , élve a kénsavas medencébe, mert nem ment magától be a TSZ-be, kulákként megbélyegezve eltávozott szerencsétlen ember a szürke ködben. Ez az emlék maradt rám örökségben.
:sad:
#2 VÁ: Nyílt levél dr. Felmájer PéternekKödszurkáló 2012-11-24 21:46
Az izraeli időgép
Igen széles körben számoltak be arról, hogy Izrael beleegyezett abba, az Irán elleni háborút elnapolják az amerikai választások utánig. Kicsivel több, mint egy héttel a választások után, Izrael elindította a "célzott gyilkosság" akciót a Hamász vezetője ellen, ami beindította a jelenleg is folyamatban lévő aktuális fordulóját a harcoknak. Miért aktuális? A választ a januári izraeli választásokban kereshetjük. November 14-én, a Hamász katonai parancsnokát, Ahmed Jabarit meggyilkolták egy izraeli rakétatámadással. Az esemény keserű iróniája, hogy alig néhány órával a támadás előtt, a Hamasz megkapta a javaslattervezetet az állandó fegyverszüneti megállapodásról Izraeltől. Ahmed Jabari célzott meggyilkolását kiterjedt bombázások követték a Pillar of Cloud (Felhő pillér - Mózes 13:21-22) égisze alatt. Az utóbbi egy gondosan megtervezett katonai törekvés. "A támadás előtt egy órával a Hamász erős emberét, Ahmed Jabarit meggyilkolták, miután megkapta a tervezetet a tartós fegyverszüneti megállapodásról Izraellel, amely magában foglalja a tűzszüneti mechanizmusok fenntartását a Gázai övezetben." (Haaretz, 2012. november 15)

Mint tudjuk, Izrael az amerikai elnökválasztások előtt Irán megtámadását szorgalmazta, illetve, ha pontosan fogalmazunk, ki akarta kényszeríteni az USA kormányától, és Mit Romney háborús politikáját támogatta, amit Obama, a mesterségesen gerjesztett Sandy-hurrikán bevetésével hárított el, megszerezve így az újraválasztásához szükséges szimpátiát, és kihasználta a gyors intézkedés keltette pillanatnyi elégedettséget elnökségével. Ez a szimpátia kezd alábbhagyni a FEMA-táborokba szállított, károkat elszenvedő lakosság részéről, mert az érintettek börtönnek tartják a tábori körülményeket, és az ár visszahúzódtával sem engedik vissza őket otthonaikba. A rendszeres katonai ellenőrzés, a nem csak nappal, de éjszakánként is felettük cirkáló helikopterek, egyre nyomasztóbban hatnak rájuk, míg az USA tagállamok közül több, a kilépési szándékát jelezte azzal, hogy összegyűjtöttek egymillió aláírást, élükön Texas-állam lakosaival.
(...)
Izrael a saját választásait januárban tartja. Sok kommentátor azt mondja, hogy a támadások a Gázai övezet ellen, egy cinikus trükk az izraeli miniszterelnök részéről, hogy megnyerje a választásokat, és hogy újraválasszák:
(...)
Egy másik figyelmeztetése is van az Izrael által szított arabok -és perzsák ellen indított háborúnak. A szefárd zsidóság, rabbijuk "Nagy Izrael" ígéretével, boldogan menne a "szent háborúba", miközben megkezdődhetne a kazár-zsidó kirajzás, hogy fogadni lehessen a tervek szerinti széttelepítendő izraeli "menekülteket". Ez az igazi riasztás, amely Magyarországot, Németországot, Lengyelországot, közvetetten egész Európát, Kanadát és Ausztráliát is érzékenyen érinti, mert egy fizetésképtelen Európa nem képes orosz gázt, olajat és kínai bóvlit vásárolni, viszont Izrael és az USA markában tarthatja az energetikai, és ezen keresztül minden ellátását. A görögöktől, Ciprustól és a palesztinoktól csalással és erőszakkal megszerzett földközi-tengeri olaj -és gázlelőhelyek ezt hivatottak biztosítani a tervezetek szerint. Ezért írtam a közelmúltban a görög, ciprusi, palesztin, izraeli és szíriai lelőhelyek stratégiai jelentőségéről.

(hungarianrealnews.com/news.php?readmore=302&c_start=60#c4626)
+1 #1 VÁ: Nyílt levél dr. Felmájer PéternekRékabea 2012-11-23 09:06
Palesztinának nem a szemita arabok az öslakosai !
De nem is a szemita judeaiak !

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások