20230328
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2012 január 15, vasárnap

Számadás össztűzben - Kihívó ultimátum Magyarország ellen

Szerző: MVSZ

Példa nélküli össztűz zúdul az új esztendő első napjaiban a magyar kormányra és Magyarországra. / A Nemzetközi Valutaalap és az Európai Unió kormánya, az Európai Bizottság, a nemzetközi sajtó és a bankvilágot szolgáló hitelminősítők egyszerre helyezték nyomás alá az országot és kormányát.

Precedens nélküli és megengedhetetlen az Európai Bizottság viszonyulása, amely a parlamenti szünet idején egyhetes határidővel kötelezné Magyarországot egyes törvényeinek módosítására. Ez a lépés már nem a magyar kormány bírálata, ez Magyarország megalázására, megtörésére tett álcázatlan kísérlet. Partner nem, csak ellenség adhat ilyen kihívó ultimátumot!

Ebben a helyzetben összefogásra, nemzeti egységbe való tömörülésre van szükség.

A Magyarok Világszövetsége elutasítja a Magyarország szuverenitása ellen indított, a szovjet birodalom összeomlása óta Európában példa nélküli támadást, és józanságra szólítja annak elkövetőit.

A Magyarok Világszövetsége támogat minden olyan megmozdulást, amellyel a magyar nép elutasítja és fellép az ellene irányuló támadással szemben.

A Magyarok Világszövetsége felhívja tagjait és híveit, hogy támogassák aláírásukkal az Eva Maria Barki, nemzetközi jogász által kezdeményezett Hungaria semper libera, avagy  Magyarország mindig szabad felhívást (http://www.mvsz.hu/sajtoszolgalat/20120111_barki.html), valamint az Élőlánc Magyarországért mozgalom felhívását, El a kezekkel Magyarországtól! (http://elolanc.hu/index.php/el-a-kezekkel#en ).

A Magyarok Világszövetsége felhívja tagjait és híveit, hogy vegyenek részt azokon a megmozdulásokon, amelyeket Magyarország védelmében szerveznek, kezdve a Jobbik által szombatra, január 14-re 14 órára, az Európai Bizottság Magyarországi képviselete elé – II. ker. Lövőház u. 35. – meghirdetett, Tagok legyünk,vagy szabadok? tüntetéssel, el egészen a Fidesz közeli Civil Összefogás Fóruma által szervezett, január 21-én, 16 órakor a Hősök teréről a Kossuth térre induló, Magyarországért békemenetben.

Ha majd a kormány hirdet megmozdulást Magyarország védelmében, azon részt venni ugyancsak minden magyar kötelessége.

Magyarország kormányának méltányolnia kell polgárainak nemzeti összefogását, szolidaritását. Egyben el kell készítenie azt a számadást, amelyben feltárja és beismeri, majd levonja a szükséges következtetéseket és korrigálja azon hibáit, amelyekről Magyarország külügyminisztere már nyíltan vall a külföldi sajtóban, és amelyeknek az idegen érdekű össztűz mesterkedőin túl, részük van Magyarország mostani súlyos helyzetének kialakításában.

Éljen a mindenkor szabad Magyarország!

A Magyarok Világszövetsége

 

Forrás: MVSZ Sajtószolgálat - 7385/110113

Megnyitva 3272 alkalommal

Hozzászólás   

#3 mvszKirály B. Izabella 2019-06-09 08:13
Megtévesztett a 2012. januári dátum.
+1 #2 Gyöngyi 2012-05-17 16:24
Hól vallás, hól nemzet a zsidó ? - mikor melyik szóhasználat a kedvezö ennek a háttér hataslomnak. Figyeljétek a gögös sehonnaiakat az országunkban, minden ravaszsággal elöre jutnak mert a biztositó is minden megfontolás nélkül dusás kártéritést fizet nekik még akkor is, ha ránézésbül is látszik, hogy a kárja a saját maga csinálta, csak is azért mert több pénzhöz akart jutni mint az értéke volt. De a magyaremkber, ha valami oknálfogva kárt szenved még a harmada értékét sem kapja meg a biztositótól, hól ott évtizedekig fizette a dusás biztositást, a zsidónak elég kéthónap is ahhoz, hogy hozzájusson az értékének a töbszörösséhez. Továbbá egyre jobban kinyilvánitják magukon, hogy zsidók, kihivóan is viselkednek a magyarokkal szemben. Kikell takaritani az országunkból a zsidóságot, a cigányságot, és a bevándorlókat ! a magyarokat is küldjék haza! aki ithon nemtud megélni az vessen magára. Mi a hazánkban élök szenvedjük ki a vándorlók jobblétüket, hát nem !!! - minden nemzet kitakaritja magából az idegeneket, akkor hóvá mennek az ilyen vándor kiszolgáltatottak ?- az országunk többé nelegyen hazájuk !!! Mi itt az öshazánkban, ne engedjünk senkit rajtunk bitorolni, és a zsidó szomszédokat se hagyjuk leskelödni, halgatozni rajtunk, mert minden zsidóember fehér sállal letakart sivatagi kigyó, besugó azért kapja a tartós élelmet félévente, mikor minek van elnevezve , álcázva az adomány. Ne kérlejétek magatokat honfitársaim, egyszer s mindenkor fogjunk össze és küzdjünk meg ezért a szép értékes földért amit az öseink megszenvedtek miértünk, hogy legyen hazánk-otthonunk ebben a kárpátmedencében. Ne engedjűk elvenni senkinek, mert kell az utódunknak is ország és hazahaz.!!! :eek:
+2 #1 Melczer Lajos 2012-01-17 16:37
Mindent meg kell tenni az összefogásért, csak ez segíthet országunkon.

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások