Print this page
2011 november 29, kedd

Sárga Csekk Mozgalom

Szerző: Internetről

Te is kapod? Győzöd még fizetni? Meddig? Tudsz még élelmiszert vásárolni? Nem fázol még? Tudd meg, nem vagy egyedül!

Találkozzunk a posta hivatalok előtt minden héten pénteken 17 órakor!

Legyen a kezedben egy sárga csekk , hogy tudjuk , közülünk való vagy!

Ismerkedjünk meg egymással, beszéljük ki gondjainkat, hogy tudjuk több millióan vagyunk!

4 millió adófizetővel és 3 milló nyugdíjassal áll szemben a hatalmi agresszió, és a 380 parlamenti képviselő!

Célunk

Mindenféle pártoktól, mozgalmaktól, szövetségektől mentes össznemzeti egység kialakítása, a saját jövőjükért elszántan tenni akaró magánemberek hatalmas, kikerülhetelen tömeggé szerveződése.

Vegyük kezünkbe sorsunkat!

Ha mégis tagja vagy valamilyen szövetségnek, vagy mozgalomnak, ne várj a vezetőség utasítására, hanem végre cselekedj, magánemberként hallgass a lelkiismereted parancsára!

Ne dőljünk be többet semmilyen pártpolitikus ígéretének, ne hagyjuk, hogy újra és újra becsapjanak bennünket, a nem létező demokrácia mögé bújva!

TUDJUK SOK MILLIÓAN VAGYUNK, HATALMAS ERŐT KÉPVISELÜNK, MÉG ARRA IS KÉPESEK VAGYUNK, HOGY DECEMBER 21.-ÉN, - AZ ÉV LEGSÖTÉTEBB NAPJÁN- GYERTYÁT GYÚJTSUNK NAPLEMENTE UTÁN ANNAK A BIZONYOS NAGYVÁROSNAK ANNAK A BIZONYOS TERÉN!

Ne bízzatok meg azokban az emberekben, akik kérés nélkül szervezkedni kezdenek, tanácsokat próbálnak osztani, másokat kioktatni, illetve bármely párt propagandáját hirdetik.

Jegyezzétek meg, egyetlen párt sem fog az oldalatokra állni, mint ahogy eddig sem a mi érdekünket védték az elmúlt 20 év alatt, és ahogy napjainkban sem teszik.

Az általunk ismert rendőröknek, nyomzóknak, gazdag vállalkozóknak szintén nem érdekük az emberközpontú társadalmi rendszer!

Azon a bizonyos téren december 21.-én senki nincs felkérve arra, hogy beszédet mondjon, hogy megmondja mit gondoljatok, mikor és mit csináljatok!

Aki ezzel próbálkozik, az provokátor. Őt azonnal el kell hallgattatni!

Ne hozzunk se zászlót, se táblát, se transzparenst, se semmilyen fegyvernek alkalmas tárgyat!

Kiabálni, politikusokról gúnyverseket skandálni sem lehet, mert a magyarországi gyülekezési törvény alapján a rendőrség azonnal feloszlathatja a tömeget.

EZ NEM TÜNTETÉS, NEM DEMONSTRÁCIÓ, NEM POLITIKAI RENDEZVÉNY!

Gyújtsunk fényt Magyarországért, és gyermekeink jövőjéért!