20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 március 26, péntek

EMM Budapest: Felhívás pedagógusokhoz, oktatásügyi szakemberekhez

Szerző: EMM

Az erős nemzettudatú, erkölcsös nevelést, korszerű oktatást kapott ifjúság a magyarság jövőjének záloga. Mesterségesen megosztott és a végletekig szétzilált társadalmunkban csak a fiatalok kis része van abban a helyzetben, hogy mindkettőt megkapja.

A mindenkori "demokratikus" kormányok ugyanis nem a nemzet érdekeit képviselik, hanem elárulói annak. A maga előtt célt és megoldást nem látó társadalom az önfenntartás helyett önmagát pusztítja.

Az ifjúság helyes nevelésének őrzője, korszerű oktatásának garantálója a jövő magyar kormánya lesz. A megtisztított és szükséges részeiben új alapokra helyezett ifjúság- és oktatáspolitika kidolgozása megkezdődött. A jelenlegi, önző politikai érdekektől vezérelt oktatáspolitika helyett az Egységes Magyarország Mozgalom és szövetségesei nemzetérdekű és a szakmát méltó módon elismerő oktatásügyet fognak életre hívni. A szakemberek háttérbe szorítása és ellehetetlenítése helyett mi a szakembereket megbecsüljük és bevonjuk a tervezőmunkába.

Az Egységes Magyarország Mozgalom budapesti szervezete ehhez a munkához várja pedagógusok, oktatásügyi szakemberek jelentkezését, kiemelten:

- általános iskolai, középiskolai és felsőoktatásban dolgozó tanároknak, hitoktatóknak,

- pedagógiai szakmai szervezeteknek,

- iskolaigazgatóknak, oktatási intézmények vezetőinek,

- módszertani szakembereknek

- tantervelméleti szakértőknek

- oktatási területeken tevékenykedő menedzsereknek

- a pedagógiai pszichológia képviselőinek a jelentkezését.

A Budapestről és környékéről érkező a jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk!

Az ország más területein élő pedagógusok az

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

e-mail címen jelezzék részvételi szándékukat a szakmai munkában!

Hozzászólás  

#1 Magyarországot leigázzákS. Tejfalussy András 2018-05-31 23:28
AZ ALAPJOGOK BIZTOSÁHOZ ÉS A KÚRIÁHOZ, ÉS AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGHOZ IS

A magyar emberek jogos védelmében (Btk.), nyilvános közérdekű bejelentésként és tiltakozó petícióként is megküldve, követelve a nyilvánvaló alkotmányjogi csalásra* is alapozott izraelita betelepülés liberalizálás, s az izraeli és ukrán-orosz izraeliták vízummentessége visszamenőleg is törlését. Indokolás és bizonyítékok:

A népszavazással nem megerősített, vagyis érvénytelen korábbi Alkotmány és új Alaptörvény alapján*, jogellenesen tevékenykedő országgyűlés és kormány lehetővé tette az izraeli és az ukrán-orosz izraeliták vízummentes (liberalizált) bejövetelét Magyarországra. Ezek ide szült gyermekei magyar állampolgárságot kapnak és nevükre, a szülők és a cégeik korlátlanul felvásárolhatják a magyarországi ingatlanokat, tehát a hazai országgyűlés és kormány segít megvalósulni az Izraeliták Szövetsége és Simon Perez volt izraeli elnök Magyarország felvásárlási tervét, amihez a „Stop Só Program” nemzőképtelenné mérgezi a magyarokat!**

Az Izraeliták Szövetsége 1910-ben publikált, hazánk trianoni szétdarabolását is megalapozó leigázási terve:
„Russischen Invaliden (1910 dec. 30, 285. szám). Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet a magyar lapok is közöltek. A Weimaier Hist.-Gen. Taschenbuch, S. XII. fordítása szerint a következőket tartalmazta”:
Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendő anyagi eszközötök, a párizsi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk már is gyűjtéseket rendez és az adományok váratlan bőséggel folynak be a pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezéből kiragadjátok és hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összeget áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek.” / A HÍDFŐ Baráti Köre (Fabó László, 22 Hancock Street, San Francisco, CA 94114, U.S.A.) „Országhódítók” c. kiadványából. /

Tűrhetetlenül sérti a magyarok emberi jogait, hogy betelepülni engedték a zsidókat rablógyilkosságra felbiztató „leigázási terv” és a vele összefüggő Cionkáté és Talmud diszkriminációs előírásainak alávetett izraelitákat, akik pl. ilyen „törvényi előírásoknak” kell megfeleljenek: Cionkáté: Zsidó cég csak zsidókat foglalkoztasson. Talmud: A nemzsidókkal való társulás tilos (Sanhedrin 63 b. lap). Nemzsidó csak szennyezett vizet ihat (Taanith 10 a. lap). Csak zsidó gyógyulhasson tiszta desztillált ivóvíztől és (tiszta) konyhasótól (Baba kamma 93. b. lap). Aki tulajdonképpen nemzsidót akart megölni, zsidót is büntetlenül megölhetett (Sanhedrin 73 b. lap). Barmok a nemzsidók (Baba mezzia, 114 a. lap). Nem szabad a keresztények életét meghosszabbítani (Aboda zara 27 b. lap /Tosephoth). Amiért egy nemzsidó halált érdemel, az a zsidónak megengedett dolog (Sanhedrin 59 a.lap /Tosephoth). Az asszony egy zsák, amely tele van szennyel, nyílása csupa vér és mégis mindenki fut utána (Sabbath 152 a. lap). Tilos, hogy zsidó egy másik zsidó telkével szomszédos telket adjon el nemzsidónak (Baba kamma 114 a. lap). A Talmud elleni bűnök súlyosabbak, mint a Törvény elleniek (Sanhedrin 88 a. lap). Zsidó bíró a nem zsidó kárára csalni köteles (Baba kamma, 113 a. lap /Misna) stb. Lásd „A Talmud magyarul”-ban! (Fordította: Luzsénszky Alfonz. Első kiadás: 1910. Tizedik bővített kiadás Bp. 1940., Hasonmás kiadás: Gede Testvérek bt., 2002.)

Miután az államvezetés a „Soros”-ozással és a „muszlim migráció elleni népszavazással” sem tudta „utólag legalizálni”, hogy megengedte a külföldi izraeliták itt élését, majd valószínűleg „alaptörvény módosítással” próbálják azt a látszatot kelteni, hogy népszavazás mellőzésével is joguk volt/van talmudistákat beengedni!

*Érvénytelen alkotmányon alapul a „betelepedés”, lásd Dr. Lenkei János Pál: „Magyarország alkotmánya” (MagyarorszagAlkotmanya-LJP) 30./30 oldal, ** és a népirtás, lásd: www.tejfalussy.com, 101. email könyv!

Verőce, 2018. május 30.

(nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök, sz.sz.: 1-420415-0215, an.: Bartha Edit, (a MAGYAR EGYSÉG PÁRT elnöke, néhai Dr. Lenkei János Pál egykori munkatársa, mint megbízás nélküli kárelhárító ügyvivő (Ptk.). Magyarország 2621 Verőce, Lugosi u. 71. Levelezési címek: 1036 Bp. Lajos u. 115. III. 18. és . Honlap: www.tejfalussy.com. T.: +36 20 2181408

( Iratjel: Peticio-ajbh-180530 )

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások