20220820
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2022 június 01, szerda

"Vezetőink" hazaárulásban bűnösek, mondja az igazi pápa

Szerző: Vigano Érsek

Viganò érsek figyelmezteti a nemzeteket a WHO pandémiaszerződés hatalomátvételére: "A szuverenitás feladása hazaárulásnak minősülő bűncselekmény

viganoersek 1Carlo Maria Vigano érsek

Az elkövetkező napokban az Egészségügyi Világszervezethez csatlakozó nemzetek szavaznak a WHO világjárványok kezelésével kapcsolatos állásfoglalásokról.

Ezek a határozatok a polgárok egészségével kapcsolatos szuverenitást egy olyan nemzetek feletti testületre ruházzák át, amelyet nagyrészt a gyógyszeripar és a Bill & Melinda Gates Alapítvány finanszíroz.

Ha ezeket a határozatokat a többség jóváhagyja, a WHO kizárólagos nemzetközi hatáskörrel rendelkezik majd világjárvány esetén, hogy minden szabályt, beleértve a karanténokat, a zárlatokat, a kötelező védőoltásokat és az oltási útleveleket is, bevezethessen.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a szervezet immunitást élvez, így tagjait sem bíróság elé állítani, sem elítélni nem lehet, ha bűncselekményt követnek el. A nem megválasztott technokraták paradox módon nagyobb hatalommal fognak rendelkezni, mint amit a polgárok demokratikus szavazatukkal képviselőikre ruháznak.

Tekintettel arra, hogy a szuverenitás feladása minden nemzet törvényei szerint hazaárulásnak minősül, és hogy a parlamentek nem hozhatnak a nemzet érdekei ellen törvényt, nemhogy megsérthetnék az általuk képviselt polgárok természetes szabadságjogait és alapvető jogait. Úgy vélem, senkinek sem fog elkerülni a figyelmét, hogy a WHO ezen kísérlete, hogy kisajátítson egy olyan hatalmat, amely az egyes nemzeteket illeti meg, arra irányul, hogy megakadályozza az Agenda 2030 elleni bármiféle ellenállást, amely az egészségügy területén is az orvosi és kórházi szolgáltatások drasztikus csökkentését, az egészségügyi ipar privatizációját és a betegségek vakcinák segítségével történő megelőzését célozza.

A pszicho-pandémia bebizonyította, hogy az uralkodók, a politikai rendszer, a média, az igazságszolgáltatás, a teljes egészségügyi ipar és maga a Szentszék is rabszolgasorba került egy olyan nemzetek feletti szervezet funkcionáriusaiból álló csoport diktátumai alá, amely nyilvánvaló érdekellentétet mutat. A kísérleti mRNS-szérum katasztrofális káros hatásait csak most ismerik fel, miközben sokan vannak, akik joggal várják el, hogy a döntések felelősei független bíróság előtt vonják felelősségre a felelősöket.

Ezért enyhén szólva is abszurdnak tűnik, hogy most a WHO-t akarják kötelező érvényű döntéshozatali jogkörrel felruházni, amikor a közelmúltbeli világjárvány és a vakcinakampány kezelése során a legnagyobb kárt a halálesetek és a maradandó egészségkárosodást szenvedett betegek számát tekintve okozták.

Amellett, hogy az általa elkövetett bűncselekményekért a mainstream média hallgatásának köszönhetően büntetlenséget élvezhetett, a WHO-nak teljes diszkréciója van a tekintetben is, hogy hogyan reagáljon a közelgő vészhelyzetekre, amelyeket nyilvánvalóan a gyógyszerlobbi tervez.A hippokratészi esküre hivatkozó egészségügyi személyzet marginalizálása azzal a kockázattal jár, hogy a normává válik, amellyel minden ellenvéleményt hangoztató hangot kiiktatnak.

Ebben a tekintetben jelentős, hogy az Új Világrendet ellenző nemzetek - mint Oroszország és Brazília - tisztában vannak azokkal a nagyon súlyos következményekkel, amelyeket ezeknek a határozatoknak a ratifikálása vonna maga után, és ezért ellenzik a jóváhagyásukat. Trump elnök hivatali ideje alatt egyértelmű jelzést küldött azzal is, hogy leállította az amerikai államkincstárból a WHO-nak nyújtott finanszírozást.

Ez volt az egyik oka annak, hogy a mély állam megakadályozta az újraválasztását 2020-ban, egy kompromittált és korrupt személyt támogatva, akinek a fia, Hunter részt vesz az ukrajnai amerikai biolaborok finanszírozásában. Ezért teljes támogatásomat fejezem ki a polgárok - különösen a tudósok, orvosok és jogi szakértők - iránt, akik elítélik a csatlakozó nemzetek nemzeti szuverenitását fenyegető fenyegetést, és akik azt kérik, hogy derüljön fény a múltbeli eseményekre és azokra a következményekre, amelyeket a WHO döntései a világ népességének egészségére nézve okoztak. Arra kérem az állam- és kormányfőket, akiket felkérnek, hogy fejtsék ki véleményüket e határozatok módosításával kapcsolatban, hogy utasítsák el azokat, mivel ellentétesek a közjóval, és a WHO és a WEF által évek óta tervezett globális puccs végrehajtására irányulnak az Agenda 2030 és a Nagy Újraindítás néven.

A globális egészségügyi kormányzás az Új Világrend egyik alapvető eleme, amint azt a rendszerrel nem kompromittálódott, tekintélyes szakértők világossá tették, és mint ilyet, el kell utasítani és ellenezni kell. Az ellenőrzés, a profit és a tömeges patologizálás logikáját olyan közegészségügyi politikával kell felváltani, amelynek elsődleges célja a polgárok egészsége és elidegeníthetetlen jogaik védelme. A Szentszéknek - amely állandó megfigyelő az ENSZ-ben és egy éve a WHO-ban is - kötelessége megerősíteni az egyének jogát az egészségügyi kezelések elfogadására vagy elutasítására, különösen annak a konkrét veszélynek a fényében, hogy a kísérleti genetikai kezelésnek még részben ismeretlen káros hatásai lehetnek.

És ha eddig (Bergoglio pápa) és a vele szövetségesek engedtek Gates, Schwab és Soros téveszméinek, akkor most eljött az ideje, hogy a katolikus egyház megvédje a leggyengébbeket, a védtelen magzatokat, a gyermekeket és az időseket, valamint azokat, akiket üzletemberek és összeesküvők cinizmusa megzsarolt, hogy arra kényszerítsék őket, hogy abortált magzati sejtvonalakkal szennyezett szérummal oltassák be őket. A Vatikán jelenlegi konspiratív hallgatása, a világjárvány kezdetén tett elhamarkodott kijelentései és a BigPharma szégyenletes támogatása után, a római Szanhedrin elítélésének lesz betudható, amely bűnrészessé tette magát egy Isten és ember elleni bűntényben.

A történelem során a hierarchia még soha nem prostituálta magát ilyen aljas és megalázó módon a világi hatalomnak. Imádkozzunk, hogy néhány püspök találja meg a bátorságot, hogy elhatárolódjon Bergoglio kollaboráns vonalától, és találja meg a szavakat, hogy felnyissa azoknak a jó embereknek a szemét, akiket eddig megtévesztett a globalista propaganda.

+ Carlo Maria Viganò érsek, 2022. május 21.

A főbb pontokat összefoglaló hír:

Interjú Vigano érsekkel

Vigano milliókat örökölt az apjától

Forrás: Pokol a földön és SCRIBD

Kiemelések és külalak MM szerkesztőtől

Megnyitva 1096 alkalommal

Hozzászólás   

#1 Nem Wuhan hanem Ukrajna lehet a COVID “szülőhazája”R Zoltán 2022-06-02 08:09
- Hunter Biden finanszírozta a COVID kutatásokat is Ukrajnában, évekkel a “pandémia” előtt már COVID-ról beszéltek: Oroszországnak akár erkölcsi kötelessége lehetett, hogy felvegye a harcot a bioterrorizmus ellen?(+VIDEÓ)

A Hunter Biden, a DOD (Department of Defense – Amerikai Védelmi Minisztérium) és az Egyesült Államok által finanszírozott ukrajnai biolaboratóriumok vitatott hálózata közötti, jól dokumentált kapcsolatokat nemrégiben a One America News Network , Pearson Sharp tudósította.

A múlt héten sugárzott részben Pearson elmagyarázta, hogyan használja fel az ukrajnai háborút az amerikai politikai intézmény arra, hogy az ukrán politikusok és oligarchák pénzét mossák a Bidén-bűnöző család segítségével.

informatialibera.ro/.../...

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások