20221001
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2022 március 28, hétfő

Az Azovi Gárda rémtettei

Szerző: Szőke Mária

VIDEÓ +18! Amit a Mainstream média eltitkol: Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal – Letartóztattak az oroszok az Azovi Gárda egyik parancsnokát, a jogos népharag elől az oroszok kellett megvédjék a neonácit

Az orosz-ukrán konfliktus valódi borzalmai egyáltalán nem emlékeztetnek arra a jól megkreált globalista propaganda áradatra, mely során Zelenszkijt és bűnszövetkezetét hősi globalista ikonoknak akarják prezentálni, a teljesen hülyének nézett emberek szemében.

Lássuk talán kicsit a valóságot is, amit nem Zelenszkij és kormányra került filmes cimborái hamisítottak! Megdöbbentő videók, képek, amelyek egyértelműen megmutatják, hogy az ukrán emberek valójában mennyire gyűlölik azt az ukrán, Azovi Gárdához tartozó parancsnokot (és természtesen a többi neonáci terroristát) akit az orosz haderők elfogtak és letartóztattak.

A videóban szereplők, többek között az alábbiakat mondják el:

Ez az az a személy, aki parancsot adott olyan emberek meggyilkolására, akik megpróbáltak elmenekülni Mariupolból és máshonnan, emellett utasításokat adott az ukrán erőknek, hogy telepedjenek be kórházakban és lakásokban, és onnan vívják meg a csatákat, a civil lakosságból szedett “emberpajzsoktól” védve. Volt , hogy fákhoz kötözték az embereket, a civil ukránokat és adtak nekik fegyvert tíz lövedékkel, hogy lőjenek az oroszokra, ahogy azok közeledtek, kényszerítették a polgárokat erre, mert az emberek általában nem csinálnák ezt, mert annyira utálják az Azovi Gárdát.

Ebből a videóból jól látható, hogy mit éreztek ezzel kapcsolatban.

„Az Azovi Gárda mindenkit lelőtt” – kiáltja Mariupol egyik menekültje.

A videón az Azovi Gárda egyik elfogott parancsnokát szembesítették a sajtóval és a népharaggal. Az emberszabású szörnyeteg neonácit idős emberek akarták meglincselni, annyi rémséget követett ott el.

A részletes beszámolót a következő linken tudjátok elérni. Én csak néhány képet teszek ide, hogy lássátok, csak azok menjenek arra az oldalra akiknek erős idegzetük van a borzalmak áttekintésében úgy képekben mint videókban.

azovbanda 1

A megkínzott ukrán nő holtestén belevágott horogkereszt, egyik karja le volt szakítva. EZEKNEK A “HŐSÖKNEK” DRUKKOL EURÓPA ÉS RAKJÁK KI AZ UKRÁN ZÁSZLÓT A PROPFILKÉPEKRE????

azovbanda 2

azovbanda 3

Március 27-én egy nő holttestére bukkantak kínzás nyomaival, a hasán horogkereszttel.

A DPR erői a holttestet a 25-ös mariupoli iskola alagsorában találták meg, amelyet az ukrán nacionalisták támaszpontként használtak. A nő karja leszakadt. Zacskóval a fején kínozták. A DPR forrásai egyelőre nem hoztak nyilvánosságra részleteket.

azovbanda 4

Lábon lőtt orosz hadifoglyok, akiket hagytak elvérzeni a kínzókamrákban azok a neonáci szörnyetegek, akik az ukrán lakosságot sem kímélik. EZEKNEK DRUKKOLNA A PROPAGANDÁVAL AGYMOSOTTAK CSAPATA???

“Ezek közül egyet sem szabad életbe hagyni! – kiáltja az öreg ukrán polgár – Zelenszkij kellene legyen az első akit felkötnek!”

Ukrán nácik megkínoztak egy nőt Mariupolban (fotók, videó 18+) ⇒ 

 

További cikkek melyek az azovi nácik és a nyugati propaganda hazugságai lepleződnek le más más újságírók által.

 

* KIK IS GYÁRTJÁK AZ UKRÁN HÁBORÚS PROPAGANDÁT?- Avagy hogy készült egy PR-osok tervezte FAKE NEWS hadjárat egy háború kapcsán… ⇒

* Putyinéknak igazuk volt! – Hunter Biden valóban segítette milliós finanszírozásokkal a halálos kórokozók kutatására szakosodott amerikai vállalkozót Ukrajnában ⇒ 

* Giorgio Bianchi olasz újságíró felhívása, aki megjárta a Mariupoli frontot : ” Ha Putyin bűnöző, akkor Bush apa és fia, Obama, Blair, Clinton, Mattarella bűnözők. Ki kell mondani!” (+VIDEÓ) ⇒

* VIDEÓ +18! Amit a Mainstream média eltitkol: Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal – Letartóztattak az oroszok az Azovi Gárda egyik parancsnokát, a jogos népharag elől az oroszok kellett megvédjék a neonácit ⇒

Megnyitva 2199 alkalommal

Hozzászólás   

#4 Neonáci emberkínzások válnak utcai rituálékká az Új Szentföldnek kikiáltott Ukrajnában!R Zoltán 2022-04-08 06:51
Amit a ” liberális Nyugat” elhallgat: neonáci emberkínzások válnak utcai rituálékká az Új Szentföldnek kikiáltott Ukrajnában! – Fákhoz kötözött, nyilvánosan megvert emberek haláltusájának videózása az új náci hobbi… (+18 VIDEÓ)

Miközben az európai emberektől az Új Világrend kitekert és álszent liberalizmusára hivatkozó páholymesterei elvárják, hogy például a “cigánypecsenyét”, a “cigány zenét”, ne nevezzék nevén mert szerintük ez rasszista indítékú diszkrimináció , addig ugyanezek az emberjog, liberális tótumfaktumok úgy tesznek, mintha nem tudnánk, hogy a hirtelen mártírok Szent Földjének kikiáltott Ukrajnában évek óta neonáci eszmék és az ezeket éltető, terjesztő csapatok virulnak. Olyan emberségükből kivetkőzött kétlábú szörnyetegek, akik lazán gyilkolnak nemcsak cigányokat, de nekik nem tetsző fehér keresztény embereket is, a láthatatlanul lapuló, de mindent irányítani akaró Kazár Maffia védelmét élvezve.

Számtalan fotó, videó látott napvilágot az ukrán neonácik rémtetteiről, elég csak a hírhedt Azovi Gárdára gondolnunk. Egy megdöbbentő helybéli náci rituálé borzolja most az emberek idegeit és emberségét, ugyanis Ukrajnában neonáci népszokás lett, hogy cigány embereket, vagy akit kinéznek maguknak, tolvajnak kiáltanak ki és fákhoz, lámpaoszlopokhoz kötözik ki, majd ott nyilvánosan kínozzák, vagy festékkel kenik be a kikötözött roma emberek arcát. És a neonáci bandák erre ráveszik és beidomítják azokat az emberségükből kivetkőzött ukrajnai civileket is, már akik kaphatóak ezekre a szadista bűntényekre

Részletek:

informatialibera.ro/.../...
#3 Shamanov bejelentette az orosz katonákat kínzó ukrán nacionalisták letartóztatásátR Zoltán 2022-03-30 14:20
Az orosz különleges erők foglyul ejtették a hadifoglyokat megalázó és kínzó ukrán nacionalistákat – mondta Vlagyimir Shamanov.

„[Azok, akik] bántalmazták a katonáinkat, nem sokáig örültek, három nap után különleges alakulataink elfogták ezeket a szemétládákat. Ma a lábunk előtt fekszenek, és kegyelmért könyörögnek" – idézte a TASS Shamanovot.


A helyettes kifejtette, hogy a kínzással gyanúsítottak a helyi Metalist futballklub egyik szurkolói csoportjából kerültek ki.


„Ők maguk mondták ezt az első kihallgatások során” – mondta Shamanov.

Korábban egy videót tettek közzé az interneten, amelyben az orosz hadsereget lábon lőtték. Azt jelentették, hogy ez állítólag a Harkov melletti Malorogansky tejüzem területén történt

Meg nem erősített értesülések szerint a kínzások egyik szervezője az Euromaidan egyik tagja és egy azovi fegyveres, Szergej Velicsko, akit Chileként ismernek.

Velichko az "Azovban" különleges kegyetlenséggel tüntette ki magát - a polgári lakosság, köztük a gyermekek meggyilkolásával.

Dmitrij Peszkov, az orosz elnök sajtótitkára azt mondta, felelősségre kell vonni azokat, akik részt vettek az orosz hadsereg kínzásának megszervezésében, akit elfogtak. Hangsúlyozta, hogy a Kreml látott egy videót, amelyen orosz katonákat lőttek lábon.

Az ukrán fél az orosz féllel folytatott isztambuli tárgyalások során megígérte, hogy a legszigorúbb intézkedéseket tesz az orosz hadifoglyokat kínzókkal szemben.


vz.ru/news/2022/3/29/1151024.html
#2 Egy videó ahol egy ukrán nő ugrik be az előadásban egy felirattal!R Zoltán 2022-03-28 22:18
Az ukrán nőt gyorsan elhúzták a kamerák elől, sorsáról nem tudni.

vk.com/video/@eltitkolttudas?z=video644727407_456239464

Röviden: Az "Ukrajna-24" csatornán az egyik alkalmazott élő adás közben a kamera elé tartott egy
rendszerkritikus feliratot azzal a felhívással, hogy Zelenszkij kapituláljon, hagyja abba a
drogozást és inkább térjen vissza a színpadra!".

A mainstream média természetesen mélyen hallgat az esetről.

A másik videó:
Elfogták mariupoli Azov zászlóalj parancsnokát, így búcsúztatta a nép

vk.com/video644727407_456239491
#1 WeritaszsWeritasz 2022-03-28 18:29
Itthon a még mindég 1919-es terror keretlegények ivadékait éltetik .

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások