20220528
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2022 január 25, kedd

"Konvoj" a szabadságért ! Vancouver- Ottawa

Szerző: Zoli és a tudósítók

Jelentések arról az izgalmas tüntetés megmozdulásról amit a teherautósok szerveztek meg Kanadában. Ez az esemény most célkeresztben lesz itt a mi honlapunkon is mert ezek a hős sofőrök nagy áldozatot hoztak a mi érdekünkben is. 

Néhány nagyon fontos nekem küldött tudósitást, levelet közlök nektek :

"Ma vettem le a FB-ról:.. 

 

Kanada névtelen hősei indultak hosszú útjaikra!

Hatalmas, erőteljes megmozdulás, óriási áldozatvállalás 38 EZER kamionos részéről, akiknél szintén betelt a pohár! Kötelezővé tették számukra is az "oltást", ha dolgozni akarnak a jövőben, ha a családjaikat el akarjak tartani... (No comment.) 

Az ő erejük, elszántságuk ad erőt ma az ország népének, hogy talán sikerül valamelyest visszakapni Kanada, a kanadai nép szabadságát, megszabadítani bennünket ettől a zsarnokságtól, az értelmetlen, alkotmányellenes kényszer intézkedések beintő hatásaitól! 

* Szabadságot követelünk valamennyien! 
* Lehetőséget az élet folytatásához! 
* Lehetőséget a munka végzéshez, a jövő építésééhez! 
* Szabad mozgást, szabad elhatározásból! 
* Szabad döntés jogát, hogy mivel akarjuk vagy nem akarjuk kezeltetni, gyógyíttatani magunkat!...
* Elég volt az agy mosásból, az emberek egymás ellen uszításából, a gyűlölet keltésből, a megkülönböztetésből, a beteges félelemkeltésből!!! 

Valamennyiünk érdekeit képviselik most azok a bátor, elszánt kamionosok, akik a zord kanadai télben minden áldozatot, veszélyt vállalva útnak indultak Ottawa fele...

Legtöbbjüknek hetekig tart majd az útjuk, oda-vissza, nem számolva a bizonytalan ideig való Ottawaban tartózkodást Hatalmas országunk minden pontjáról csatlakoznak a konvojhoz, rengetegen személygépkocsival is, végeláthatatlan sorokban, százezrek haladnak nyugatról keletre, keletről nyugatra, délről keletre... A cél: Ottawa, a Parlament korbevétele, végeláthatatlan tömegű hatalmas kamionokkal... 

Fogadalmuk szerint, addig nem tágítanak, amig eredményt nem érnek el! Kitartanak a végsőkig. Rengeteg támogatójuk van, a hosszú útjukon végig, hotelok, motelok tulajdonosai, cégek és maganemberek várják Ôket az utakon is, étellel, meleg kávéval, teával, szállással a nap végén... 

A benzinkutak nagykereskedelmi áron töltik tele üzemanyaggal az ÖSSZES kamiont, ki se kell szállniuk, olyan szervezetten zajlik minden. Az üzemanyag kifizetését utólag, központilag rendezik a szervezők! Pontos tervek szerint, percre kidolgozott a szervezes. 

Több helyen folyik a pénz gyűjtés, a jelenlegi állas szerint 1 millió 500 ezer dollar jött már össze adakozásból, és a számok naponta növekszenek!!!  (ma már 4 million felül van 2022-01-25)

Nem lehet könnyek és meghatottság nélkül nézni, olvasni, hallgatni a számtalan hír közvetítést, videót, DE!!!... igen "érdekes" módon sem a TV-ben, sem a rádióban, sem az újságokban EGYETLEN SZÓT SEM említenek erről az eget-rengető, világraszóló megmozdulásról! Érdekes?! Nem tudom, nem is vartam, hogy a -hazug media egyetlen szót is ejt majd róluk! Igy aztán, az van, amit előre tudtunk. 

Szívem minden szeretetével és a legnagyobb tisztelettel hajolok meg VALAMENNYIÜK előtt, akik bármilyen módon részt vesznek, és támogatják az út sikerét! 

Valamennyink életének további alakulása múlik azon, mit sikerül kicsikarni ebből az elvetemült, diktatórikussá képzett jelenlegi kormánytól! 

Ki kell Ôket zavarni a Parlamentből! Nincs más alternativa!
Embernek kijáró jogainkat, emberhez méltó szabad életünket követeljük vissza!

Draga Pityukám, ha élnél, akkor most mi is Ottawa fele tartanánk az egyik kamionnal... Igy csak képzeletben utazom Veled együtt, hogy segítsük megmenteni a gyerekeink, az unokaink jövőjét! 

Balesetmentes, zökkenőmentes célba érést kívánok minden kamionosnak, minden résztvevőnek. Jó egészséget, jó közérzetet a hosszú úton! 

Erőt, bátorságot, elszántságot es hitet abban, hogy sikerrel járjon ez a nagy vállalkozás!

Kanada és a világ szeme rajtatok van! Akkor is, ha az aljas, gyáva kormányfőnk nem is vár benneteket, mivel "éppen most" ment vakációra hirtelen, váratlanul... Vajon, miért?... költői kérdés. A választ tudjuk valamennyien.

Eros a hitem abban, hogy minden zsarnoknak takarodnia kell, es minden zsarnokságnak pusztulnia kell! 

Ezt egy Kanadában élő Magyar ismerős küldte, hogy legyen itt is megosztva, hogy mi is zajlik Kanadában!"


Egy másik bejegyzés:

https://www.gofundme.com/f/taking-back-our-freedom-convoy-2022   

Delta BC Rollout Jan 23 

To our Fellow Canadians, the time for political over reach is over.  Our current government is implementing rules and mandates that are destroying the foundation of our businesses, industries and livelihoods.  Canadians have been integral to the fabric of humanity in many ways that have shaped the planet.

We are a peaceful country that has helped protect nations across the globe from tyrannical governments who oppressed their people, and now it seems it is happening here. We are taking our fight to the doorsteps of our Federal Government and demanding that they cease all mandates against its people. Small businesses are being destroyed, homes are being destroyed, and people are being mistreated and denied fundamental necessities to survive. It's our duty as Canadians to put an end to this mandates.  It is imperative that this happens because if we don't our country will no longer be the country we have come to love.  We are doing this for our future Generations and to regain our lives back.

We are asking for Donations to help with the costs of fuel first, and hopefully food and lodgings to help ease the pressures of this arduous task.

It's a small price to pay for our freedoms.  We thank you all for your Donations and know that you are helping reshape this once beautiful country back to the way it was.

In order for your generous donations to flow smoothly, the good people at Go Fund Me will be sending donations directly to our bulk fuel supplier and are working out the details now which means your hard earned money is going to straight to who it was meant for and need not flow through anyone else.   Any left over donations will be donated to a credible Veterans organization which will be chosen by the donors.

**Money raised will be dispersed to our Truckers to aid them with the cost of the journey**
**Funds will be spent to help cover the cost of fuel for our Truckers first and foremost, will be used to assist with food if needed and contribute to shelter if needed**

https://www.youtube.com/watch?v=YAqXG9TuDaQ
a kamionosok tegnap megindultak Ottawa felé.
(Természetesen nem minden kamionos, természetesen a szövetségük nem támogatja, stb...)
A hétvégére tervezik az érkezést a kanadai parlamenthez. Konvojban mennek az egész országon keresztül. Hosszú az út: Vancouver- Ottawa 4697 km, Halifax - Ottawa 1434 km - onnan később indulnak. :)

Az oltási kötelezettség, és minden ehhez kapcsolódó intézkedés eltörlését követelik.

Most már belekerült a hírekbe is. Muszáj. A média mismásol.. A kamionosok a saját oltási kötelezettségük ellen vonulnak... ez egyébként is lehet, hogy az ügyintézésben keletkezett zavar eredményeként került napvilágra. Talán hiba történt...stb.

A kamionosok nem ezt mondják.
Szervezőjük (egy asszony Medicine Hat nevű városból Albertában) tegnap beszélt arról is, hogy az Északnyugati területekén élő törzsek nemzetségi vezető asszonyaitól kapott üzenetet.. Összegyűjtik a dobosaikat, és áldást kérnek a vonulókra. Meglátjuk mi lesz.

Eddig kétmillió CAD adományt gyűjtöttek össze: ételre, italra, szállásra, benzin és egyéb költségekre...

Freedom Convoy 2022 ⇒
Tegnap néztem. Ma már 3 millió. (ma már 2022-01-25 4 millión felül van) 

Folytatjuk: 

Külalak, ékezetek és a kiemelések Zolitól

 
Megnyitva 985 alkalommal

Hozzászólás   

#6 Az ottawai rendőrség erőszakos módon kezdte meg a szabadságkonvoly felszámolásátR Zoltán 2022-02-20 02:30
Az ottawai rendőrség erőszakos módon kezdte meg a Freedom Convoy tüntetés felszámolását, miután Justin Trudeau kanadai miniszterelnök rendkívüli felhatalmazást adott a demonstráció megszüntetésére.

Első körben a főszervezőket tartóztatták le, majd az elmúlt órákban fegyveres rohamrendőrök vonultak be a tüntetők közé, akiket erőszakos módon visznek el a helyszínről, eddig száznál is több demonstrálót tartóztattak le.

kuruc.info/r/4/240013/
#5 Donald Trump támogatásáról biztosította a kanadai kamionosokatR Zoltán 2022-01-31 06:46
Egy szombati nagygyűlésen Donald Trump volt amerikai elnök támogatásáról biztosította a kanadai kamionosokat, akik a kényszeroltás és a korlátozás azonnali megszüntetése miatt blokád alá vonták a fővárost.

Trump méltatta a kamionosok akcióját, mint fogalmazott: "messze többet tesznek az amerikai szabadság védelmében, mint saját vezetőink”.

www.erdely.ma/.../
#4 Zajlik a bevonulás OttawábaR Zoltán 2022-01-30 13:31
* Hajrá!!! Ottava ünnepel
2022-01-30 elő közvetítés a HUN TV-n ITT: --> huntv.info/video/ottava-unnepel/


szovetkezettv.hu/title/zajlik-a-bevonulas-ottavaba/

* A TT nem számol be Trudeau szökéséről

A TT hírügynökség szombaton úgy döntött, hogy nem közöl további Reuters hírt , miszerint Kanada miniszterelnöke, Justin Trudeau elmenekült a kanadai fővárosból, Ottawából, mert félt a tiltakozóktól, akik tiltakoznak a teherautó-sofőrök ellentmondásos oltási kényszere ellen.

bővebben ITT -> www-friatider-se.translate.goog/.../
#3 Kanadában hírzárlat van, már több mint félmillióan fogtak össze a változásért!R Zoltán 2022-01-29 12:29
Január 22-én indult meg Vancouverből és várhatóan szombatra érnek a fővárosba. Ez kb. 4700 km. Az úton folyamatosan csatlakoznak hozzájuk.

A cikket itt olvashatja: mediaforras.com/.../

mediaforras.com/.../

OTTAWA / ITT NÉZD ÉLŐBEN --> www.ctvnews.ca/video?playlistId=1.5758851
#2 A covid-náci Trudeau karanténba menekült a kamionosok előlR Zoltán 2022-01-28 07:14
– SZABADSÁG 2022 KONVOJ A COVIDTERROR ELLEN! Kamionos szabadságharcosok indultak Ottawába: a Covid-terror ellen tiltakozó menet a leghosszabb konvoj lett a Rekordok Könyvében

Talán meg sem kell lepődni azon, hogy ahogy közeledik a Szabadság 2022 Konvoj , az eddig “nagymellényben” pózoló kanadai miniszterelnöknek, aki a 100 000 kamionost “egy ezerfős, lázongó kis csoportnak” titulálta, inába szállt a bátorsága. Justin Trudeau miniszterelnök csütörtökön este a Twitteren tette közzé, hogy mivel covid fertőzött személy közelében volt, most hirtelen 5 napra karanténba kell vonulnia. Nagy a valószínűsége, hogy a bátor covid-náci vezér most pucol el a kis csőcseléknek minősített százezernyi kamionos szabadságharcos elől:

informatialibera.ro/.../...

Több mint 50 000 kamionsofőr és autós az utcákon, és közel 500 000 ezer szimpatizáló ember együtt az egészségügyi apartheid ellen országszerte Kanadában. A szabadság 2022 Konvoj január 22-én indult meg Vancouverből és várhatóan szombatra érnek a fővárosba. Ez kb. 4700 km. Az úton folyamatosan csatlakoznak hozzájuk.

A kamionos felvonulás óriási lendülettel indult, a beijedt covid-náci kanadai kormány reakcióit figyelve komoly összecsapásokra is sor kerülhet a kamionosok és a máris kirendelt covid-náci rendvédelmi szervek között.

A hírek szerint nemcsak kanadai kamionosok indultak el a Szabadság Konvojba, hanem több ezer amerikai kamionos is csatlakozott a kanadai kollégáik tiltakozó felvonulásához. Az egész USA területéről indulnak kamion-sorok a kanadai határ irányába.

Az út mentén mindenhol hatalmas lelkesedéssel, biztatással fogadják a Freedom Convoy 2022 demonstrálóit.
#1 ÖTVENEZER KAMIONOS BLOKKOLJA KANADÁTR Zoltán 2022-01-27 09:08
Sokan nem veszik észre, hogy ebben a hatalmas országban második napja zajlik a kamionosok_konvoja.
A keleti parttól a nyugati partig egybefüggő, hatalmas nagy sort alkotnak, lezárva, lassítva több autosztrádát.

Ez az összefogás nem kap semmilyen hírt a hazug fősodratú bérenc médiában.

A kanadai emberek Dzsásztíntrúdó diktátor és annak rabszolgalelkű kormánya ellen háborodtak fel. 22 hónapja Kanada a legkeményebb emberellenes C19 zsarnoki diktatúrát alakította ki…borzalmas és főleg illegális határozatok sorával…emberek millióitól vették el a megélhetésüket…
– KERESZTÉNY TEMPLOMOKAT ZÁRTAK BE ÉS PAPJAIKAT tartóztattak le ZÁRTAK BÖRTÖNBE….
– Magánvállalkozók tízezreinek üzleteit zárták be jogtalanul míg a MULTIK vígan fejlődhettek.
– Egyre több vakcina mellékhatás került napfényre…rengeteg oltás utáni nyomorék kezdi nyilvánosságra hozni a hatalmas álorvosi politikai zsarnokságot.
– Nemrég egy aljas határozattal, a kanadai állampolgárságú kamion sofőrök tízezreit akarják kirúgni….S KANADA SZERTE KÖTELEZŐVÉ AKARJÁK TENNI A C19 ELLENI oltást. A kényszerítés arról szól, ha nincs triplán szúrva, s agyon búszterezve a kamion vezetője, akkor többet a határt át nem lépheti…munkába többé nem mehet….Ezért háborodtak fel a TRUCKEREK és bátor tettükkel szembeköpik KlausSchwab papa kedvenckéjét, aki a kanadai történelem valaha élt leggyámoltalanabb, egyben legtehetségtelenebb, saját népének legnagyobb ellensége. DZSÁSZTÍNTRÚDÓ , a The Great Global Reset aljas propaganda alapítójának, a WEFnek, Bye-byeden USA elnökének tünő lénynek, és a Kínai Komcsi Párt számára tett csak megfelelő lépéseket…haza és népárulás mindaz amit eddig tett, s tenni akar. Majd OTTAWAban megtapasztalja, hogy a kanadai nép jóindulatával nagy kár volt visszaélnie. Példaértékű hogy az 50 ezer kamionost közel 500 ezer támogató fogadja országszerte. Etetik, itatják …gondjuk van az embereknek a kamionos társaikra…közel 5 millió dollárt gyűjtöttek már össze nekik…üzemanyagaik…s más költségek fedezésére….ez az igazi ÖSSZEFOGÁS, BÁTORSÁG, HAZASZERETET…S FŐLEG AZ EGYEDÜLI MÓDJA ANNAK, HOGY A JÖVŐ GENERÁCIÓJA a GYEREKEIK egy szabad , élhető , toleráns és emberbarát, emberi jogokat és Istent Tisztelő országban nőhessenek fel.

S habár Kanada távol van tőlünk…2022-ben amit tesz a felébredt kanadai nép, az bizony a Föld minden lakója számára egy bátorító tett, példaértékű s mindannyiunk szabadsága és emberi jogainak védelme érdekében.
/R2

ujsag.szovetkezettv.hu/otvenezer-kamionos-blokkolja-kanadat/

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások