Print this page
2022 január 18, kedd

Segítség! Mi ebből az igazság? Tudja valaki?

Szerző: Global Breaking News

Találtam egy cikket aminek nem tudtam ellenállni, hogy ne jelentessem meg. Nem azért mert hitelesnek tartanám, de szeretném, hogy legalább 40% igaz lenne. Ebben kérném segítségeteket, hogy aki nyomára jutna ennek a leírásoknak az igazolására vagy akár cáfolására, azok írjanak nekünk, és az szerint ítéljük a cikket törlésre vagy bővítésre. Előre is köszönöm. / Zoli

A nagy gyógyszergyártók, a kormány, az egyházi vezetők letartóztatással néznek szembe, mivel a bíróság népirtásért ítélte el őket, betiltotta az injekciókat

iclcj 1

Az ICLCJ döntése és az ítélet

Global Breaking News, 2022. január 15. (GMT)

Ez az úttörő bejelentés a globális népirtásban részt vevők elítélését jelenti. A bolygó minden férfi és nő számára felhatalmazást ad arra, hogy lefoglaljon és megsemmisítsen minden Covid-19 parafenomént. Ugyanakkor letartóztathatunk mindenkit, akit az ítéletben az Emberiség elleni bűnökért megneveznek.

Brüsszel és Vancouver:

A Nemzetközi Bíróság, amely 2013-ban Benedek pápát kényszerítette hivatalából, csapást mért a COVID korporatokráciára azzal, hogy a Pfizer, a GlaxoSmithKline, Kína és a Vatikán vezető tisztségviselőit elítélte emberiség elleni bűncselekményekért.

A bíróság ítélete hetvenöt személyt életfogytiglani börtönbüntetésre ítél, lefoglalja vagyonukat és megszünteti cégeiket, valamint törvényesen megtiltja a COVID vakcináik további gyártását, értékesítését vagy használatát, mivel azok "orvosi népirtás és tömeggyilkosság termékei".

A nemzetközi jog alapján összehívott négyhónapos tárgyalás után a Nemzetközi Közjogi Bíróság (ICLCJ) bírái ma hozták meg történelmi jelentőségű ítéletüket és ítéletüket, valamint elfogatóparancsot és kisajátítási parancsot adtak ki a vádlottak ellen.

Az elítélt személyek között van Albert Bourla és Emma Walmsley, a Pfizer és a GlaxoSmithKline gyógyszeripari vállalatok vezérigazgatói, Hszi Csin-ping, Kína elnöke, "Ferenc pápa" (Jorge Bergoglio), "Erzsébet királynő" (Windsor) és Justin Trudeau, Kanada miniszterelnöke.

A Bíróság Közügyi Hivatala szerint

"Ez az ügy egy monstre, nemzedékek közötti bűntényt és annak hasonlóan masszív eltussolását érinti. Az egyház, az állam és a vállalatok legmagasabb tisztségviselői éveken keresztül személyesen szentesítették és hasznot húztak a gyermekek szisztematikus kínzását, kereskedelmét és meggyilkolását a COVID 'vakcina' előállítása érdekében végzett halálos gyógyszerkísérletek során, egy olyan Bűnös Összeesküvés részeként, amelynek célja az emberiség rabszolgasorba taszítása. Ez az összeesküvés ártatlanokat gyilkol, fegyverekkel, drogokkal, gyerekekkel és emberi szervekkel kereskedik, és elhallgattatja vagy megsemmisíti azokat, akik azzal fenyegetnek, hogy leleplezik az összeesküvést.

"Bíróságunk törvényes véget vetett ennek az Összeesküvésnek azáltal, hogy bűnösnek nyilvánította a felelős személyeket és vállalatokat, és megtiltotta a COVID 'vakcinák' további értékesítését és használatát, amelyek az orvosi népirtás és a gyermekek tömeges meggyilkolásának termékei"."

A bíróság döntése és ítélete széles hálót vet a felelősökre azzal, hogy a COVID-rendszer gyökereit a Vatikán és az angol korona által Kanadában az őslakosok ellen tervezett népirtásig vezeti vissza, többek között a gyilkos "indián bentlakásos iskolákba".

A bíróság megállapítja, hogy e népirtás nyilvános ellenzői, különösen Kevin Annett, folyamatosan célpontjai voltak az elítélt vádlottaknak, akik tizenöt aktivista meggyilkolásáért és több, Annett életére irányuló legutóbbi merényletért felelősek.

"Parancsaink nemcsak a seriffjeinket és a megbízott rendőröket, hanem az embereket mindenütt felhatalmazzák arra, hogy a Bíróság ítéletének érvényt szerezzenek az elítélt bűnözők letartóztatásával, vagyonuk lefoglalásával, és a népirtásból származó COVID "vakcinák" értékesítésének és használatának leállításával" - mondja a Bíróság.

"A gyermekek gyilkosai nem kerülhetik el többé az igazságszolgáltatást a végrehajtói vagy vállalati kiváltságokra hivatkozva, vagy a kitalált közegészségügyi válságok álcája mögé bújva"."

A Bíróság dokumentumai e közlemény mellékletét képezik.

A rendőrség és a polgárok részvételére vonatkozó cselekvési tervet e történelmi jelentőségű ítélet és ítélet végrehajtásában holnap, január 16-án, a www.bbsradio.com/herewestand honlapon (15 órakor a csendes-óceáni térségben, 23 órakor GMT) vitatják meg.

A Bíróság ítélete és végzései a www.murderbydecree.com oldalon az "ITCCS Updates" és a www.republicofkanata.ca oldalon a "Breaking News" alatt találhatók.

A Bírósággal való kapcsolatfelvétel: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (figyelem: G. Dufort, Public Affairs Office).

Kiadta: 2022. január 15., szombat, 12:01 óra (GMT) a Nemzetközi Közös Bíróság, Büntetőeljárási Osztálya.

Az egyházi és állami bűncselekményekkel foglalkozó nemzetközi törvényszék (ITCCS) égisze alatt (amelyet a Nemzetek Törvénye alapján 2010. június 15-én hoztak létre)

A teljes döntés és ítélet itt tölthető le: ⇒

ICLCJ döntés és ítélet

A Nemzetközi Közjogi Bíróság ítélete felhatalmaz minden férfit és nőt a bolygón, hogy lefoglaljon és megsemmisítsen minden covid-19 kelléket, hogy megakadályozza a további tömeggyilkosságokat.

A Bíróság ítélete hetvenöt személyt életfogytiglani börtönbüntetésre ítél, lefoglalja vagyonukat és megszünteti cégeiket, valamint törvényesen megtiltja a COVID-vakcináik további gyártását, értékesítését vagy felhasználását, mivel azok "orvosi népirtás és tömeggyilkosság termékei".

Kattintson a teljes döntés és az ítélet letöltéséhez ⇒

iclcj 2

Forrás: Pokol a földön