Print this page
2021 november 23, kedd

Genetikus kérdések és válaszok a gyilokvakcinákról...

Szerző: Bíró Éva & Alexandra Henrion-Caude

A bűnözők és a sötétek bezzeg oltatni akarnak! Ha Euróbában, közte nálunk kötelezővé teszik az un. Covid elleni manipulált hosszútávon is ható gyilokvacnina beadatását, valószószínűen patakokban fog folyni a vér! Egyébként feltételezhetően ezért fegyverkezik "kormányunk" is a nép ellen, mert fél. Van mitől rettegni a parlamentereknek és a gátlástalan cinkosoknak, hiszen bűnelkövetők és ha elszabadul a pokol , lesz nemulass! 

A nov. 19. Füllmich-féle ülésen vendég volt egy francia genetikus professzornő Alexandra Henrion-Caude, aki az RNS-témakör szakértője. Először arra a sokakat foglalkoztató kérdésre válaszolt, hogy vajon beépül-e az oltásban lévő mRNS az emberi DNS-be. Lassan egy évvel az oltások után, még mindig nem tudja senki. Nem bizonyított, hogy beépül, de arra sincsen bizonyíték, hogy nem.
 
Ami biztos, nagy felelőtlenség azt állítani erről az "oltásról", hogy már korábbról is ismert és elterjedt volt. Embereknél még soha nem vetettek be ehhez hasonló anyagot. Az állatkísérleteknél azt figyelték meg, hogy az ilyen oltóanyagok súlyosbítják a fertőzések lefolyását.
 
Van egy kutató, aki listázta az összes létező tanulmányt az mRNS-oltásokról. 70 klinikai tanulmány létezik, közülük 53 a kovid-oltásokhoz kapcsolódik. Vagyis csak 17 korábbi kísérlet volt, ezeket más betegségekkel kapcsolatban végezték és a tesztek zöme csak az 1. vagy 2. fázisig jutott. Néhány eljutott a 3. fázisba, viszont félbe kellett szakítani a rossz eredmények miatt. A listázott tanulmányok 54 százaléka még el sem kezdődött, 20 százaléka pedig jelenleg zajlik. Az összes korona-oltásnak feltételes engedélye van és nem ok nélkül.
 
A legelső kísérlet mRNS oltással 1992-ben volt, azóta időről időre változtatták és ennek a most használatban lévő anyagnak két jellegzetessége van. Az egyik a lipidnanoróeszecskék, amiket egyetlen korábbi oltóanyagnál sem használták és köztudottan toxikusak. A másik, hogy egy teljesen új és ismeretlen genetikai kódot használnak.
 
Ez NEM OLTÁS. Olyan oltás nem létezik, ami a beadást követően csak a 10-14. napon kezdi kifejteni a hatását. És a gyártók is tökéletesen tisztában vannak vele, hogy ez nem oltás. A Moderna honlapján a "gyógyszerek új osztályának" nevezik ezt a fajta vakcinát. A professzornő szerint a "génterápia" sem illik rá, mert a terápia lényege egy beteg gén gyógyítása, javítása, itt viszont arról van szó, hogy egy teljesen idegen gént fecskendeznek az emberbe, megváltoztatva ezzel a génállományt. A kísérleti géninjekció a helyes megnevezés, ami által az ember génmódosítottá válik.
 
A bejuttatott RNS képes kölcsönhatásba lépni a DNS-sel, a fehérjékkel és más RNS-ekkel is. Kérdés, hogy ezeknek a kölcsönhatásoknak milyen következményei vannak/lesznek? Hogyan befolyásolják az epigenetikát?
 
Dr. Wodarg megkérdezte, mit gondol a gyártó állításáról, mi szerint az RNS csak rövid ideig marad aktív az oltás beadása után, majd lebomlik és kiürül a szervezetből.
Azt sem lehet tudni, hogy örökölhetők-e az epigenetikai változások. Elég nagy az esély erre, hiszen az eddig ismert epigenetikai módosulások nagy része öröklődik és a következő generációnál vagy egy generációt átugorva megjelenik. Ha az RNS az oltás után a petefészekben vagy herékben landol, még nagyobb az esély arra, hogy a módosulások öröklődnek.
 
A professzornő félelmének adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a génmódosítások szabadalmazhatóak és hallott olyan feltételezéseket, hogy az "oltások" okozta génmódosítás által maga az oltott ember is valakinek a "tulajdonába" kerülhet. Dr. Füllmich szerint ez jogilag teljesen kizárt, ilyen nem történhet meg.
 
Ezután beszéltek arról, hogy hogyan viszonyul az EMA a szakmai kérdésekhez. Arra a kérdésre például, hogy megvizsgálták-e a rák kialakulásának lehetőségét, azt a választ kapta, hogy idő híján nem készült ilyen tanulmány. Van egy svájci kutatócsoport, melynek tagjai azonban laboratóriumi körülmények között DNS vizsgálatokat végeztek és megállapították, hogy a tüskefehérje nagyban befolyásolja a sejtek DNS-javító képességét, ami kiemelkedő fontosságú a rákbetegségek megakadályozásában. Az eredmények nagyon nyugtalanítóak és arra utalnak, hogy ezek a változások a "rákos sejtek epidémiájához" fognak vezetni.
 
Egy kollégája a termékenység és az RNS összefüggéseit vizsgálta meg. Súlyos vérzési problémák tapasztalhatóak az asszonyoknál oltás után. Ezt a megállapítást az EMA is kicsit komolyabban vette és megbízta a Harvard Egyetemet és a Johns Hopkins Egyetemet további vizsgálatok elvégzésével arra vonatkozóan, hogy mennyi ideig tartanak ezek a vérzészavarok. A vizsgálatok még nem fejeződtek be. Az ő véleménye szerint ezek részben hormonális problémák, részben helyi folyamatok következményei. Az oltás utáni vetélések aránya a nyolcszorosára emelkedett, kifejezetten drámai az első trimeszterben bekövetkező vetélések száma. És sajnos ez is valamilyen genetikai módosulásra utal.
 
Teljesen érthetetlen, hogy miért teszik ki a kismamákat ekkora kockázatnak, holott a tesztelésekben kifejezetten tilos volt résztvenniük. Ha egy tesztalany terhes lett, azt azonnal kizárták a tanulmányból.
 
Dr. Wodarg kiegészítette ezt azzal, hogy voltak olyan csoportok (bizonyos betegségben szenvedő emberek) akiket ugyancsak kizártak a tesztelésből, most viszont prioritást élveznek az oltásnál. És ez bűncselekmény.
 
Viviane Fischer egy érdekes dologra kérdezett rá. Lehetséges az, hogy a gyártók tudatában vannak annak, hogy az mRNS-oltások rákot okozhatnak, de mivel hasonló technológiájú oltások fejlesztésén dolgoznak a daganatos betegségek ellen is, úgy gondolják, hogy az egyik oltás által okozott rákot majd kezelik egy másik oltással, ami nekik egy újabb pénzkereseti lehetőség?
 
A professzornő nem akart spekulációba bocsátkozni, azt azonban elmondta, hogy a fejlesztés alatt álló kovid-gyógyszerek is genotoxikus hatásúak, a Molnupiravir például 100 százalékig biztosan rákkeltő hatású, ez az állatkísérletekből egyértelműen kiderült.
 

Beküldte: Antal Miklós
Kiemelések és a külalak Zolitól


Ide beszerkesztek egy nagyon fontos tanulságos beszélgetést (magyar szöveggel) amit okvetlen nézzetek meg. Nagyon szorosan kapcsolódik a fenti tanulmány mondanivalójához. Dr. Reiner Füllmich és David Meiswinkle amerikai ügyvéd beszélgetése ITT ⇒

Ő Reiner Füllmich német ügyvéd aki társaival szem beszállt a covid terroristákkal. A covid terroristák és bérenceik börtönbe kerülnek vagy a népharag fogja őket a betonba taposni, mint a csótányokat!

amerikaiugyved 1

amerikaiugyved 2

Megnyitva 1421 alkalommal