20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 szeptember 28, kedd

Norvégia is fel ébredt a Covid19 bódulatból

Szerző: Szőke Mária

A norvég közegészségügyi és járványügyi hatóságok megváltoztatták a Covid19-nek nevezett a SARS-cov2 koronavírus okozta megbetegedés besorolását...

... mint az egészségügyi hatóságok és kutatóik nyilatkozták, ez a betegség sem súlyosabb vagy veszélyesebb, mint bármelyik más, közönséges influenzás megbetegedés, sőt az influenza szövődményeibe általában többen halnak meg, mint a covid miatt, írja a Free West Media.

A Norvég Népegészségügyi Intézet (FHI) azt a figyelemre méltó, és statisztikailag dokumentált, adatokkal alátámasztott döntést hozta, hogy a Covid-19-et légúti betegségnek minősítik, amely nem veszélyesebb, mint a közönséges influenza. Tisztázott, hogy a járvány nem ért véget, hanem új fázisba lépett, amelyben a Covid-19 egy általános légúti betegséghez, például influenzához vagy légúti fertőzéshez hasonlítható.

Ennek oka többek között az, hogy a coviddal összefüggésbe hozott koronavírus mutációi (a covid propagandát meghazudtolva) egyre inkább veszítettek veszélyességükből, mint ahogy ezt általában minden légúti betegségeket okozó koronavírus teszi évezredek óta, és mint ez természetes, az emberek szervezete, ha találkozik ezzel a vírusfajtával is természetes immunitással felismeri és meg tanul védekezni ellene. Ez sem újdonság, így van ez valamennyi influenza vírussal, de ezt a Covid19-ből egy előre kitervelt, globalista biológia hadműveletet kreáló politikai érdekcsoportok mindeddig agresszív diktatórikus módszerekkel próbálták és próbálják tagadni.

Idézett cikk szerint a norvég egészségügyi hatóságok kijelentik, a norvégiai társadalom megszerezte magának a természetes immunitást ezzel a vírussal, a „covid” vírussal szemben is.

Bár maga a vírus továbbra is jelen van a lakosság körében, ez nem jelenti a kórházi ellátások számának növekedését okozná, ami azt jelenti, hogy a vírus már nem jelent komoly terhet az egészségügyi ellátásban Norvégiában, jelentették ki az ottani illetékesek.

„Legalább Norvégiában van némi világosság. Van remény a világ számára. Ez az őrült álom véget érhet ” – mondta Robert Malone, az mRNS valódi feltalálója, aki nem azonos a Karikó Katalin fedőnevű magyar származású szélhámos, gyógyszer- és titkos ügynökkel, akit a globalista maffia valótlanul úgy akar beállítani, mint az mRNS vakcinák feltalálóját.

A normális immunitással rendelkező, egészséges lakosság nem sorolható a covid-rizikósok közzé, őket a covid vírus csak annyira fenyegeti mint a többi grippe vírusfajta, ha betegség is lép fel, ez mint a többi influenzavírusnál , nátha vagy grippe jellegű megbetegedést okozhat. Azoknál a személyeknél, akiket beoltottak, azonban az immunválasz más lehet. Ez a vírus is terjedni fog, de egyre kevésbé lesz veszélyes, nyilatkozta Niklas Arnberg, az Umeå Egyetem virológiai professzora, a Pandemic Foundation elnöke az Aftonbladet nevű lapnak.

A norvég tudósok úgy vélik, az oltott és oltatlan emberek között nincs jelentős védettségi különbség a covid vírussal szemben. Az egészséges szervezet, normálisan működő immunrendszer legalább úgy védi az embert, mint akármelyik oltás, sőt a természetes úton megszerzett immunitás sokkal erősebb.

A kockázati csoportban tartozó emberek, akiknek vannak alapbetegségeik, pont annyira veszélyeztetettek az új vírus miatt, mint a többi influenza vírus miatt.

A múlt héten Norvégiában orvosi ellátáshoz kórházi ápolásra szorulók mintegy 40% -a volt például teljesen oltva a rizikó csoportokba sorolandó, alapbetegséggel rendelkezők közül.

Minden évben 300 000 és 1,5 millió svéd kapja el az influenzát, de kevesen halnak meg, az influenza okozta szövődmények miatti halálesetek száma évente 700 és 2000 között van.

Akárcsak a Covid-19 esetében a közönséges influenzánál is a halálesetek túlnyomó többségét kockázati csoportokban regisztrálják, de ennek ellenére nem végeznek tömeges, kényszerített oltásokat a lakosság köré Például évente több ) 5 és 10 esetet számolnak átlagosan) 10 és 19 év közötti gyermek hal meg a közönséges influenzában, ami több mint azoké, akik 2020-ban és 2021-ben meghaltak a Covid-19 miatt.

Ebben a korcsoportban, az az a gyerekeknél és fiataloknál az influenza veszélyesebb, mint a Covid-19.

Ez önmagában is érdekes, mert Norvégiában Svédországgal ellentétben úgy döntöttek, hogy

nem oltják be a 12 év alatti gyermekeket. Sem influenza elleni vakcinával sem a coivd mRNS szérummal.

Az FHI értékelései szerint a fertőzés csökkenőben van, kevesebb ember betegszik meg súlyosan, nagyon kevesen halnak meg, és Norvégia egészségügyi illetékesei úgy értékelik, a Covid-19 nem veszélyesebb, mint a közönséges influenza.

Forrás: informatialibera.ro

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások