Print this page
2021 szeptember 07, kedd

(FDA) egy teljesen korrupt bűnszervezet

Szerző: SBG Budha

Az FDA egy teljesen korrupt bűnszervezet: A korrupt amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA), amely állítólag egy szabályozó ügynökség, de valójában a Big Pharma gyógyszeripar, vakcinaipar és az agrárbiznisz ügynöke, a hírek szerint végleges jóváhagyást adott a Pfizer Covid "vakcinájának". (https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-covid-19-vaccine) 

Az Amerikai Gyószerfelügyelet (FDA) egy teljesen korrupt bűnszervezet - Paul Craig Roberts cikke magyarul 

"Az FDA gratulál magának, kijelentve, hogy a "vakcina" "mérföldkő a COVID-19 világjárvány elleni küzdelemben" - írja Dr. Paul Craig Roberts, a The Institute for Political Economy elnöke, a Wall Street Journal korábbi társszerkesztője, számos könyv ismert szerzője és a The Herland Report rendszeres munkatársa.

Az FDA az egyik legrosszabb és legátlátszóbb hazugságban, amit valaha is mondott egy amerikai kormányhivatal, azt nyilatkozta:

"Ennek a vakcinának az FDA általi jóváhagyása mérföldkő a COVID-19 világjárvány elleni küzdelemben. Miközben ez és más vakcinák is megfeleltek az FDA szigorú, tudományos szabványainak a sürgősségi felhasználás engedélyezéséhez, az FDA által jóváhagyott első COVID-19 vakcinaként a lakosság nagyon biztos lehet abban, hogy ez a vakcina megfelel a biztonságosság, hatékonyság és gyártási minőség magas színvonalának, amelyet az FDA egy jóváhagyott termékkel szemben támaszt" - mondta Dr. Janet Woodcock, az FDA megbízott biztosa."

"Bár emberek milliói már biztonságosan megkapták a COVID-19 vakcinát, elismerjük, hogy egyesek számára az FDA által jóváhagyott vakcina most további bizalmat ébreszthet az oltás beadásában.
A mai mérföldkő egy lépéssel közelebb visz minket ahhoz, hogy megváltoztassuk ennek a világjárványnak a lefolyását az Egyesült Államokban."

Figyeljék meg az utolsó két mondatot, amelyet hangsúlyoztam! 

Az engedélyezés célja, hogy meggyőzzék azokat, akik ellenállnak a veszélyes és hatásfokban is hiányosságokat mutató "vakcinával" való beoltásnak, azaz engedelmeskedjenek és beadassák az oltást.

Az FDA teljesen korrupt bűnszervezet: 
 
Amint azt oly sok szakértő, férfiak és nők, akiknek tudományos és orvosi tudása messze meghaladja azt, amit az FDA, CDC, NIH, WHO össze tud hozni, hangsúlyozták, a létező tudományos bizonyítékok minden kétséget kizáróan bizonyítják, hogy az mRNS vakcinák nem nyújtanak védelmet, és valójában lehetővé teszik a vírus számára, hogy elkerülje az immunválaszt, így olyan változatok jönnek létre, amelyek megfertőzik a beoltottakat."
Nem létezik olyan bizonyíték, amely alátámasztaná az FDA állításait.
 
Vegyük Janet Woodcock biztos állítását, miszerint emberek milliói kaptak már biztonságosan Covid-19 vakcinát. Az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és az EU hivatalos vakcinák mellékhatás-bejelentő rendszerei június közepén, két hónappal ezelőtt 22 821 vakcinával kapcsolatos halálesetet és 4 085 204 egészségkárosodást jelentettek, némelyik súlyos és maradandó. "
Kapcsolódó cikk:
➽ A koronavírus-vakcinák mellékhatásainak adatbázisában 17503 halottat és 1,7 millió sérültet jelentett az Európai Unió eddig - íme az adatok!

Nyilvánvaló, hogy a vakcina nem volt biztonságos ezen 4 108 025 ember számára!
Mivel köztudott, hogy az oltás okozta mellékhatásoknak és haláleseteknek csak kis százalékát jelentik, a vakcina által károsított emberek tényleges száma sokkal nagyobb.

Vegyük észre, hogy az FDA "biztonságos" jóváhagyást adott egy olyan "vakcinának", amely az USA, az EU és az Egyesült Királyság hivatalos kormányzati adatbázisai szerint tavaly júniusig 22 821 ember halálát okozta, és 4 085 204 ember sérülését okozta.

Az FDA a Pfizer-nek küldött jóváhagyó levelében azt írja, hogy elemzései megerősítik, hogy a Pfizer "vakcinája" 95%-ban hatékony.

Ennek az állításnak minden ismert bizonyíték ellentmond. A világ minden tájáról rendelkezésre állnak bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy a Coviddal megbetegedett kórházakban fekvő betegek többsége a teljesen beoltottak közül kerül ki.

- Ha a "vakcina" 95%-ban hatékony, hogyan lehetséges, hogy Izlandon, ahol 95%-os az átoltottsági arány, tömeges Covid-járvány tört ki?

- Hogyan lehetséges, hogy Izraelben, ahol szinte kizárólag a Pfizer vakcinát használták, az izraeli egészségügyi minisztérium jelentése szerint július elején a Pfizer "vakcina" hatékonysága 64% volt, és július végére 39%-ra csökkent?

A teljesen korrupt FDA 95%-ot húzott ki a seggéből.

Antitest-függő felerősítés (ADE):

"Az FDA jóváhagyó levelében sehol sincs említés arról, hogy a vakcina antitest-függő felerősítést (ADE) produkál. Az ADE egy olyan mechanizmus, amely növeli a vírus azon képességét, hogy bejusson a sejtekbe és a betegség súlyosbodását okozza.

A bizonyítékok egyértelműek, hogy a Pfizer "vakcina" és a többi mRNS "vakcina" olyan vírusvariánsokat termel, amelyeket nem lehet vakcinákkal kontrollálni."

Teljesen és törvénytelenül lehetetlen, hogy bármilyen vakcinát, amely ilyen eredménnyel jár, valaha is bármilyen körülmények között engedélyezzenek.

- Miért szegte meg az FDA a törvényt? Mi az FDA valódi célja. Egészen biztosan nem a közegészségügy.

- Miért akarja az FDA tönkretenni az amerikaiak és a világ összes többi lakosának egészségét? Mi az igazi célja?

- Mi folyik itt valójában? Az inkompetencia és hozzá nem értés önmagában nem lehet a válasz.
 

A szükséges inkompetencia túl nagy ahhoz, hogy lehetséges legyen, különösen akkor, amikor korunk legkiválóbb tudósai és orvosi szakértői a világ minden tájáról riasztásokat adnak ki, amelyeket a "hivatalos egészségügyi hatóságok" és a média cenzúráznak.

fauci3

A képen Christine Grady amerikai bioetikus, aki az Országos Egészségügyi Klinikai Központ Bioetikai Osztályának vezetőjeként dolgozik. Ezek azok a cégek, akik jóváhagyják a drogot az FDA döntéseként. A képen férjével, Anthony Fauci-val, az amerikai jráványkezelés cárjával és irányítójával látható. Most már érted? (SBG Buddha - VilagHelyzete megj.)
A cenzúrázást végző korrupt emberek képtelenek arra, hogy a tuást a valódi szakértők helyett közvetítsék, akiket viszont elhallgattatnak.

Egyértelmű, hogy valami nagyon rosszra készülhetünk fel.
Robert F. Kennedy Jr. itt magyarázza el az FDA által az emberek megtévesztésének egy másik aspektusát.
Kapcsolódó cikk:
 
 
fauci4