20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 április 07, szerda

Hatalmas pofon Kurz kormány számára

Szerző: Újvilág tudat

"A köztársaság nevében" március 24-én szenzációs ítéletet hoztak a VGW-103/048/3227 / 2021-2 szám alatt, amely a Kurz kormány számára egy hatalmas pofont adott. A bíróság több helyen kijelenti, hogy a PCR-teszt nem alkalmas a fertőzőképesség meghatározására.

Az osztrák bíróság megsemmisítő ítéletet hozott, a PCR-teszt nem alkalmas diagnózisra és a gyülekezés tilalma törvénytelen

Ez a valószínűleg tényszerűen helyes ítélet közvetetten elutasítja az egész osztrák koronapolitikát, amely ezen a teszten alapul.

 
A Bécsi Közigazgatási Bírósághoz az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) nyújtott be panaszt január 31-én a Bécsben megrendezésre kerülő ülésének tilalma ellen. "A tiltást helytelenül tették meg" a köztársaság nevében. Az ítélet indoklásában a bíróság tudományos tanulmányok alapján kijelentette, hogy a Bécsi Állami Rendőrkapitányság által felhozott tilalom indokai teljesen megalapozatlanok.

A bíróság "minden ponton" egyetért a panasz állításával, sőt messze túlmutat az FPÖ által felhozott érveken. Különösen a koronabetegek számának meghatározásához használt kritériumokat és definíciókat kérdőjelezi meg tömegesen.

"A PCR teszt nem alkalmas diagnosztikára"
 
Kifejezetten rámutatnak, hogy még az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint is "a PCR-teszt nem alkalmas a diagnózis felállítására, ezért önmagában nem mond semmit az ember betegségéről vagy fertőzéséről".

Az egészségügyi miniszter azonban egy teljesen más, sokkal tágabb esetmeghatározást alkalmaz a Covid-19 betegségekkel kapcsolatban, amelyek nem használhatók az ülés tilalmának igazolására, mert: A Korona Bizottságnak meg kellett volna alapoznia az egészségügyi miniszter esetmeghatározását és nem a WHO-nak; tehát a "betegek/fertőzöttek" számának bármilyen meghatározása téves.

A bíróság arra a következtetésre jutott, hogy a Bécsi Városi Egészségügyi Szolgálat "információi," amelyeken a Bécsi Állami Rendőrség tiltása alapult, "nem tartalmazott semmilyen érvényes és bizonyítékokon alapuló nyilatkozatot vagy megállapítást a járványról".
"Az egészségügyi miniszter definíciói alapján a Covid-19 esetdefiníciója 2020. december 23-tól kezdődően 'megerősített eset' 1) minden olyan személy, akinél bizonyíték van a SARS-CoV-2-specifikus nukleinsavra (PCR teszt), a klinikai megnyilvánulástól függetlenül, vagy 2) bárki, akinél bizonyíték van a klinikai kritériumoknak megfelelő SARS-CoV-specifikus antigénre, vagy 3) bárki, akinél bizonyíték van az epidemiológiai kritériumoknak megfelelő SARS-CoV-specifikus antigénre. Így az egészségügyi miniszter által meghatározott három 'megerősített eset' egyike sem felel meg a WHO 'beteg/fertőzött' koncepciója követelményeinek. A WHO nem hajlandó kizárólag a PCR-tesztre támaszkodni (megerősített 1. eset)," - állapította meg a bíróság. (1)

Az FPÖ ezután sajtótájékoztatót tartott, ahol nyilvánosságra hozták a bíróság megállapításait.
Forrás: Újvilág tudat

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások