20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 március 06, szombat

Így fizetjük le az egészségügyet - videó

Szerző: Buddha

A Pfizer volt alelnöke, Dr. Peter Rost egy interjújában feltárta, hogyan fizetik le az egészségügyet és elmondja, hogy mindent a nagy technológia cégek és a gyógyszeripar pénze mozgat :

Interjú a Pfizer volt alelnökével: Így vásároljuk meg és fizetjük le az egészségügyet - videó

"Így vásároljuk meg és fizetjük le az egészségügyet" - Bár ezzel mindannyian tisztában vagyunk, de érdemes megnézni ezt a videót

Egyetemek, egészségügyi szervezetek, mindenki, akivel korábbi gyógyszerészeti vezetői pályafutásom alatt találkoztam, kitárt tenyérrel várnak. Mindenki pénzért könyörög. Senkinek sincs pénze. A kormánynak nincs pénze, az egyetemeknek sincs pénze. Senkinek sincs.

Csak a nagy multinacionális vállalatoknak van pénze. És rengeteg pénzük van. Ezt a pénzt arra használják, hogy befolyást vásároljanak.

És ahogyan csinálják:

1. Először ezeknek a szervezeteknek és intézményeknek támogatást adsz. Támogatást különféle rákkutatásokra, sőt velük együtt fejlesztesz kutatásokat, barátokat szerzel, bebiztosítod, hogy hálával tartozzanak neked és közvetlenül fizetsz egyes orvosoknak és professzoroknak, kutatóknak.

Fizethetsz nekik, mint szónokok, hogy bejárják az országot. 1000 - 2000$ naponta, néha még több is.

Pénzt adsz nekik programokra, oktatási programokra, vagy ahol profitot tudnak csinálni. Aztán berakják őket ezekbe a programokba, mint állítólagos harmadik fél, független a vállalattól. Ami rendben van. 

De ahogy mindketten el tudjuk képzelni, ha promóciós költségvetésed van egy vállalatnál, valószínű, hogy olyan egyetemeknek fogod adni azt a pénzt, akik azokat a programokat csinálják, amik leginkább támogatják a gyógyszeredet, mint árudat!

És azok, amelyek nem támogatják vagy kritikusak bármilyen formában, ők nem fognak kapni semmit!

És nyilván mindenki tudja, hogy ez így működik.

És ez azt jelenti, még ha hivatalosan ki is tudod jelenteni, hogy 'ehhez nekünk semmi közünk sincs', 'mi csak támogatást adunk és azt csinálhatnak vele, amit akarnak'.

A valóság viszont az, hogy nem fogják megkapni a pénzt, ha nem azt csinálják, amit te akarsz. Ezt ők is tudják, mi is tudjuk.

Csak a nagyközönség az, aki talán nem tudja.

Így lehet befolyásolni a nagy egészségügyi intézményeket. Egyszerűen pénzzel."

Forrás: Világhelyzete

Hozzászólás  

#1 Kamala Harris nagy csalás a az oltássalR Zoltán 2021-03-12 04:23
Az USA új alelnöknője Kamala Harris is beoltatta magát a kamerák előtt. De valaki kiszivárogtatta a teljes felvételt. Nézzétek meg és hüledezzetek a nyilvánvaló csalástól.

youtu.be/zhr956rFF64

Na és adatok a többi államfők csalásairól 6 fele módon próbálnak becsapni minket, hogy beoltassuk magunkat dringsti.wixsite.com/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások