20231206
Last updateSze, 01 nov. 2023 2pm

rovas logo

2021 február 05, péntek

Az Európa Tanács határozatban tiltotta meg a kötelező oltást...

Szerző:

Az európai országokban az állampolgárok kötelező oltását fontolgató globalista befolyásolók elleni csapásként az Európa Tanács múlt szerdán (január 27-én) elfogadta a kötelező Covid-19 oltások tilalmát.

Az Európa Tanács határozatban tiltotta meg a kötelező oltást és azok hátrányos megkülönböztetését, akik nem oltatják be magukat

A 2361-es (2021) állásfoglalás elrendeli a kormányok számára, hogy "biztosítsák az állampolgárok tájékoztatását arról, hogy az oltás NEM kötelező, és hogy senkit sem lehet politikai, társadalmi vagy egyéb módon arra kényszeríteni, hogy beoltassák magukat, ha ők maguk nem akarják ezt megtenni". (1)

https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Az Európa Tanács, amely az Európai Unió vezető emberi jogi szervezete és az Emberi Jogok Európai Bíróságának irányító testülete, utasította a tagállamokat arra is, hogy "biztosítsák, hogy senkit ne lehessen hátrányosan megkülönböztetni azért, mert nem oltották be az esetleges egészségügyi kockázatok miatt, vagy mert nem akarja, hogy beoltsák."

eutanacs1

A gyermekek Covid-19 oltása kapcsán az Európa Tanács azt követeli, hogy "a gyermekek kívánságait életkoruknak és érettségüknek megfelelően vegyék figyelembe."

"Ahol a gyermek beleegyezését nem lehet megszerezni," a hatóságoknak "biztosítaniuk kell, hogy a megállapodás más formában is rendelkezésre álljon, és hogy az megbízható és életkoruknak megfelelő információkon alapuljon," - áll a határozatban.

A Vatikán szabályai dacolnak az emberi jogokkal

A Vatikán kockáztatja a rendelet megsértését, mivel megkülönbözteti azokat a katolikus újságírókat, akik nem hajlandóak beoltatni magukat lelkiismereti kifogások miatt, vagy olyan újságírókkal szemben, akik nem szívesen oltatják be magukat, félve a kísérleti oltások mellékhatásaitól.

A Szentszék Sajtóirodája kötelezővé tette az oltást azon újságírók számára, akik elkísérik Ferenc pápát márciusi iraki útjára.

Dr. Michael Yeadon, a Pfizer gyógyszergyár volt alelnöke és vezető tudósa szerint "ijesztő, hogy ilyen állásfoglalásra van szükség".

Kritizálva a brit kormány vészhelyzetekkel foglalkozó tudományos tanácsadó csoportjának (SAGE) meggondolatlan megközelítését, Yeadon ezt írta: "A járvány elfojtásához egyáltalán nincs szükség oltásokra. Nem nem kell beoltani azokat az embereket, akiket nem fenyeget a betegség."

Yeadon óva intett attól, hogy "fitt és egészséges emberek millióinak oltását tervezzék olyan oltóanyaggal, amelyet még nem vizsgáltak széleskörűen embereken."

Az állásfoglalás kihívást jelent azoknak az országoknak, amelyek fontolóra veszik az "immunitás útlevelek" bevezetését, amelyek "vakcina apartheidet" eredményeznek.

eutanacs2

Az Apartheid támogatói

A brit The Telegraph, egykori konzervatív újság ragaszkodik a "nincs oltás, nincs munka" politikát rögzítő jogszabályokhoz. (2)

"A Parlamentnek ezen a héten el kell fogadnia a nincs oltás, nincs munka jogszabályt - és így mindenki tudja, hogyan áll, és megkezdheti a jövő tervezését," - jelentette ki a lap múlt csütörtökön.

"A Parlamentnek ezen a héten egysoros törvényjavaslatot kell elfogadnia, amely egyértelművé teszi, hogy a törvényes megkülönböztetés azon alapul, hogy beoltottak-e egy személyt a Covid-19 ellen, és hogy nem fogadnak el tisztességtelen elbocsátáson alapuló követeléseket," - követelte Matthew Lynn rovatvezető.

Nagy-Britanniában azt követően robbant ki a vita a kötelező oltásokról, miután Charlie Mullins, a Pimlico Plumbers vállalat elnöke elmondta, hogy a cég átírja az összes munkavállalója szerződését, és koronavírus elleni oltásra kényszeríti őket.

"Ha az emberek nem akarják az oltást, hagyják, hogy otthon üljenek, és ne legyen normális életük," - mondta Mullins, megjegyezve ugyanakkor, hogy a cég "senkit nem helyezett nyomás alá" az oltás beadatása érdekében.

A munkajogászok azonban arra figyelmeztettek, hogy a vállalatok nem kényszeríthetik az alkalmazottakat, hogy beoltassák magukat.

A Thrive Law ügyvezető igazgatója, Jodie Hill a BBC-nek elmondta: "Még ha egy új szerződésbe bele is foglalnák ezt a követelményt, nem hinném, hogy megúsznák." (3)
Globális Covid útlevél?

Tony Blair, az Egyesült Királyság volt miniszterelnökének Tony Blair Intézet a Globális Változásért nevű szervezete felszólította a kormányt, hogy "vállaljon vezető szerepet az egységes, globális Covid útlevél kidolgozásában". (4)

A katolikussá vált Blair szerint a digitális útlevélnek tartalmaznia kell a Covid-19 teszt eredményeit, az oltások részleteit, és képesnek kell lennie egy személy koronavírus "státuszának" nyomon követésére és ellenőrzésére, bárhová utazzon is a világon.

Az Európa Tanácsnak 47 tagállama van, de szoros kapcsolatot tart fenn számos nem tagországgal, amelyek közül öt megfigyelői státusszal rendelkezik a szervezetben: a Szentszékkel (1970), az Amerikai Egyesült Államokkal, Kanadával és Japánnal (1996), valamint Mexikóval (1999).

Egy állam megfigyelői státuszt kaphat, ha hajlandó elfogadni a demokrácia alapelveit, a jogállamot, és a joghatósága alá tartozó valamennyi személy élvezheti az emberi jogokat és az alapvető szabadságot, és ha hajlandó együttműködni az Európa Tanáccsal.
A mainstream média, amely a kormányokkal együttműködve oltáspárti narratívát szorgalmaz, egyelőre nagy ívben elkerülte, hogy beszámoljon az Európa Tanács állásfoglalásásról. (5)

(1) - https://pace.coe.int/en/files/29004/html
(2) - https://www.telegraph.co.uk/business/
(3) - https://www.bbc.com/news/business-55
(4) - https://institute.global/policy/introducin
(5) - https://www.churchmilitant.com/news/

 

 Forrás: Új világtudat

Megnyitva 4396 alkalommal

Hozzászólás   

#1 Semmilyen formában nem korlátozhatóak a be nem oltott emberek jogaiR Zoltán 2021-02-17 10:00
Európa Tanács:

A szervezet arra reagált, hogy oltási igazolványt és azzal járó többletjogokat terveznek a beoltottaknak.

"Az emberi jogok tiszteletben tartása miatt az embereket nem szabad COVID-19 oltás beadására kényszeríteni, és nem különböztethetőek meg hátrányosan azok, akik nem oltatják be magukat – utalva itt az oltásigazolás hiányából fakadó lehetséges korlátozásokra."

Ezt az állásfoglalást az Európa Tanács adta ki, a határozatot a múlt héten, 115 – 2 többséggel, 13 tartózkodás mellett fogadták el. pace.coe.int/en/files/29004/html

"A kormányok gondoskodjanak arról, hogy az állampolgárok tájékoztatást kapjanak arról, hogy az oltás NEM kötelező, és hogy senkit sem politikai, társadalmi vagy egyéb módon nem kényszerítenek arra, hogy beoltassák magukat, ha ők maguk nem akarják ezt megtenni” - teszi hozzá a határozat."

Részletek itt: www.alternativhirek.com/.../europa-tanacs-semmilyen-formaban-nem.html

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások