20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 december 18, péntek

Joe Biden soha nem lesz elnök!

Szerző: Minden szó

A levélsorozat folytatódik, újabb megdöbbentő információkat közlünk az amerikai választásokról! Hatodik sebességbe kapcsoltak az események az USA-ban vasárnap / MINDEN HÍRHEZ FORRÁS LINK CSATOLVA

SRÁCOK ELKEZDŐDÖTT!! Óránként jönnek ki Bombahírek, teljes káosz az USAban

Kezdem a legfontosabbal! Minden jel arra mutat, Donald J Trump TÉNYLEG KIHIRDETI A SZÜKSÉGÁLLAPOTOT és életbe lépteti a Választásokba Történő Bármilyen Beavatkozás elnöki rendeleté

BOMBA HÍR: A tegnap említett ma reggeli tárgyalás megkezdődött a Dominion gépekről és a bíró végre először Nov 3 óta engedélyezte bizonyítékok bemutatását.

KIDERÜLT, a gépek 68,05 %-os hibagenerálásra voltak beállítva. Ez azt jelenti, 100-ból 68 voks egy olyan könyvtárba került a gépen, ami módosítható bármikor közvetlen vagy távoli eléréssel akár. ISZONYATOSAN NAGY HÍR!!!! Lásd az eredetit ITT  ⇒  

A JELEK – Kezdődik, amire vártunk

1. Donald Trump egyik vasárnapi tweetjében sokadjára FIGYELMEZTET MINDEN SZÖVETSÉGI TISZTVISELŐT, hogy a csatatér államokban választási csalás történt és aki hitelesíti ezen hamis szavazatok árnyékában az eredményeket SZÖVETSÉGI BÜNTETTET KÖVET EL.
Értsd börtönbe megy. Egyértelműen a mai elektori szavazásra utalt!  Olvasd ITT AZ EREDETIT: ⇒

2. Lin Wood amerikai idő szerint ma reggel 10-kor közölte, a következő pár napban nagyon gyorsan fognak pörögni az események és A MAI NAPON EGYETLEN ÁLLAMBAN SEM SZABAD ELEKTORT VÁLASZTANI!
Tweetben írta le: Sokak feje fog hullani az elcsalt választás miatt, mivel feltártuk a megdönthetetlen bizonyítékainkat.

JOE BIDEN SOHA NEM MEGY A FEHÉR HÁZBA! Ő EGY BŰNÖZŐ!

3. Donald Trump találkozott John Ratcliffe, the Director of National Intelligence – DNI -, a Nemzeti Hírszerzés igazgatójával tegnap, a hagyományos Hadsereg vs Haditengerészet éves amerikai football mérkőzésén. A DNI igazgatója az Egyesült Államok Egységesített Hírszerző Szolgálatának feje és kormánytagként a közvetlen tanácsadója a mindenkori elnöknek, a Nemzeti Biztonsági Tanácsnak és a Belbiztonsági Tanácsnak. Más szóval A Nagy Fiú.

Miért olyan fontos ez? Nos ahhoz, hogy Trump kihirdesse a szükségállapotot és ezzel párhuzamosan érvényt szerezzen elnöki rendeletének a választási befolyásolások tekintetében, a Nagy Fiú jelentésére van szüksége először. Ez törvényben van leírva. Ezzel elszabadítja a Krakent, kiengedi mérges Ginit a palackból és felnyitja a korrupt demokraták Pandóra szelencéjét. Lásd az eredetit ITT: ⇒

4. Donald Trump nemrég aláírt egy elnöki rendeletet, hogy 24-ét Szentestét nemzeti ünneppé nyilvánítja KIVÉVE a nemzetbiztonsági és védelmi szerveket, DE MOST DERÜLT KI EGY MÁSIKAT IS ALÁÍRT!!!
Ebben a rendeletében instrukciókkal látja el a hadsereget mi a dolguk abban az a esetben, ha a védelmi miniszter Meghal, Lemond vagy képtelen Ellátni Feladatkörét. Várható, hogy a szükségállapot kihirdetése után a Pentagonban kínai és demokrata pénzen megvett tisztviselők megpróbálják eltávolítani a védelmi minisztert! Lásd az eredetit ITT: ⇒

5. Sidney Powell interjút adott az Epoch Times-nak melyben kifejtette, az
elejétől fogva 100%, atombiztos bizonyítékai vannak a választás csalásról és hogy ezekhez külföldi kormányok keze tapad. De muszáj először bíróságon bemutatnia őket. Mivel sorra utasítják el őket a korrupt bírók országszerte, nem maradt más hátra idézem: “Donald Trumpnak lépnie kell, hirdesse ki a szükségállapotot, indítsa el az eljárást elnöki különrendelete alapján, jelöljön ki IT szakértőket a Dominion gépek átvizsgálására mindenhol és utasítson minden szervet ezek vizsgálatok elemzésére befogadására. Megteheti, tegye is meg! ” Lásd az eredetit ITT: ⇒

6. Lin Wood több tweetjében kérte Donald Trumpot használja végre a szükségállapotot és kerüljenek börtönbe a felelősök!

7. Trumptól nemrégen kegyelmet kapott Flynn tábornok egy vasárnap reggeli interjút adva a FOX News csatornának Maria Bartiromo showjában arról beszélt idézem: “Komoly, nagyon komoly külföldi befolyás történt a Dominion szavazógépekkel! Mindenki menjen fel Sidney Powell weblapjára efendingtherepublic.org további információért. MEGDÖNTHETETLEN BIZONYÍTÉKUNK VAN külföldi befolyásra az amerikai választásokon

8. Múlt csütörtökön Sidney Powell volt a vendég Lou Dobbs showjában a FOX News-on, ahol a műsor végén Dobbs élőben azt mondta, hogy ha Sidneynek tényleg ilyen komoly bizonyítékai vannak, most felajánlja a FOX szervereit és a showját, mutassák be együtt őket. Sidney azt mondta akár a holnapi showban mehet is.
Másnap este a FOX News közölte Lou Dobbs szabadságra ment és egy harmadlagos tag vezette a műsort. Most értettük csak meg, mit történt! A FOX nem merte bevállalni, hogy tőlük robbanjon ki a világ legnagyobb botránya!

9. Rendkívüli hír: Az ausztrál Sky News kiszivárogtatott listát jelentett be az ÖSSZES KÍNAI KOMMUNISTA PÁRT TAGJÁRÓL az egész világon!!! Közel 2 millió tagról van szó. Ezek a tagok beépültek a világ legnagyobb cégeibe és kormányok ügynökségeibe! Meg is jelent az első névsor 8 192 tagról. Százával találtak kommunista párttagokat a francia Airbusnál, a brit Rolls-Royce-nál és AstraZeneca gyógyszergyárnál, az amerikai Boeingnél és a vakcinát gyártó Pfizernél!

10. Nem sokkal azután, hogy a fenti lista napvilágra került az USA Kincstárát folyamatos hekkertámdasok érték. Elemző szerint a támadás típusa egy külföldi állam katonai hírszerzésére utal, amit czber-háborúkban alkalmaznak.

GENERAL FLYNN INTERJÚ: ⇒
PÁRTTAGOKRÓL SKY NEWS RIPORT : ⇒

Forrás: MINDEN SZÓMINDEN SZÓ

Hozzászólás  

#2 Valami készül /ma kaptam egy olvasónktól!R Zoltán 2020-12-27 21:18
Figyelemreméltó hírforrás.

Közeledik a vihar:
Trump közvetlen intézkedéseket fontolgat a választásokba való külföldi beavatkozás miatt - A Pentagon nemzetbiztonsági kérdésként kezeli az ügyet!
Trump konkrét lépésekre készül és a katonai hírszerzés mozzanatai is ezt erősítik meg, mivel egyre inkább bebizonyosodhat, hogy külföldi beavatkozás és összejátszás zajlott az amerikai választások során Joe Biden főszereplésével.

A legutóbbi események arra utalnak, hogy a bírósági eljárások után a Trump-adminisztráció a 2020-as választási csalást immáron nemzetvédelmi kérdésként kezeli.
A Pentagon nemzetbiztonsági eligazításairól kimaradt a Biden-csapat, ami szintén példa az egybehangzó mozdulatokra.

A jelenlegi védelmi miniszter Christopher Miller kiadta a parancsot a Pentagon tisztviselőinek, hogy minden együttműködést függesszenek fel Joe Biden "átadási folyamatot intéző" csapatával!

December 17-én a nagy tiszteletnek örvendő és a demokraták által hazug vádak alapján meghurcolt Michael Flynn tábornok azt mondta, hogy a kulcsfontosságú államokban a szavazógépek veszélybe kerültek és a bizonyítékok egészen „Kínába nyúlnak vissza, de a nyomok akár Oroszországba vagy Iránba is vezethetnek.

Donald Trump elnök péntek délután találkozott megbízott védelmi miniszterével, Chris Millerrel, ugyanazon a napon az elnök részére jelentést kell készítenie a külföldi kormányok esetleges választási beavatkozásáról, amint azt az 13848-as végrehajtási rendelet előírja.

Trump elnök találkozott a Nemzeti Hírszerzés igazgatójával, John Ratcliffe-el is a hadsereg és a haditengerészet legutóbbi focimeccsén. Ratcliffe feladata volt a jelentés felügyelete. Valószínűleg Trumpnak személyesen adták át a jelentés egy részét.
Felmerült, hogy az Energiaügyi Minisztériumot és más részlegeket célzó legutóbbi hack-támadások megpróbálták visszaszerezni a jelentést, bár ez nincs megerősítve.
Ettől függetlenül a következő hetekben komolyabb intézkedésekre lehet számítani. Ezek némelyike akár földrengésszerű is lehet.
#1 Lejár a 45 nap......R Zoltán 2020-12-18 15:47
Miért beszél feltűnően Trump az oltásokról? Mi van a 45 nap a választások után? Mi történt 2018-ban? Milyen rendelet íratott le?

www.youtube.com/watch?v=TACC2rPTGPw

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások