20210302
Last updateH, 21 dec. 2020 2am

rovas logo

2020 december 12, szombat

Megfélemlítő rendőrségi akciók!

Szerző: MVSZ sajtószolgálat

Szép „új” világ: Házkutatás és előállítás a másként gondolkodó orvosoknál – Megfélemlítő rendőrségi akció. Alacsony az oltási hajlandóság?

Házkutatás és előállítás, megfélemlítő rendőrségi akciók

és előállítás a másként gondolkodó orvosoknál

orvosok a tisztánlátásért

December 11-én reggel hat órakor házkutatási parancsot bemutató rendőrségi különítmények jelentek meg dr. Pócs Alfréd, dr. Tamasi József, dr. Lenkei Gábor és Gődény György lakásán – tudtuk meg dr. Pócs Alfrédtól, a Magyarok Világszövetsége Elnökségének tagjától.

Az MVSZ tisztségviselője elmondta, hogy a rendőrök négy órán keresztül tartózkodtak egri otthonában, lefoglalták a számítógépét és mobiltelefonját, majd távoztak. Mint kiderült, eredetileg elő akarták állítani, de időközben telefonos utasítást kapták, hogy ettől tekintsenek el, mert nem találtak semmit. Elmondása szerint egyedül Gődény Györgyöt állították elő, de az interjú készítésekor már őt is haza engedték.

Mint mondta, a rendőrök által bemutatott papír azt rótta terhére, hogy 2020. június 17-ét követően közösségi oldalakon arra buzdította volna embertársait, hogy ne hajtsák végre a kormány által elrendelt maszkviselési szabályokat. Ugyanakkor meggyőződése szerint ez egy megfélemlítési akció volt, amely nem a maszkviselésről szólt, hanem sokkal inkább a koronavírus elleni oltással kapcsolatban nyilvánosan megfogalmazott gondolataiknak.

A három orvos november 10-én tartott sajtótájékoztató keretében – melynek házigazdája Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke volt – , adott hangot a koronavírus elleni oltásokkal kapcsolatos aggályainak. A teljes felvétel itt látható: https://youtu.be/HHWKLCZx0e8
Dr. Pócs Alfréd és dr. Tamasi József kérdései a jövendőbeli oltással kapcsolatban, itt olvashatóak: https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/3390098434401461
Az ott megfogalmazott kérdésekre, sem azok célzottja, Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, sem más nem válaszolt.
Ugyancsak megválaszolatlanok maradtak azok a kérdések és kérések is, amelyeket az MVSZ elnöke intézett Orbán Viktor miniszterelnökhöz és Müller Cecília országos tiszti főorvoshoz. A Magyarok Világszövetsége elnökének kérdései pontokba szedve itt: https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/3390098434401461
Elemzők szerint a mai rendőrségi akció a megfélemlítésről szól. A hírek szerint igen alacsony a magyar emberekben az önkéntes oltási kedv, és ezzel jórészt a vírusszkeptikus orvosokat, egészségügyieket okolják.

Forrás: MVSz sajtószolgálat.

Megnyitva 784 alkalommal

Hozzászólás   

#1 Olvasónk; Magyaródy Szabolcs kérdéseit közvetítem:R Zoltán 2021-01-14 13:47
Tudja valaki?


1/ Hogy lehet az hogy az influenza nyomtalanul eltűnt?

2/ Hogy lehet az hogy már tavaly nyár óta köztudomású tény a napi Vitamin D3 kb 5000 IU adagja annyira felerősíti a szervezet ellenálló erejét, hogy a Covid fele olyan veszélyes, mint anélkül.

a/ nehezebben kapjuk meg,

b/ fele annyi ideig tart a betegség

c/ fele annyian kerülnek ICU kezelésre

d/ fele annyian halnak meg

Ennek ellenére egyetlen országról sem hallottam, ahol megtömnék az embereket ezzel a vitaminnal.

4/ Hogy lehet az, hogy az egymillió lakosra számítva a halálozási arány alig érzékelhető és mégis csak a nyers számokat adják országonként vagy városonként, ami az átlagember számára ijesztően hat.

5/ Hogy lehet az hogy ez a nyilván mesterséges vírus ilyen spontán mutál több helyen egyszerre?

6/ Lesz még egymás után több, fokozatosan erősödő mutáns még ebben az évben?

Hálás volnék ha valaki tudná a logikus, mindenki által érthető válaszokat és közhírré tenné.

Szabolcs

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások