Print this page
2020 december 11, péntek

5G / Sokkoló tudományos beismerés a legfrissebb kutatás !

Szerző: Buddha

Sokkoló hivatalos beismerés kutatóktól: Az 5G sugárzás tényleg koronavírust hozhat létre az emberi szervezetben. Ez a tanulmány alapjaiban rázhatja meg az eddig összeesküvés-elméletnek titulált összefüggés-elméletet:

Az 5G sugárzás tényleg koronavírust hozhat létre az emberi szervezetben!

A hivatalos NIH Nemzeti Egészségügyi Intézet belső tanulmánya szerint az 5G sugárzás, amit a sejtek elnyelnek megváltoztathatja a DNS-t és koronavírusokat hozhat létre már eleve az emberi szervezeten belül.

A Guglielmo Marconi University, a Central Michigan University és az első Moscow State Medical University is azt állítja közös tanulmányuk és kutatásuk alapján, hogy az 5G millimeteres hullámai olyan módon stimulálják és irritálják az emberi DNS-t és a sejtek magját, hogy azok koronavírusokat hozhatnak létre egyfajta válaszreakcióként.

A hivatalos orvosi publikációban olvasható ⇒

Ebben a kutatásban kimutatjuk, hogy az 5G milliméteres hullámait el tudják nyelni a dermatológiai sejtek, melyek antennaként viselkednek, át tudják adni más sejteknek is és a legfőbb szerepet játszák abban, hogy a biológiai sejtekben koronavírusok jöjjenek létre."

A DNS töltött elektronokból és atomokból épül fel és egy induktor-szerű felépítése van. Ezt a struktúrát lineáris, toroid és kerek induktorokra lehet felosztani. Az induktorok a külső elektromágneses hullámokkal interakcióba lépnek, mozgatni és létrehozni képesek extra hullámokat a sejteken belül."

Ezen hullámok alakja hasonló DNS-forrásuk hexagonális és pentagonális alakjához. Ezek a hullámok a folyadékokban lyukakat hoznak létre a sejtmagon (nucleus) belül.

Annak érdekében, hogy ezeket a lyukakat újra kitöltse a szervezet, extra hexagonális és pentagonális bázisok jönnek létre. Ezek a bázisok egymáshoz kapcsolódhatnak és vírus-szerű struktúrákat hoznak létre, mint amilyen a koronavírus is." - írják a tudományos kutatásban.

"Ahhoz, hogy ezen vírusok létrejöjjenek a sejteken belül az szükséges, a külső befolyást gyakorló hullámok hullámhossza rövidebb, kisebb legyen, mint a sejt mérete. Az 5G milliméteres hullámainak jó esélyük van, hogy emiatt vírus-szerű struktúrákat hozzanak létre a sejteken belül, mint amilyen a Covid-19 Koronavírus is."

 Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Beküldte: Antal Miklós