20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 november 02, hétfő

Nyílt levél a folyamatos riasztás és félelemkeltés miatt

Szerző: Peter Koenig

..."2020 januárjában Davosban a WEF a WHO főigazgatójának jelenlétében úgy határozott, hogy ezt az elkövetkező "k-vírus betegséget" "járványnak" kell nyilvánítani - ezt a döntést Dr. Tedros, a WHO főigazgatója teljesítette, kijelentve: 2020. március 11-én, hogy a Covid-19 egy "járvány," amikor világszerte mindössze 4970 megerősített eset és 313 haláleset volt a WHO helyzetjelentése szerint."...  

 

 

Peter Koenig közgazdász nyílt levelet intézett a médiához a folyamatos riasztás és félelemkeltés miatt

Mi, a nép, aggódunk amiatt, ahogy a média világszerte beszámol a járványról. Önök, nyugati médiamogulok rájöttek már, hogy a járványon kívül alig van más a programjukon? A járvány áll mindennek a középpontjában. A járványról szóló beszélgetések jelennek meg óránként a hírekben és a hírek között.

A járványról szóló állandó jelentésük egy folyamatos riasztást és félelemkeltést jelent.

Új "esetekről," új "fertőzésekről" az érintett országban csaknem óránként számolnak be. A vírusos "esetek" 24 óránként megduplázódnak vagy háromszorosára nőnek. Döbbenetes és valóban félelmet keltő. Belépünk a "második hullámba," a kórházak túlterheltek, alá kell vetnünk magunkat a tesztelésnek, ez kulcsfontosságú, így megelőzhetjük mások megfertőzését.

Maszkot kell viselnünk; tiszteletben kell tartanunk a társadalmi távolságtartást - a karantén kötelező, lezárás, más néven házi őrizet, a bárok, éttermek és nyilvános helyek bezárása, kijárási tilalom - utcai séta, akár élelmiszer-vásárlás céljából csak engedéllyel, rendőrségi századok felügyeletével - egyetemes zsarnokság, amelyet a világ nem látott még az ismert történelemben.
 

És önök, médiamogulok, országos kegyenceikkel, strómanjaikkal állnak ennek a hatalmas, halálos emberi jogi visszaélésnek a középpontjában.

Ez egy nagy horror show, hallgatni, nézni vagy olvasni az önök médiáját - világszerte, minden olyan helyen, ahol az angolszász médiamogulok diadalmaskodnak a világ ügyein.

Alig van kivétel. Az úgynevezett hírműsorok "dezinformációs propagandává" válnak. Hazugságának és képzeletének nincs határa azzal a céllal, hogy félelmet keltsen a lakosság lehető legszélesebb rétegeiben.

Soha nincs igaz és teljes elemzés az "új fertőzésekről" ("új esetek"); soha nem adnak magyarázatot arra, hogy ezek az új "fertőzési esetek" miként állnak össze. Például,

1.) Ezeknek az eseteknek több mint 80%-a tünetmentes, és ezért nem áll fenn az átvitel veszélye. Igen, a WHO már többször megváltoztatta véleményét, mindig (pénzügyi) mesterei utasításait követve;

2.) Az új "esetek" növekednek a fokozott teszteléssel, amelyet önök, médiamogulok még több média által keltett félelem kampánnyal hirdetnek. Nagyon jól ismerik egy ősrégi axiómát: A FÉLEM nagyon erős fegyver. Különösen most, amikor az influenza és a hideg évszak megérkezik, a félelem az, ami gyengíti az immunrendszert, és az emberek sebezhetőbbek egy vírus, vagy bármilyen vírus elkapása esetén (tudományosan bizonyított, mint azt valószínűleg tudják).

Az emberek annyira félnek, hogy rohannak a vírussal orvoshoz vagy kórházba, hogy teszteljék őket. Így nő a tesztelés és az "esetek" száma.
 
3.) Soha nem említik, hogy a reverz transzkripciós polimeráz-láncreakció (röviden RT-PCR) tesztek különböző virológusok és orvosok szövetségei szerint Németországban, Belgiumban, Olaszországban, Spanyolországban, az Egyesült Államokban és másutt - akár 90% -ban "hamis pozitív" eredményt adnak. Az emberek bekerülnek a statisztikákba, de a "páciensek" nem betegek, de mégis karanténra, rosszabb esetben elszigetelésre ítélhetik őket.

Miért van az, hogy ezekre a számos professzorokból, orvosokból, virológusokból, fertőző betegség szakemberekből és több egészségügyi, valamint jogi szakemberből álló orvosi egyesületekre soha nem hivatkoznak, a mogulhírek és mainstream média soha nem idézi őket? Talán, mert elárulhatják az igazságot a félelem halottjairól, és elvehetik az emberek félelmét? Mert ellenállóvá tehetik őket?

Tudják, hogy sok európai kormány és az Egyesült Államok életbe léptette az "egészségvédő haditörvényeket?" Ez a kormányzati változat, de ne feledjék, hogy mekkora hazugságok, mennyire abszurdak és szükségtelenek a kormányok korlátozó zsarnoki intézkedései, azaz egészségügyi sürgősségi törvényei, amelyek lehetővé teszik a kormányok számára, hogy a rendőrség és a katonaság parancsoljon, hogy behatoljanak az emberek házába, és ha akarják, letartóztassák őket, ha "egészségügyi kockázatnak" tartják a társadalomra nézve, mert nem követik a hivatalos narratívát.
 
Tudják, hogy a mainstream, valamint a "underground" véleményeket szigorú algoritmusok figyelik és cenzúrázzák, ha egy üzenet ellentmond a megparancsolt narratívának? Az ismert emberi történelem során, különösen akkor, amikor nagy képmutatással valljuk a demokráciát és a szólásszabadságot, a cenzúra még nem volt annyira elterjedt, annyira átfogó, mint ahogyan ma tapasztaljuk. Gondolkozzanak el ezen!

És az emberek soha nem cselekedtek annyira úgy, mint egy ijedt birkanyáj, saját érvelésük, józan eszük ellenére, félve a csalárd általános tendenciától - és ezt a tendenciát naponta több kormányzati / médiahamisítás táplálja, ami még inkább vonzza az embereket, tönkretéve szuverén gondolkodásukat, igen, immunrendszerüket, mert ők már nem önmaguk. Egy "magasabb erő" zombijává váltak, az MI és az algoritmusok engedelmes alanyainak előfutárai. Ez Goebbels-t (Hitler propagandaminisztere) ezerszeresen túlszárnyalja.

4.) Ahogy fent említettük, belépünk a téli influenza szezonba. A PCR-teszt nem képes egyértelmű különbséget tenni a közönséges influenza és a k-vírus között, mivel a hasonlóság annyira szembetűnő. Ismeretes, hogy a közönséges influenza egy része k-vírust tartalmaz. Ezért az összes szokványos influenzás esetet most kényelmesen k-vírusnak címkézik, így az "esetszámok" az "égbe lendíthetők" a félelem dimenziókba, ezáltal még több embert halálra rémítve, és még több embert arra ösztönözve, hogy fussanak a tesztelő létesítményekbe.
 
Tudják - biztosan tudniuk kell -, hogy a globális észak fokozatosan belép a téli, hidegebb évszakba, tipikusan a több évezredes influenzaszezonba, ám csodával határos módon az északi félteke vagy a (gazdag) globális észak alig számol be influenzás esetekről? Hiszik vagy sem, néhány országban egy esetről sem. Kitalálják, hogy miért? Az influenza eltűnt. Nem létezik. A k-vírus látszólag elpárologtatta.

Vagy lehetséges, hogy a k-vírus ellopta az influenza statisztikáját, mivel az influenzát még a k-vírus is "megtéveszti?" Sokak számára érdekes lehet, hogy ha elolvassa ezt a rövid elemzést az RT "A tudósok értetlenkednek az influenza eltűnése miatt... de valóban eltűnt, vagy csak elfedte a k-vírus?" című cikkét.

https://www.rt.com/op-ed/504625-covid19-flu-disappeared-replaced

Mert a mély, sötét gonosz állam motívációja: hagyjuk, hogy a k-vírus, más néven influenza fertőzés spirál gyorsan emelkedjen, hogy igazolhassuk az egyre szelektívebb lezárásokat, a polgári elnyomásokat, a határzárakat, az emberi jogi visszaéléseket, amíg az országokat ismét teljesen le nem zárják. A gazdagok ezt a vagyon megragadásának hívják. Egyre több a vállalati csőd, és vagyonukat, amelyek nem veszítették el valós fizikai értéküket, csak a részvényeik értékét, multinacionális vállalatok vagy multimilliárdosok fogják felszippantani fillérekért.

Ez történik. Ez lehet az utolsó szakasz, mert ezek után már alig van mit megragadni. De a világ milliárdosai és a világ médiamoguljai - önök, a címzettek, több billióval gazdagabbak lesznek az egész nép kárára. A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) előrejelzése szerint 2020 végéig és 2021 közepéig lehet, hogy akár 2,9 milliárd ember, vagy a világ munkaerejének fele lehet munkanélküli; se jövedelem, se étel; éhínség általi halál - vagy puszta nyomorúság, öngyilkosság által. Már a járvány előtti időkben a világszerte foglalkoztatott munkaerő 70%-a, főként a globális déli országokban napról napra éltek, túlélésük érdekében vállaltak munkákat, rövid távú szerződéseket kaptak, nem alkalmaztak az esetükben munkaügyi törvényeket, nem volt szociális biztonsági háló, semmi. Képzeljék el, milyen lesz ez a k-vírus miatt!
 
Ez a perspektíva állhat előttünk, ha önök, a nyugati médiamogulok folytatják ezt a korrupt kormányok által meghatározott tendenciát a kevés, embertelen oligarcha parancsainak betartásával, civilizációnk disztópikus jellegének állandósításával; és ha mi, emberek, nem fogjuk fel ennek következményeit, és nem egyesülünk egymással, hogy megállítsuk a szó szerinti kihalásunkat.

5) A k-vírus miatt konkrétan elhunyt emberek nagyon kevesen vannak. Több mint 90%-uk több mint 75 éves, vagy akár túllehetnek a 80-on is és társbetegségekben haltak meg, és bármennyire is szomorú, nagy valószínűséggel egyébként is meghaltak volna egy másik egészségügyi állapot miatt.

Mivel pozitív eredményt kaptak, és a k-vírussal együtt haltak meg, de nem a k-vírus miatt, olyan halotti anyakönyvi kivonatot kapnak, hogy amiatt haltak meg. Ezt történt és még mindig történik - amiről maguk az orvosok számolnak be - Olaszországban, de ugyanez van Németországban, Franciaországban és az Egyesült Államokban, hogy csak néhányat említsünk.

6.) Soha senki sem kérdőjelezi meg a kormányzati narratívát, amelyet önök, a szörny média ismételgetnek, szó szerint a nyugati világot irányítva, ad absurdum; és soha senki sem vizsgálja és elemzi önállóan ezeket a számokat, hogyan vannak összeállítva. Senki. Lehet, hogy senki sem meri megkérdőjelezni szentséges kormányainkat, amelyekben annyira indokolatlanul megbízunk. Indokolatlanul, mert éppen ezeket a kormányokat, az ENSZ 193 tagországának kormányából mintegy 180-at látszólag "Mi, a Nép" választottuk meg, és mi, emberek fizetünk nekik, mégis más, "magasabb" érdekeket követnek, mint a kiállást az emberek jogaiért, akik megválasztották őket, hogy megvédjék őket.

Csak remélhetjük, hogy egy nap lesz egy Nürnbergszerű törvényszék, amely valódi igazságot szolgáltat az emberiség elleni bűncselekmények elkövetőinek. Ugyanez az igazságszolgáltatás vonatkozik önökre, médiamogulokra, és nem utolsósorban a jól fizetett, együttműködő tudósokra, az úgynevezett munkacsoportokra, akik szándékosan hamis tudományokkal támogatják e kormányok kollektív hazugságait.

Nyilvánvaló, hogy a magasabb erők diktálják ezt a narratívát, ezt a félelem-indoktrinációt - így az emberek minden nap jobban megijednek egy láthatatlan ellenségtől. Üvöltenek, hogy jöjjön az oltás - alig várják. Kétségtelen, hogy önök, a média, jól körülhatárolt és jól fizetett munkát végeznek, hogy önök, médiamogulok, tudják mi az igazság, de a pénz és a hatalom korrumpálta önöket - mivel sajnos világunk nagy része engedett a Pénz és Hatalom Istenének, az etikát és az integritást mellőzve.

Az is világos, hogy mindezek mögött más, magasabb napirend áll világszerte.

Képzeljék el, hogy véletlenül 2019. október 18-án a Bill Gates Alapítvány, a Világgazdasági Fórum (WEF) és a Johns Hopkins Orvostudományi Iskola támogatta a 201-es eseményt New Yorkban, amely egy SARS-2-Cov nevű pandémiát szimulált, amit a WHO később átnevezett covid-19-nek!
 
2020 januárjában Davosban a WEF a WHO főigazgatójának jelenlétében úgy határozott, hogy ezt az elkövetkező "k-vírus betegséget" "járványnak" kell nyilvánítani - ezt a döntést Dr. Tedros, a WHO főigazgatója teljesítette, kijelentve: 2020. március 11-én, hogy a Covid-19 egy "járvány," amikor világszerte mindössze 4970 megerősített eset és 313 haláleset volt a WHO helyzetjelentése szerint.

Pontosan március közepén mind a 193 ENSZ tagország általános zárlatot hirdetett (csak néhány kivételtől eltekintve: Fehéroroszország, Svédország és talán még egy-két másik). Milyen véletlen, hogy egy láthatatlan ellenség egyszerre sújtja az egész világot, ami az emberiség történetében még soha nem fordult elő. De egyre furcsább időket élünk, és igen, ez már egy teljesen disztópikus világ.

Képzeljék el, hogy az összes kormányzati hatóság holnap abbahagyja a tesztelést - a k-vírus eltűnne. Nincs több "eset". Újra lélegezhetünk, és csak a szokásos alkalmi nátha és az éves közönséges influenza zavarna bennünket, amelynek halálozási aránya egyébként jóval magasabb, mint a k-vírusé. De nincs bezártság, nincs maszk, nincs társadalmi távolságtartás - nincs a barátok és családok megosztása kevesek uralma érdekében. És nincs többé az immunrendszert gyengítő félelem!

Soha sincs túl késő. Önök, médiamogulok, megvásárolt tudósok, bármikor megváltoztathatják az irányt, csatlakozhatnak a tudományos és orvosi szakma igazságkereső tagjaihoz, akik már megszabadultak a mátrixból, Németországban, Belgiumban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában , az Egyesült Államokban - és minden nap többen vannak - hogy igazat mondjanak az embereknek, reményt keltsenek bennük, hogy elvegyék a rettegésüket, hogy megöljék a népek legnagyobb ellenségét, a félelmet. (1)

Peter Koenig közgazdász és geopolitikai elemző.
 
 

 

Hozzászólás  

#4 nyílt levélÉva Kata 2020-11-17 10:17
Idézet - Deák Zsolt:
Nürnberg nem jó példa.A Cabal bukásában az volt ha jól emlékszem hogy 17 bűnöst itéltek el 170-et pedig megmentettek és elszipkáztak a nagyhatalmak és dél-amerikában bujtatták mint talán Hitlert is.És ebből táplálkozil a mostani pedofil és sátánista hatalom ami a világot irányítja.Bár ne így legyen.


Nem bizony! Nürnberg nem jó példa! Csakhogy nem amiatt amit írsz! Te Jó Ég! Hihetetlen számomra, hogy az emberek fejében mi zűrzavar van! Elkeserítő!
A Cabal bukása egy zsidó propaganda, olyan, amelyikben vannak igazságok is, hogy elhihető legyen! Miből gondolom? Hát abból, hogy az összes bűnös elmebeteg, akiket a film felvonultat, az mind zsidó!
Csak ezt elfelejtik közölni! De a bűnös szerintük a "náci" birodalom, ill. annak volt tagja! Jó lenne végre tudomásul venni, hogy a ma dúló koronavírus botrány esetleg nem más, mint a világ gazdaságának szándékos összeomlasztása annak érdekében, hogy majd a jótevőként előálló zsidó világkormányt mint megmentőt fogadják el a megvezetett tömegek! Kérdezem tőled Deák Zsolt, hogy a közelmúltban Amerika által több országban alkalmazott agresszív, emberirtó háború is Hitler műve? Hitler lett volna valamiféle pedofília, vagy bármely más szexuális perverzió támogatója? Te Jó Ég! Éppen ezek ellen lépett fel! Ezt érdemes elolvasni!: nemzeti.net/.../
#3 nagy bűnHorvath Ernone 2020-11-14 14:03
Sok vezetőnk vétett a haza ellen, de ilyen nagyot mint
Orbán Viktor.....hogy aláírta a szerződést hazánk kilakoltatására.....ez vért kíván......ehhez Válságnemzetgyűlést kell létrehozni Kiáltvánnyal a nemzethez!
Mi keresnivalója van egy ilyen címeres gazembernek közöttünk?
#2 nyílt levélDeák Zsolt 2020-11-08 20:41
Nürnberg nem jó példa.A Cabal bukásában az volt ha jól emlékszem hogy 17 bűnöst itéltek el 170-et pedig megmentettek és elszipkáztak a nagyhatalmak és dél-amerikában bujtatták mint talán Hitlert is.És ebből táplálkozil a mostani pedofil és sátánista hatalom ami a világot irányítja.Bár ne így legyen.
#1 Viktorom!...- TE ÁTKOZOTT: SVINDLER és DEVIZAKUPEC!!!MaGYaR PáLoS TReND 2020-11-04 16:17
Viktorom!...- TE ÁTKOZOTT: SVINDLER és DEVIZAKUPEC!!!

Kérlek, nézd vissza egykori önmagad, mikor is hadaró-beszéded után minden egészséges magyar ember Fideszes akart lenni…
Ma már ez koránt sincsen így…- hiszen sikerült olyan semmirekellő génhulladékok ezreivel körbe bástyáznod magad, akik az Éjszakai Pillangókat is kinyíratják (D)Rogán Tóni módjára a cigány-maffiával bárhol…bármikor.
Őszintén hány ezer-milliárd forint után mernéd szélnek ereszteni ezeket a dilettáns kibuc-ördögöket?!
Ugye tudod, hogy az utóbbi időben nagyon sok halált és fájdalmat okoztál a magyaroknak!
Mindezen gaztettekért pedig már nem lesz elegendő számunkra az őszintétlen bocsánatkérések tömkelege, homlokránc szurdokaid sokkoló mélysége és a nyögvenyelős indián klisék…
Rossz hír: …A „családbarát” kormányod a MAGYAR CSALÁDOK FOGJÁK ELTAKARÍTANI!!!
Ismétlem: a magyar családok!!!
Ui: 1 kis emlékeztető…
Az olyan jólelkű emberek, mint Karancsi, Papa, Szabó András és becsületes barátai sajnos túlontúl könnyű prédának bizonyultak neked, Pintérnek, Csányinak és a többi ragadozó fenevadnak!!! ... a sors kegyetlen valósága, hogy még mostanság is ti lehettek a fő maffiózók!!!...- eddig még élve és büntetlenül!!!...:(
www.youtube.com/watch?v=sYRy0LAwNw8
www.youtube.com/watch?v=hbBewyRA7aA
www.youtube.com/watch?v=8sypnKKbD4A
www.youtube.com/watch?v=6KitSFBDRgk
www.youtube.com/watch?v=2YusKWwAakA&t=29s
www.youtube.com/watch?v=wzQEolKADKI
www.youtube.com/watch?v=QYw20QUul3Y
www.youtube.com/watch?v=LFKAtbkfWbw
www.youtube.com/watch?v=XZiTOQ7RCQw&t=1402s
www.youtube.com/watch?v=1iBtUZBD8DY

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások