Print this page
2020 október 09, péntek

Csoportos pereket indítanak a világválság okozói ellen

Szerző: Dr. Reiner Fuellmich

Dr. Reiner Fuellmich, a Deutsche Bank és a Volkswagen elleni korrupciós perekről ismert vezető német ügyvéd, aki jelenleg egy német vizsgálóbizottság tagja bejelentette, hogy a világon kialakult helyzetért felelős személyeket bíróság elé kell állítani a történelem valószínűleg legnagyobb bűncselekménye miatt.

Emberiség ellen elkövetett bűncselekmény"
- Egy híres német ügyvéd bejelentette, hogy csoportos pereket indítanak a világon kialakult válság okozói ellen

Dr. Fuellmich egy közel egyórás videófelvételt tett közzé, amelyben megvitatja a vizsgálóbizottság megállapításait, amelyet négy ügyvéd alapított 2020. július 10-én. (1)

A bizottság ügyvédekből, orvosokból és tudósokból áll, akik együtt arra a következtetésre jutottak, hogy a történelem legnagyobb bűncselekménye lehet folyamatban az emberiség ellen.

A bizottság nekilátott annak meghatározására, hogy mennyire veszélyes a jelenlegi vírus, mi a jelentősége a pozitív tesztnek, és milyen járulékos károkat okoztak a meghozott intézkedések a világ egészségére és gazdaságára nézve?

"Világszerte emberek milliói áldozatai a félelemkampánynak. Pánik uralkodik. Napról napra elsöprő a média dezinformációjának folyamatos hatása a 'gyilkos vírussal' kapcsolatban.

A félelem és a pánik, valamint a közvetlen hazugságok megakadályozzák az embereket abban, hogy megértsék ezen messzemenő gazdasági és szociális politikák logikáját."

Egy nemzetközi ügyvédi hálózatnak szándékában áll csoportos pereket indítani. Dr. Reiner Fuellmich, aki egy kiemelkedő jogász, az alábbi videóban mutatja be ennek a projektnek részleteit.

"Kilenc hónap kutatás és elemzés után megerősíthetjük, hogy az adatokat és a fogalmakat manipulálták a félelemkampány fenntartása céljából. Az RT-PCR teszten alapuló becslések értelmetlenek: Az RT-PCR teszt nem azonosítja / nem detektálja a vírust. Amit észlel, azok többféle vírus töredékei."

"Kiemelt tudósok, valamint a hivatalos közegészségügyi szervek megerősítik, hogy ez nem egy veszélyes vírus."

"Mostanra bőséges dokumentáció áll rendelkezésre, hogy ezt a csalási botrányt ürügyként alkalmazták a gazdasági, társadalmi és politikai szerkezetátalakítás világszerte zajló folyamatának elindításához, amely tömeges szegénységet és munkanélküliséget eredményezett világszerte, ami tönkreteszi az emberek életét." (2)

(1) - https://corona-ausschuss.de/
(2) - https://www.nogeoingegneria.com/news

Forrás: Új világtudat