Print this page
2020 május 09, szombat

Ifjabb Kennedy is az 5G betelepítés ellenesekhez csatlakozott!

Szerző: ujvilagtudat

Ifjabb Robert F. Kennedy és Dafna Tachover, a Children's Health Defense (CHD) szervezet 5G and Wireless Harms Project igazgatója is aláírta az Egyesült Királyság EM Radiation Research Trust (RRT) független testületének levelét, amelyben felszólították az Egyesült Királyság miniszterelnökét, Boris Johnsont és a politikai vezetőket, hogy védjék meg a nyilvánosságot a vezeték nélküli sugárzás és az 5G bizonyított káros hatásaival szemben.

Ifjabb Kennedy is csatlakozott ahhoz a felhíváshoz, hogy a brit miniszterelnök állítsa le az 5G bevezetését

A nyílt panaszlevelet a First News gyermekeknek készített online újságjában megjelent "Nincs 5G összeesküvés" című cikkre válaszul írták, amely szerint az 5G teljesen biztonságos. (3) Az RRT, amely egy megbízható és vezető brit csoport, amely a vezeték nélküli sugárzás egészségügyi hatásainak oktatására szakosodott, e-maileket és telefonhívásokat kapott szülőktől, iskolás gyerekektől és tanároktól, és felkérték az RRT-t, hogy válaszoljon a cikkre. (4)(5)

A levelet az RRT elnöke, Eileen O'Connor és a csoport amerikai tanácsadója, Susan Foster írta, amelyben válaszolnak a First News által leírt megalapozatlan és hamis állításokra az 5G abszolút biztonságáról. A levél bőséges tudományos bizonyítékot szolgáltat a vezeték nélküli sugárzás által bizonyított károkról, és arról szól, hogy a nagy telekommunikációs vállalatok miként csapják be a közvéleményt.

"Az RRT úgy véli, hogy az egy dolog, hogy meg akarják nyugtatni a gyermekeket a lezárások és a járvány szempontjából," mondta O'Conner, "de nem az igazság árán, amely e veszélyes expozíciók által okozott valódi károkra vonatkozik."
 
Mivel az 5G infrastruktúra elsősorban a 4G-n, valamint az impulzusos és modulált rádió- és mikrohullámú frekvenciákon alapul, amelyek több ezer tanulmányban bizonyultak károsnak, és olyan károkat okoztak, amelyeket a világ bíróságai megerősítettek, nem kétséges, hogy az 5G is káros.

"A gyermekeknek igazat kell mondani: a mobiltelefonok és a tornyok sugárzást bocsátanak ki," - kommentálta Foster asszony. "Nevetséges és szégyenteljes azt mondani a gyermekeknek, hogy sok kutatás zajlott az 5G biztonságosságának bizonyítására, amikor az elektromágneses sugárzás biológiai hatásaira vonatkozó évtizedes tudomány károsnak találta."
 
After several childhood cancer cases at one school, parents question cell tower radiation
 
Robert F. Kennedy, Dafna Tachover és a CHD felszólít azon személyek védelmére, akiknek már kárt okozott a vezeték nélküli technológiai sugárzás, köztük sok gyermeknek, valamint az 5G kiépítésének megállítása révén a további és közvetlen veszélyek elkerülésére.

Az 5G telepítése exponenciálisan növeli ennek a káros sugárzásnak és technológiának való kitettségünket. Különös aggodalomra ad okot a mobiltelefon antennák telepítése az emberek otthonának és a gyermekek hálószobáinak közvetlen közelében. Ennek eredményeként a világon egyre több ország és önkormányzat tiltja meg az 5G telepítését.

A Children’s Health Defense csatlakozott ehhez az erőfeszítéshez, mivel összhangban áll a szervezet azon feladatával, hogy megvédje a gyermekeket a környezeti toxinoktól. Az 5G és a vezeték nélküli sugárzás toxinoknak minősülnek, amelyek jelentősen részt vesznek a gyermekek körében a betegségek növekedésében.

Sajnos az Egyesült Királyságban egy 15 éves lány, Jenny Fry öngyilkosságot követett el, miután beteg lett a vezeték nélküli sugárzástól, és a betegsége miatt tapasztalt rossz bánásmód eredményeként. (6)(7)