20230324
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2019 május 24, péntek

beszámoló levél a Magyarok Világszövetsége elnökéhez

Szerző: Kremser Tamás

A brüsszeli megmozdulás főszervezőjének beszámoló levele a fővédnök Magyarok Világszövetsége elnökéhez

Előző közleményünkben hírt adtunk a minap Brüsszelben lezajlott nemzetközi megmozdulásról, amelynek fővédnöke a Magyarok Világszövetsége. Kremser Tamás főszervező levélben számolt be Patrubány Miklósnak a történtekről. Alább a levél.

Tiszteletem Elnök úr!

Május 18-án Brüsszelben a Plaz de Meeuw-ről indulva tartottuk immár a második nemzetközi patrióta demonstrációnkat. Vonulásunk során nagyon sok európai ember igényét kiáltottuk bele a brüsszeli éterbe: Defend Hungary, Defend Europe, a megmozdulásunk lényegét, a We Are Europe az identitásunkat a Refugees go Home pedig mindannyiunk óhaját fejezte ki. A zászlókkal, molinókkal vonuló hazafiak kígyózó sora a Place du Luxembourg téren állt meg. Itt tartottuk meg az Európa Parlament épülete előtti téren az EU migrációs politikája elleni kiállásunkat.

Horvát, osztrák, német, flamand, vallon, lengyel, holland, görög és persze magyar bajtársakkal együtt tettünk hitet a Nemzetek Európája mellett. A tiltakozásunkon többek között a Hír TV és az Euronews kamerái is forogtak. Bár sok országból jöttünk össze, de mindannyian éreztük, hogy a közös eszmeiségünk miatt gyakorlatilag testvérnépek vagyunk. Mi vagyunk Európa örökösei és éppen ezért nem akarunk európai egyesült államokat. Nem adjuk oda örökségünket, a saját szülőföldünket ázsiai és afrikai bevándorlóknak. Bár többféleképpen szólaltunk meg, de mindannyian a szabadság nyelvét beszéltük. Minden szónok körbejárta a migráció problémáját. Minden náció az ő országában tapasztalt dolgokról beszélt, arról hogy mennyi problémába ütköznek a gazdasági és területfoglaló migránsok miatt. Szinte kivétel nélkül mindenki kiemelte Magyarország vezető szerepét a kontinensfoglalókkal szemben.

Mindenki méltatta hazánk pozitív szerepét ebben az élet-halál küzdelemben. Mindenki megfogalmazta azt, hogy harcolnunk kell minden fronton, mert csak akkor van esélyünk és jövőnk. Jómagam, többek között számos európai csatát idéztem fel, amikor összefogtunk és akkor történelmi győzelmet arattunk az iszlám felett. Ez a példa a számunkra, mert ma is ez a győzelem kulcsa. Az esemény végeztél a Csíki sör által felajánlott komló levét hörpintgettük közösen. Minden barátunk nagyon örült ennek a magyaros vendéglátásnak, amit ott a téren szervíroztunk nekik. Brüsszelben is igyekeztünk házigazdaként viselkedni. Sok segítséget kaptunk magyar barátainktól és a külföldi bajtársaktól is.

Külön köszönet a fővédnök Magyarok Világszövetségének, a legnagyobb magyar civil szervezetnek, aki a fő támogatónk volt.

Nagyon-nagy köszönet Pál Péter Walter-nek a sok és nagyon hasznos munkájáért, a sok fordításért. Az eseményen ceremóniamestereként is kiválóan helytállt. Köszönjük Adrien Jassogne vallon patritóta barátunknak is a rengeteg és nagyon hasznos munkáját. Hervé Van Laethem-nek és Rob Verreycken-nek pedig a demonstráció lebonyolításában nyújtott segítségüket! Szép munka volt srácok! Well done!

A magyarok hősiesen sokat vállaltak, ahogy ezt azt eddig is a történelem során https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png:-) A külföldi kamerádok pedig többek között a hangtechnikában, a nemzetközi kommunikációban és az egész rendezvény lebonyolításában, szervezésében közreműködtek. Sokat köszönhetünk nekik, amiért nagyon hálásak vagyunk.

Mindenképpen meg kell említeni Horacsek Róbert, Horacsek Mónika sok munkáját is, amit szintén nagyon köszönjük. Bár a meteorológiai előrejelzések szerint Brüsszelben záporoknak, viharoknak kellett volna lennie egész nap, de ezzel szemben verőfényes napsütés kísérte végig a megmozdulásunkat. A demonstráció 17 óráig volt bejelentve, 17 óra 02-kor pedig elkezdett zuhogni az eső. A Mindenható is velünk volt és amíg nekünk kellett addig remek, jó idő volt! Utána már eshetett. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png:-) Így neki is köszönjük az európai és magyar bajtársak mellett ezt a a sok segítséget!

Úgy gondoljuk, hogy mivel ezt a kezdeményezést számunkra a keresztény Isten adta, ezért ezt a harcot együtt tovább fogjuk folytatni! A tiltakozáson már be is jelentettem: Next Year in Budapest! Jövőre, 2020-ban Budapesten, az európai ellenállás fővárosában, szeretett hazánkban fogjuk folytatni! Erre minden európai patriótát várunk. Mert ahogy azt a keresztes lovagok jelszava mondta: Deus Vult! Isten akarja!

A megosztásokat tisztelettel köszönjük!

Freedom for Hungary, Freedom for Europe! Refugees Go Home!

Kremser Tamás
főszervező, ötletgazda

Beküldte: Jéga Szabó Ferenc

Megnyitva 1254 alkalommal

Hozzászólás   

#2 egy másik cikk kapcsolásaHorváth Ferenc 2019-05-27 12:57
Magyar részről mindenképp hozzá kell kötni egy ilyen demonstráció esetében az ezen a webportálon is közölt Sebestyén István írás lényegét, vagyis: a "magyar" kormány miért is afrikai migráns ellenes?! Emellett azt is minél hangosabban kell hangoztatni, hogy Magyarország népessége kicserélés alatt áll. Az ősmagyarok kiirtása ördögi rendszerben történik, cigányokkal, "egészségüggyel", világgá kergetéssel, miközben tódul be a zsidó, a kínai, a nyugat-európai és még ki tudja hány náció, akik jó pénzért magyar állampolgárságot kapnak úgy,hogy meg sem tudnak szólalni magyarul.
Saját példám: szombaton a Pilvax közben lévő ír sörözőben néztük meg a spanyol királykupa foci döntőt. Nos, az ír sörözőben a pincérek egy mukkot sem beszélnek magyarul. Amikor ezt szóvá tettem, az volt a nyegle válasz, hogy ez egy ír söröző. Természetesen nem hagytam mindezt szó nélkül és angolul is értésükre adta, hogy ez Magyarország, a hivatalos nyelv a magyar, ők itt csak vendégek, szolgák (a munkáltatóik szolgái) és ennek megfelelően viselkedjenek. Kiemeltem, hogy ír létére lehetne annyi történelmi ismeretük, hogy nekik a beszélt nyelvük egy erőszakos hódító ország nyelve, az anyanyelvük a gaelic és elmondhatatlanul sokat szenvedtek is az angolok kizsákmányolása miatt. Ehhez tartsák magukat, amikor itt az én hazámban, Magyarországon nem tisztelik a befogadó ország anyanyelvét.
#1 Európa vigyázz!Csorba Tibor 2019-05-25 05:38
Európa, vigyázz!

Valakik csalitba csalták,
bűzölgő mocsárba lökték.
Hátába csapták a baltát,
szép szívét mozsárba törték.

Századok hajóin jöttek:
patkányok közé lapultak.
Ellepték titkon a földet,
ellopták csendben a múltat.

Aranyat csaltak a vámon,
kamattal fejték a tőkét.
Átléptek minden határon –
királyok legjavát ölték.

Összezilálták a nyelvet,
értelmét savakkal marták.
Meggyalázták a szerelmet.
Kikezdték Isten hatalmát.

Pusztul a Földön az élet:
latroké a földi kincsek.
Az ember halálba réved –
halomba gyűjti a nincs-et.

Európa, vigyázz! A véred
eresztik ünnepi tálba!
Kőszívük hiába kéred –
szemükben te vagy a szálka!

Belép a hóhér a pástra,
tőkére hajlik a szent ág.
Suhan a bitangok bárdja,
hangja a szférákon zeng át.

Csorba Tibor

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások